![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| sunshine |
09-07-2007, 06:05 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 66 Inscris: 16-03-2007 Din: Iasi Membrul Nr.: 254 Dispozitie: Optimista si fericita Sex: Feminin |
Ma puteti ajuta? Am o problema si sper sa o pot rezolva cu ajutorul vostru. As vrea sa stiu daca pt a deschide o afacere( salon de remodelare corporala) intr-un apartament de bloc e necesar acordul vecinilor??
Astept cu mare interes raspunsurile voastre....ms mult. -------------------- |
| Nessie |
09-07-2007, 06:19 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.058 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ma puteti ajuta? Am o problema si sper sa o pot rezolva cu ajutorul vostru. As vrea sa stiu daca pt a deschide o afacere( salon de remodelare corporala) intr-un apartament de bloc e necesar acordul vecinilor?? Astept cu mare interes raspunsurile voastre....ms mult. E nevoie de acordul vecinilor chiar daca nu lucrezi acolo, in apartament. Deci, indiferent ce fel de afacere sau forma de organizare ai, iti trebuie. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| sunshine |
10-07-2007, 09:07 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 66 Inscris: 16-03-2007 Din: Iasi Membrul Nr.: 254 Dispozitie: Optimista si fericita Sex: Feminin |
Ms mult....e o veste tare rea, din pacate...
-------------------- |
| luchi |
07-08-2007, 12:39 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.540 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Sunshine, nu stiu daca te mai intereseaza subiectul, dar raspund aici pentru ca tocmai sunt in plin proces de infiintare a unei firme, si am avut nevoie de acordul vecinilor. Mai exact, al celor din stanga/dreapta (daca este cazul) si al celor de pe verticala (sus, jos), precum si semnatura + stampila presedintelui asociatiei de proprietari.
In apartament voi avea doar sediul social, teoretic (imi voi tine cartile si hartoagele Inca ceva: din auzite, de la alti "patiti" care vroiau sa si desfasoare activitatea in respectivul apartament de bloc, s-au inteles cu asociatia de proprietari, au "sponsorizat-o" , cu acte in regula, factura, tot, cheltuieli pe care apoi le-au decontat. daca imi permiti un sfat: nu renunta inca la idee, incearca, nu ai nimic de pierdut. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| sunshine |
09-08-2007, 12:06 PM
|
Sunshine, nu stiu daca te mai intereseaza subiectul, dar raspund aici pentru ca tocmai sunt in plin proces de infiintare a unei firme, si am avut nevoie de acordul vecinilor. Mai exact, al celor din stanga/dreapta (daca este cazul) si al celor de pe verticala (sus, jos), precum si semnatura + stampila presedintelui asociatiei de proprietari. In apartament voi avea doar sediul social, teoretic (imi voi tine cartile si hartoagele Inca ceva: din auzite, de la alti "patiti" care vroiau sa si desfasoare activitatea in respectivul apartament de bloc, s-au inteles cu asociatia de proprietari, au "sponsorizat-o" , cu acte in regula, factura, tot, cheltuieli pe care apoi le-au decontat. daca imi permiti un sfat: nu renunta inca la idee, incearca, nu ai nimic de pierdut. Ms mult ca mi-ai raspuns, nu am renuntat inca la idee, insa nu am gasit nimic pana acum care sa-mi convina ca pret....spatiile comerciale sunt f scumpe, iar acum m-am orientat spre un apartament, ca e mai acesibil pretul la inchiriere. Sa auzim de bine! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 11-10-2008 - 11:51 AM |