![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alex25 |
22-06-2007, 09:30 AM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 811 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Dupa moartea lui Adrian Pintea se pare ca media a izbucnit pur si simplu in legatura cu aceasta personalitate. Eu, insa, recunosc ca nu am auzit nimic de el inainte de moartea sa. Voi stiti ceva filme celebre sau opere impresionante de-ale lui? Poate ca le-am vazut, dar nu mi-am dat seama ca el juca in ele...
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| _noni_ |
22-06-2007, 12:18 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 886 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
Data nașterii: 9 octombrie 1954
Studii: a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale", București, clasa prof. Petre Vasilescu în 1979 Roluri în teatru: Eumet - Oedip salvat de Radu Stanca, regia Mihai Măniuțiu, Studioul Casandra, 1977 Romeo - Romeo și Julieta de William Shakespeare, regia Cătălina Buzoianu, Studioul Casandra, 1978 Treplev - Pescărușul de A.P. Cehov, regia Liviu Ciulei, Teatrul Bulandra, 1977 Alexei - Memoriile unui necunoscut de F.M. Dostoievski, regia Ion Cojar, Teatrul Național București Ahile - Ifigenia de Mircea Eliade, regia Ion Cojar, Teatrul Național București, 1981 Jean - Domnișoara Iulia de August Strindberg, regia Liana Ceterchi, Studioul Casandra Henric - Henric al lV-lea de Luigi Pirandello, regia Dominic Dembinski, Teatrul Nottara, 1990 Val - Orfeu în infern de Tenessee Williams, regia Adrian Pintea, Teatrul Româno-American Eddie - Nebun din dragoste de Sam Shepard, regia Adrian Pintea, Teatrul Româno-American Hans - Ondine de Jean Giraudoux, regia Horea Popescu, Teatrul Național București Hamlet - Hamlet de William Shakespeare, regia Tompa Gabor, Teatrul Național Craiova James Leeds - Copiii unui Dumnezeu mai mic de Mark Medoff, regia Theodor Cristian Popescu, Compania Teatrală 777, 1997 Thomas Becket - Thomas a Becket de Jean Anouilh, regia Adrian Pintea, Teatrul Bulandra, 1999 Jack Barrymore - Repetiție cu Barrymore, după William Luce, regia Adrian Pintea Roluri în film și televiziune (selectiv): Iancu Jianu - Iancu Jianu, regia Dinu Cocea George - Oglinzi paralele, regia Mircea Veroiu Băiatul cu pasărea - Mânia, regia Mircea Veroiu Geologul - Vulcanul stins, regia Dinu Cocea Reparatorul de piane - Adela, regia Mircea Veroiu Juan - Corida, regia Carlos Aguira, TVR, Mandroid, USA Fullmoon Productions Doctorul - Nostradamus, British Production Doctorul român - Căpitanul Connan, regia Bertrand Tavernier, French Little Bear Release, Jan - Das Alibi, regia Hayde Pills, Hamburg Films, Teroristul Goran - Diplomatic Siege, Trimark Production USA Roluri in Televiziune: Zeno - Lumini și umbre, regia Andrei Blaier, serial TVR Romeo - Romeo și Julieta, regia Cătălina Buzoianu, TVR Henric - Henric al lV-lea, regia Dominic Dembinski, TVR Harry - Trandafirul și coroana de J.B. Priestley, regia Eugen Todoran, TVR Marchizul de Mosa - Don Carlos, regia Eugen Todoran, TVR Don Juan - Don Juan de Fr. Durrenmatt, regia Eugen Todoran, TVR Roluri în teatru radiofonic (Radiodifuziunea Română) Prințul Mîșkin - Idiotul de F.M. Dostoievski Karl - Muntele vrăjit de Thomas Mann, regia Cristian Munteanu Orsino - A 12-a noapte de W. Shakespeare Regie de teatru: Studioul Casandra: Cei drepți de Albert Camus, 1998 Demonii după F.M. Dostoievski, 1996 Romeo și Julieta de William Shakespeare, 1993-94 Comedia erorilor de William Shakespeare, 1991-92 Teatrul Româno-American: Orfeu în infern de T. Williams, 1995 Nebun din dragoste de Sam Shepard, 1995 Teatrul Bulandra: Thomas a Becket de Jean Anouilh, 1999 Sursa: www.bulandra.ro -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| katty29 |
28-08-2007, 10:45 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 21 Inscris: 27-08-2007 Membrul Nr.: 382 Sex: Feminin |
draga mea dar a fost un actor recunoscut in Romania
imposibil sa nu-i fi vazut macar un film dar cred ca nu ai realizat tu ca juca el in aceste filme DUMNEZEU sa-l odihneasca in pace! |
| Andreea-Rodica |
28-08-2007, 02:21 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.684 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Dumnezeu sa-l odihneasca! Pacat ca ne aducem aminte de marii nostri actori cand nu mai sunt in lumea cu luminile!
Off topic: Alex e dragul nostru. Cred ca nu se va supara, ca pe aici suntem mai multe fete si baieti putini. Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 28-08-2007, 02:30 PM -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 05:26 AM |