![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
17-09-2007, 04:11 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Cand aveam vreo 20 de ani mi-am facut un test de ten si mi-a iesit ca am tenus uscat, putin gras doar pe nas, nu zona T.
De 1 an de zile am observat ca imi apar puncte negre si sunt porii vizibili in mai multe zone, inclusiv pe obraji, unde aveam pielea foarte-foarte uscata cu ceva ani in urma. Am numai probleme acum din cauza cosurilor, punctelor negre, albe Cu ce va ignrijiti fata si cum scapati de punctele negre? M-ar interesa ce tratamente facute in casa folositi sau ce produse ati incercat si ati fost multumite. Eu am lotiuni tonice, astringente, batoane pentru cosuri, un tub micut de la Avene pentru tenul acneic si nu se intampla nimic dupa ce le folosesc! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Sexymom |
17-09-2007, 05:59 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Sper sa ne raspunda cineva.
Bianca are 11 ani si , ca si tine, are puncte negre, si mai nou au inceput sa ii iasa si mici cosulete pe obraz, nas , barba si frunte. Eu si sotul meu avem tenurile grase si urate, incarcate de impuritati. Am auzit de Clerasil de la Jonsons, dar nu am luat nimic deocamdata, ce am in casa este o solutie cu granule si glicerina. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
17-09-2007, 06:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Glicerina din cate stiu este pentru tenul uscat si nu este recomandat celui acneic.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| zambilici |
18-09-2007, 09:01 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 10 Inscris: 1-09-2007 Membrul Nr.: 388 Dispozitie: schimbatoare,ca si vremea Sex: Feminin |
fetelor,pentru acnee si puncte negre este foarte buna solutia ACTIVA de la FAVISAN.este foarte ieftina,se gaseste la orice plafar,si este pe baza de plante.Sexymom,solutia clearasil este de toata jena......numai reclama este de ea....mai este buna pentru curatarea tenului,seara,lotiunea de la NIVEA,nu mai stiu exact cum se numeste,este roz
|
| Nessie |
18-09-2007, 09:48 AM
|
Dupa cate incercari am facut, am ajuns la concluzia ca toate solutiile si cremele sunt pentru prevenire si nu pentru tratare (sau poate nu am gasit eu inca ce trebuie
Imi spunea cineva sa ma frec cu malai umed pe fata ca scoate punctele. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| michelle |
18-09-2007, 11:44 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Eu folosesc Cutaden. Usuca cosurile si reduce roseata.
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| honey79 |
18-09-2007, 02:24 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.087 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Eu obisnuiam sa merg pentru curatarea tenului la un cabinet cosmetic.. cam o data pe luna.
Mi se spala fata, apoi mi se scoteau cosurile si punctele negre, dupa care mi se punea o masca relaxanta, lasata sa actioneze cam 30 minute, dupa care mi se facea masaj facial cam 15-20 de minute. N-am plecat niciodata de-acolo cu fata rosie sau iritata. Punctele negre stiu ca apar din cauza de impuritati...Trbuie spalata fata dimineata si seara, cu apa calduta .Daca folositi sapun e de preferat cel cu glicerina . Peste zi, daca va simtiti fata incarcata,faceti in asa fel incat sa aveti la voi in gentuta serevetele umede si stergeti-va fata ori de cate ori simtiti nevoia. In casa, va puteti face masti din galbenus, miere, lamaie( pentru tenul gras),castravete,argila. Insa, din ce-am vazut, acste masti actioneaza doar la suprafata,nu si in profunzime. O data pe saptamana, faceti-va un peeling cu o solutie de tarate+miere. Pupicei. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| michelle |
19-09-2007, 01:36 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Masti pt ten gras (le aveam salvate de mult timp si am vrut sa vi le impartasesc si voua):
* 2 lingurite faina alba 2 lingurite iaurt sau chefir se poate imbogati cu un pic de drojdie cat un bob de mazare se amesteca pana se formeaza o pasta si se aplica pe tenul curat cat permite tenul, inte 10-30-60 min. se spala cu apa calduta si la sfarsit cu apa rece. * Amestecati 1/2 crema obisnuita de fata cu 1/2 drojdie si 2 picaturi de vitamina A uleioasa. Se lasa 15-20 min pe fata dupa care se spala cu apa calduta si apoi cu apa rece. * masca astringenta pentru porii deschisi Albusul de la un ou se bate spuma, se adauga cateva picaturi de lamaie si se aplica pe fata curata. Se lasa pana se usuca si dupa aceea se spala cu apa rece. Se zdrobesc 4 boabe de struguri, se adauga o jumatate de lingurita de faina si o jumatate de lingurita de iaurt. Se amesteca si de intinde pe fata. Dupa ce s-a uscat se spala cu apa rece. Atunci cand faci salata de legume, ia o feliuta de rosie si joaca-te cu ea pe fata. E excelenta pentru tenul gras cu porii deschisi. * 1 lingura terci de ovaz 1 lingura iaurt (acid lactic) 1/2 mar ras (acid malic) 2 lingurite suc de lamaie (acid citric) => masca cu acizi de fructe=> AHA se lasa pe fata 15-20 min dupa care se clateste cu apa. se foloseste de 2 ori pe saptamana. * Se dizolva drojdie cat un bob de mazare in 3 ml lpte cald. se asteapta pana dospeste un pic dupa care se intinde pe tenul curat Se face un pireu dintr-o rosie mica si se amesteca u amidon pana se obtine o pasta. se aplica pe tenul curat. Cartoful este bogat in vitaminele B, C, K, fosfor,mangan, fier, cupru, sulf, amidon. Mastile cu cartof sunt indicate pentru tenul ridat si pori dilatati, pentru cearcane si ochii umflati. Pentru ochii umflati si cu cearcane se rade un cartof fin si cu ajutorul tifonului se fac doua comprese ce cartof ras care de aplica pe ochi 30 min. Se spala cu apa. Pentru riduri se combina suc de cartof cu miere si cu pudra de argila pana se obtine o pasta. dupa ce s-a uscatse spala cu apa. Strugurele copt este cel mai bogat in vitaminele A, B si C si in fosfor usor de asimilat. O masca facuta din suc de struguri este un tonic excelent pentru mentinerea musculaturii fetei, da stralucire fetei, inchide porii si ajuta in special tenului gras. Pulpa de la o piersica se striveste si de amesteca cu o lingurita de miere si cateva picaturi de vitamina A. Ajuta la prevenirea si atenuarea ridurilor, avand rol sedativ asupra nervilor faciali si diminueaza sensibilitatea pielii la agentii externi. Demachiant 1/4 ceasca de miere 2 linguri sapun lichid hidratant cu ph neutru dupa o saptamana tenul devine mai luminos si comedoanele nu se mai transforma in cosuri Mierea naturala contine potasiu, fosfor, calciu, fier, sulf, mangan,cobalt, cupru, siliciu, enzime, vitaminele P, PP, E, C, fitohormoni. Are efect antibacterian si antifungic. Astfel este recomandata tenului iritat, comedoanelor, acneei. intrucat are efect antibiotic, accelereaza vindecarea acneei fara a lasa cicatrici. Mierea contine peroxid de hidrogen care deshidrateaza microorganismele, precum si compusii care fac pielea prea acida si toxica fiind astfel un mediu propice pentru inmultirea bacteriilor. Inainte de a folosi masti cu miere trebuie facut un test pentru alergie pe mana sau in spatele urechii. Daca nu se intampla nimic timp de 24 de ore se poate aplica o masca cu miere. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| CavoParadisi |
23-04-2008, 09:01 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 22 Inscris: 15-04-2008 Membrul Nr.: 893 |
BUNA!
Si eu am tenul gras si dupa foarte, foarte multe cautari m gasit o solutie ... Prefer dermo cosmeticele(cele care se gasesc in farmacii) inaintea cremelor cosmetice! PT demachiere un ten greas are nevoie de un demachiant spuma sau gel ceva cu care sa te speli pe fata ,oricum ( eu folosesc AVENE) lutiune tonica tot de la aceeasi firma,cu crema de la Avene pt ten gras nu ma impac insa de loc..asa ca folosesc VICHY NORMADERM crema de zi si apoi,seara cea de noapte.Imi place iarasi senzatia pe care mi-o da apa termala AVENE(in special vara,se pulverizeaza pe tenul curat) iar ca masti imi plac cele cu argila! Oricum daca ai un ten gras el se va obisnui cu cremele astea anti-sebum,deci trebuie schimbate. Cand mi se termina cele de mai sus apelez la gama SEBIUM DE LA BIODERMA...APOI IAR TREC LA COMBINATIA aVENE,vICHY.... Sunt mai scumpute,dar pt mine au fost singurele care au dat rezultate! |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 09:51 PM |