left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Bilant 2008 , dorinte 2009
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

5 Pagini V  1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > A new life, Coltzisorul meu seperator Optiuni V right
Ana_21
mesaj 01-12-2008, 07:06 PM
Mesaj #1

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 28
Inscris: 1-12-2008
Membrul Nr.: 1.860
Sex: Feminin

De maine incep o noua viatza sau mai bine zis din acest moment. Dupa cum si id-ul spune, am 21 de ani si trebuie sa recunosc ca am o problema cu greutatea. Am 1,72 si cam 84 de kg in acest moment.
Am citit in unul din posturile de pe acest forum ca foarte putzina lume se apuca de regim acum inainte de sarbatori. Stiu ca nu e un moment foarte bune, dar intotdeauna aman si nu cred ca face bine cuiva. Sunt un om normal, nu pot sa spun ca sunt izolata sau ca grasimea ma afecteaza foarte tare, dar trebuie sa recunosc ca pic in gaurile negre ale tristetzii cand incerc sa imi gasesc o pereche de jeansi care sa arate intr-un fel sau in momentul cand pun un costum de baie pe mine.
Nu vreau sa imi aduc aminte ca in tineretze am fost o obsedata cu kg, dar vreau sa imi aduc aminte ca am trait o viatza sanatoasa.
Din acest moment fac un mic efort pt ca ador hainele si pt ca in anul ce vine voi avea 2 evenimente importante la care nu vreau sa ma ascund din cauza corpului meu.
Imi este foarte frica acum la inceput, pt ca am mai avut incercari care au esuat, imi este frica pt ca sesiunea de iarna se apropie si imi trebuie multa fortza ca sa infrunt foamea si stresul in acelasi timp, dar pe de alta parte de data asta cred ca am gasit un mediu prielnic si sper ca in momentele de rascruce sa va am aproape.
Incantata de cunostiintza si ma bucur mult ca am dat peste acest coltzisor in care toti avem aceeasi dorintza:D La multzi ani pt 1 dec! >:D<

P.S. As vrea sa imi pun si eu un "kilogrammetru" , pt a marca de unde plec acum si unde voi ajunge, dar nu stiu cum...

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kandya18
mesaj 01-12-2008, 07:35 PM
Mesaj #2

Elefant

Raspunsuri: 9.373
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Bun venit welcome.gif .Ai ales o dieta ?

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 01-12-2008, 07:35 PM

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

osisss
mesaj 01-12-2008, 07:43 PM
Mesaj #3

Furnica
*

Raspunsuri: 63
Membrul Nr.: 1.859

cu ajutorul ursuletului Panda, am reusit sa-mi fac si eu un ticker. uite adresa pe care mi-a dat-o: http://www.tickerfactory.com. iti tin pumnii in tot ceea ce ti-ai propus sa faci si vreau sa ne dai un exemplu de ambitie, bine? la multi ani.

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ana_21
mesaj 01-12-2008, 08:07 PM
Mesaj #4

Amiba

Va multzumesc mult pt o primire asa calduroasa!
Am de gand sa imi numar caloriile si sa mananc n jur de 800 , maxim 900. Si inca o regula foarte importanta pt mine care intotdeauna a dat rezultate este ca dupa ora 18 sa nu mai mananc nimic. Ultima regula o voi adopta cred ca peste o saptamana, pt ca deocamdata tre sa ma obisnuiesc cu regimul hipocaloric.

--------------------
Imagine
+Quote Post
Kandya18
mesaj 01-12-2008, 08:10 PM
Mesaj #5

Elefant

NU NU si iar NU cu 800-900 de calorii .Intra aici Calculator calorii si calculeaza cate calorii tb sa mananci ca sa slabesti.Sub 1000 e crima!!!Nu trebuie sa te infometezi ca nu ajungi nicaieri !!!!

--------------------
Imagine
Imagine
+Quote Post
Ana_21
mesaj 01-12-2008, 08:13 PM
Mesaj #6

Amiba

Mie calculatorul imi arata 1507, mi se pare destul de mult. Dar pt inceput voi incerca cu 1200 atunci. Multzumesc de sfat!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 01-12-2008, 08:15 PM
Mesaj #7

Taz

Raspunsuri: 3.177
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

Nici sa nu te gandesti sa scazi sub 1200. Ca tu vrei sa slabesti, nu sa ii concurezi pe aia de la Auschwitz.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Kandya18
mesaj 01-12-2008, 08:16 PM
Mesaj #8

Elefant

Ca sa nu te superi .. noi suntem aici si ca sa te incurajam dar si ca te luam la cearta daca gresesti give_rose.gif

--------------------
Imagine
Imagine
+Quote Post
Ana_21
mesaj 01-12-2008, 08:20 PM
Mesaj #9

Amiba

Sub nici o forma nu ma supar. Am incercat de o mie de ori pana la varsta asta sa slabesc. Am avut o reusita in clasa a noua cand am slabit 30 de kg. Am respectat un regim de viatza sanatos pana in clasa a 12a cand cu stresul bacului, admiterii am calcat stramb. Am uitat de regim, am uitat adresa salii de gimnastica si nu e bne deloc. De at tot incerc sa ma lupt sa ajung ca in zilele mele "bune" si nu am reusit, ceea ce inseamna ca undeva gresesc si de asta accept orice sfat, normal ca trecut printr-un filtru propriu, dar accept si tzin cont.

--------------------
Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 01-12-2008, 10:24 PM
Mesaj #10

Iepuras

Raspunsuri: 1.866
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

Bine ai venit Ana!

Vad ca te-au luat fetele repede la rost si nu te lasa sa faci prostii smile.gif
Sfatul meu e sa mananci chiar mai mult de 1200. Ia calculeaza cat mananci tu acum intr-o zi obisnuita, pun pariu ca mai mult de 2000 de calorii, daca scazi brusc nr. de calorii o sa te infometezi si o sa clachezi. O sa te chinui pana la sarbatori ca sa pui atunci la loc tot ceea ce nu e prea placut.
Cel putin pana in ianuarie incearca sa nu scazi sub 1500, sunt convinsa ca oricum o sa slabesti cateva kg., mai bine mai incet dar sanatos!
Vrei sa dai jos multe kg si n-o sa mai ai de unde sa scazi numarul caloriilor cand chiar o sa fie nevoie.

stii cum se spune "Cu rabdarea treci si marea". Pune-ti cate un target realist in fiecare luna si incearca sa ajungi la el. 500g-1000g/ saptamana ar fi perfect sa dai jos.

floare.gif
Asteptam meniuri frumoase si sanatoase si rezultate pozitive la ticker! smile.gif

--------------------
+Quote Post
diana_makeover
mesaj 01-12-2008, 11:27 PM
Mesaj #11

Furnica
*

Raspunsuri: 59
Inscris: 30-11-2008
Membrul Nr.: 1.853
Sex: Masculin

Bafta Ana!sunt alaturi de tine

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ramo
mesaj 02-12-2008, 10:15 AM
Mesaj #12

Jaguar

Raspunsuri: 6.212
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

Bun venit printre noi si bafta la slabit....hai ca eu am putut....poate oricine.

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
dark_lady
mesaj 02-12-2008, 10:27 AM
Mesaj #13

Nevastuica

Raspunsuri: 790
Inscris: 29-08-2008
Din: Iasi
Membrul Nr.: 1.373
Dispozitie: Full of hope :)

Buna Ana!

Ti-au spus fetele sa nu scazi sub 1000, nici sub 120o, sa nu mananci 800-900 calorii si ti-au spus ca o sa fii urechita daca calci stramb. Eu ti-as spune, la fel ca deea sa incerci sa mananci 1500 de calorii, macar pana la sfarsitul anului. Asa ama facut si eu la inceput, pentru ca organismul are nevoie sa se obisnuiasca. Daca o sa treci brusc la un regim de 1200 calorii, in scurt timp o sa te apuce poftele si o sa resimti destul de puternic senzatia de foame. Dar la urma urmei, e decizia ta.

Multa bafta!

--------------------
“Obesity is a condition which proves that the Lord does not help those who help themselves and help themselves and help themselves.”

Imagine

Imagine

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/w6mYxAW/]
Imagine
[/url]
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
SARA
mesaj 02-12-2008, 11:58 AM
Mesaj #14

Ciocanitoare

Raspunsuri: 301
Inscris: 30-07-2008
Din: timis
Membrul Nr.: 1.251
Dispozitie: melancolica si nerabdatoare

hop si eu cheer.gif ma alatur fetelor sa-ti urez ''bun venit ''

ti-am adus o give_rose.gif de casuta noua. sa o stapanesti sanatoasa,slaba si frumoasa. hug.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wiDRfPl/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Ana_21
mesaj 02-12-2008, 05:34 PM
Mesaj #15

Amiba

Multzumesc mult, nu m-am putu pri din zambit cand am vazut catzi sunt alaturi de mine si asta imi face bine. Mi-ar crapa obrazul de rusine sa dezamagesc atata lume.
Pana acum am mancat 1200 de kcal, nu imi e foame, dar pt mine perioada grea de acum incepe, pt ca obisnuiam sa iau masa principala knd ne adunam cu totii acasa, adica undeva pe la 8 chiar 9.
Cred ca din cauza frigului, cum intru in casa dupa ceva timp petrecut prin oras , ma apuca o foame teribila. Acum ies la cafea si sper ca at cand vin sa reusesc sa ma abtzin.
Intrebare, seara pana la ce ora mancatzi si reusitzi sa va pacalitzi cu ceva sau pur si simplu va incadratzi in caloriile ramase?

--------------------
Imagine
+Quote Post

5 Pagini V  1 2 3 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 8-01-2009 - 08:51 PM