![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
14-08-2006, 03:58 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.370 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Nu era mai puternic decat un calculator de buzunar actual, dar la acel timp a fost o adevarata revolutie. De atunci calculatorul personal a schimbat definitiv viata oamenilor in toate domeniile: felul in care comunicam cu prietenii, cum ne facem cumparaturile, cum ne castigam existenta, cum ne petrecem timpul liber si de ce nu? cum ne gasim partenereul de viata.
Eu imi aduc aminte si acum de primul meu calculator (un HC) pe care desenam cu mandrie tot felul de ursuleti, casute si floricele -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| alex25 |
14-08-2006, 11:48 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 866 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Da, si eu am avut un HC2000... am facut o gramada de programele in el. Imi amintesc primul PC... era asa de diferit de un HC si avea un ecran albastru care mie mi se parea oribil: nu avea jocuri, era un calculator folosit pentru contabilitate (facut in foxpro sau dbase probabil). Nu cred ca aparusera atunci PC 286.
Am trecut si prin perioada de dependenta de calculator intre clasa a saptea si a zecea cred. Acum o numesc munca. -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
15-08-2006, 05:56 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
eu am avut CIP si aveam un casetofon naspa rau care de abia se ciciia sa incarce jocurile, dar a fost frumos...recunoasteti
-------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 12:32 AM |