left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Acordul proprietarilor????? seperator Optiuni V right
sunshine
mesaj 09-07-2007, 06:05 PM
Mesaj #1

Furnica
*

Grup: Membri
Raspunsuri: 66
Inscris: 16-03-2007
Din: Iasi
Membrul Nr.: 254
Dispozitie: Optimista si fericita
Sex: Feminin

Ma puteti ajuta? Am o problema si sper sa o pot rezolva cu ajutorul vostru. As vrea sa stiu daca pt a deschide o afacere( salon de remodelare corporala) intr-un apartament de bloc e necesar acordul vecinilor?? dry.gif
Astept cu mare interes raspunsurile voastre....ms mult.

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nessie
mesaj 09-07-2007, 06:19 PM
Mesaj #2

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.058
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

CITAT(sunshine @ 09-07-2007, 07:05 PM) *

Ma puteti ajuta? Am o problema si sper sa o pot rezolva cu ajutorul vostru. As vrea sa stiu daca pt a deschide o afacere( salon de remodelare corporala) intr-un apartament de bloc e necesar acordul vecinilor?? dry.gif
Astept cu mare interes raspunsurile voastre....ms mult.

E nevoie de acordul vecinilor chiar daca nu lucrezi acolo, in apartament. dry.gif Poti doar sediul social sa il pui si iti trebuie acord de la administratie si de la 2-3 vecini.

Deci, indiferent ce fel de afacere sau forma de organizare ai, iti trebuie.

--------------------
Imagine

Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase

Te-ai apucat de numarat calorii?

Din 08.10.2008 viata fara abateri
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

sunshine
mesaj 10-07-2007, 09:07 AM
Mesaj #3

Furnica
*

Ms mult....e o veste tare rea, din pacate... sad.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 07-08-2007, 12:39 PM
Mesaj #4

Iepuras

Raspunsuri: 1.540
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Sunshine, nu stiu daca te mai intereseaza subiectul, dar raspund aici pentru ca tocmai sunt in plin proces de infiintare a unei firme, si am avut nevoie de acordul vecinilor. Mai exact, al celor din stanga/dreapta (daca este cazul) si al celor de pe verticala (sus, jos), precum si semnatura + stampila presedintelui asociatiei de proprietari.
In apartament voi avea doar sediul social, teoretic (imi voi tine cartile si hartoagele )).gif ); am apelat la serviciile unei firme specializate pentru a-mi infiinta sereleu', imi faceam griji in privinta acordului vecinilor (stau de putin timp acolo, dar au fost foarte draguti si amabili), si juristul care se ocupa de toata afacerea a spus ca merge si doar cu semnatura presedintelui si stampila asociatiei.
Inca ceva: din auzite, de la alti "patiti" care vroiau sa si desfasoare activitatea in respectivul apartament de bloc, s-au inteles cu asociatia de proprietari, au "sponsorizat-o" , cu acte in regula, factura, tot, cheltuieli pe care apoi le-au decontat.
daca imi permiti un sfat: nu renunta inca la idee, incearca, nu ai nimic de pierdut. floare.gif

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
sunshine
mesaj 09-08-2007, 12:06 PM
Mesaj #5

Furnica
*

CITAT(luchi @ 07-08-2007, 01:39 PM) *

Sunshine, nu stiu daca te mai intereseaza subiectul, dar raspund aici pentru ca tocmai sunt in plin proces de infiintare a unei firme, si am avut nevoie de acordul vecinilor. Mai exact, al celor din stanga/dreapta (daca este cazul) si al celor de pe verticala (sus, jos), precum si semnatura + stampila presedintelui asociatiei de proprietari.
In apartament voi avea doar sediul social, teoretic (imi voi tine cartile si hartoagele )).gif ); am apelat la serviciile unei firme specializate pentru a-mi infiinta sereleu', imi faceam griji in privinta acordului vecinilor (stau de putin timp acolo, dar au fost foarte draguti si amabili), si juristul care se ocupa de toata afacerea a spus ca merge si doar cu semnatura presedintelui si stampila asociatiei.
Inca ceva: din auzite, de la alti "patiti" care vroiau sa si desfasoare activitatea in respectivul apartament de bloc, s-au inteles cu asociatia de proprietari, au "sponsorizat-o" , cu acte in regula, factura, tot, cheltuieli pe care apoi le-au decontat.
daca imi permiti un sfat: nu renunta inca la idee, incearca, nu ai nimic de pierdut. floare.gif

Ms mult ca mi-ai raspuns, nu am renuntat inca la idee, insa nu am gasit nimic pana acum care sa-mi convina ca pret....spatiile comerciale sunt f scumpe, iar acum m-am orientat spre un apartament, ca e mai acesibil pretul la inchiriere.
Sa auzim de bine!

--------------------
Imagine
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 11-10-2008 - 11:51 AM