![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
04-09-2006, 10:35 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.218 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Se pare ca o pisica de mare l-a intepat in piept in timpul filmarilor unui reportaj despre lumea subacvativa astazi dimineata si Steve Erwin a incetat din viata.
Pana acum nu am gasit aceasta stire decat pe Ziare.ro si Softpedia. -------------------- |
| tmanbone |
04-09-2006, 10:46 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
A facut niste documentare de exceptie, dar si-a si asumat niste riscuri grozave... -------------------- Pietricele, pietricele...
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
04-09-2006, 12:16 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Nu pot sa cred.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Eu. |
04-09-2006, 12:21 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| uka |
04-09-2006, 02:28 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.814 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
-------------------- |
| alex25 |
04-09-2006, 03:41 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Pentru mine e un super soc. Chiar ma afecteaza foarte mult moartea lui. Nu as fi crezut. De cand am aflat, de azi-dimineata, tot nu pot sa cred. Cel mai plin de viata prezentator pe care l-am vazut vreodata. Cel care iubea totul la natura. Si natura a ajuns sa il omoare. Regretabil. Parca ar fi murit un super erou. In momentul asta as vrea sa aud o stire cum ca totul a fost o gluma, sau ca a fost doar o campanie publicitara.
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Nessie |
04-09-2006, 03:48 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.218 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Cred ca toata lumea simte aceasta durere, pentru ca toti il cunoasteau bine, daca nu foarte bine, din emisiunile lui. Am auzit stirea prima data pe Antena 3, de dimineata inainte sa plec la munca, iar prezentatoarea se simtea ca are un nod in gat cand citea stirea.
-------------------- |
| dulcikatty |
05-09-2006, 08:38 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.596 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Dumnezeu sa-l ierte!
|
| Nessie |
05-09-2006, 12:20 PM
|
Discovery Communications Inc. va infinta fondul "The Crikey" pentru a continua munca lui Steve. De asemenea, presedintele retelei Discovery, Billy Campbell, sustine ca isi indreapta atentia si suportul catre familia si angajatii lui, ca se va ocupa de gradina zoologica infiintata de Steve si de educatia copiilor lui.
Comunicatul presedintelui il puteti gasi pe site-ul canalului Discovery. Pe site-ul lui de la Discovery s-a facut si un forum unde se pot posta condoleante familiei. -------------------- |
| Tomy |
09-09-2006, 11:10 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 48 Inscris: 10-06-2006 Membrul Nr.: 24 Sex: Feminin |
...am plans, am plans si iar am plans! Asa mi-am putut manifesta durerea care a fost la fel de mare ca la printesa de Wales, Diana...
|
| tmanbone |
20-09-2006, 11:06 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Link.
-------------------- Pietricele, pietricele...
|
| Nessie |
21-09-2006, 04:44 PM
|
Daca va intereseaza Steve Irwin Memorial Service . Nu stiu daca este tot cerviciul, pentru ca nu am timp sa il urmaresc acum, dar am inteles de pe forumul lui ca o sa fie retransmis pe Animal Planet duminica seara, la 10.
-------------------- |
| alex25 |
04-01-2007, 12:06 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
CITAT Singurul exemplar al filmarii video cu moartea "vanatorului de crocodili" a fost inmanat sotiei sale, pentru a se asigura ca nu va fi facuta publica niciodata, informeaza Reuters. Toate copiile casetei video au fost distruse, iar Terri Irwin a afirmat nu va permite niciodata difuzarea acestui film. "Filmarea a fost in atentia mass-media de pretutindeni si se cuvenea sa facem tot posibilul pentru a ne asigura ca o filmare atat de personala si de tragica nu va cadea in maini nepotrivite", a spus procurorul Michael Barnes. El a mai afirmat ca i s-au oferit un milion de dolari pentru caseta si ca daca ar fi devenit publica, ar fi fost difuzata pe un site web cu plata. Potrivit presei din Australia, filmul surprinde momentul in care Irwin este intepat de pisica-de-mare in inima, si cum acesta o smulge de la piept, inainte de a-si pierde cunostinta. Posturile TV Discovery Channel si Animal Planet vor difuza, simultan, in Statele Unite, pe 21 ianuarie, documentarul "Ocean's Deadliest". Steve Irwin filma pentru acest program, in largul coastelor Queensland din Australia, in septembrie, cand a fost intepat mortal de o pisica-de-mare. "Ocean's Deadliest" va fi difuzat impreuna cu documentarul "The Steve Irwin Tribute", un film despre viata lui Irwin. Sursa: Evenimentul Zilei -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 07:11 AM |