![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| DIAbolica |
28-07-2006, 11:27 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 168 Inscris: 22-06-2006 Din: The Land of Laughs Membrul Nr.: 48 Dispozitie: Never Felt Better ! Sex: Feminin |
sediul e acasa si se ocupa parintii mei de ea in plus,din 2007,cu nush ce norme de la Uniune,nush daca o sa mai reziste agentia daca merg in Buc. o sa tre`iasca sa ma intretin si eu singura da,m-ar tenta marketingul,dar in eventualitatea in care originalitatea conteaza la o agentie imobiliara -una micuta-,nush cat ar folosii strategiile de marketing... si in plus,nu-s prea incantata de ideea de a ma intoarce in Craiova..as vrea ori sa raman la bucale (sanse mai mari de realizare) ori sa plec in afara |
| Nessie |
28-07-2006, 11:48 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Si eu cand am venit in Bucuresti aveam ganduri de duca peste mari si tari, dar mi-au trecut cand am vazut ca imi poate fi bine si aici.
Daca vrei la litere, de ce in Craiova? Poti da si aici la Universitate sau la alte facultati. Iti spun eu ca se simte diferente si merita. Poate altii care au facut alta facultate ne povestesc despre cum e pe la ei. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| butterfly |
17-09-2007, 07:00 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 384 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
am gasit si eu topicul asta
so..sunt clasa a12a si ma bate gandul sa dau la drept absolventi pe aici care ma pot ajuta putin? -------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/] ![]() [/url] |
| Sexymom |
21-10-2007, 08:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.277 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Fluturas , succes la scoala, ai un an greu, sper ca sti pe ce drum sa o iei dupa ce termini.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| butterfly |
16-11-2007, 07:58 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 384 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
-------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/] ![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 01:25 PM |