left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Aerul, apa si soarele, Nu lipsesc din viata de zi cu zi seperator Optiuni V right
Sexymom
mesaj 20-10-2006, 06:41 PM
Mesaj #1

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.071
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..
Sex: Feminin

Fie ca e iarna, vara, ploua sau ninge , copilul are nevoie de aer, miscare, alergat, ca un animalutz de companie.
De multe ori parintii uita ca trebuie sa lase problemele de serviciu la serviciu si sa iasa la joaca cu copii, asta le face bine,e necesar sa ii scoatem cate 2 ore pe zi afara, chir daca sunt -10 grade afara.
Intreaba-te cand ai facut un om de zapada cu copilul tau si cand te-ai dat cu sania ultima data_
sau cand ai fost in parc si ai stat cu fundul pe o gramada de frunze???
sau cand te-ai suit pe topogan ultima data cu copilul in brate????asta trebuie sa facem noi zilnic.
Nu va suparati ca scriu asta. pupic.gif dar e foarte important sa ne amintim de ce au nevoie coipii nostrii. pupic.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lliliana
mesaj 22-10-2006, 08:47 PM
Mesaj #2

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

lol.gif lol.gif lol.gif Mi-am pus fundul asta mare pe care-l am intr-o rotativa dintr-un parc...Se lasase inspaimantator de mult spre partea mea...era nevoie de vreo 20 de copii in partea cealalta...pentru echilibru biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ...

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Sexymom
mesaj 23-10-2006, 01:28 PM
Mesaj #3

Hiena

Dar te-ai simtit minunat nu-i asa?Eu am iesit in parc si m-am dat pe topogan cu Miruna in brate si aterizam in fund amandoua )).gif ne-am umplut de nisip dar a fost super...acum ma duc sa cumpar o saniuta de zapada de 3 locuri, gen bob, ca sa ne facem de cap cand vine zapada.

--------------------
Imagine
+Quote Post
aki
mesaj 23-10-2006, 01:32 PM
Mesaj #4

Hiena

Raspunsuri: 4.271
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Nu ma rabdare si timp pentru asa ceva sad.gif .Nu simt copilaria in mine sad.gif
Dar si azi am primit in obraz devil.gif .Am fost cu Danuta la contabilitate la mine la serviciu si cum facea Danuta cunostinta cu contabila o inteaba:Mama iti citeste seara povesti?Si Dana raspunde: Nu... blink.gif Am crezut ca intru in pamint de rusine sorry.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-06.05.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.500 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
Sexymom
mesaj 23-10-2006, 01:39 PM
Mesaj #5

Hiena

Rodi trebuie sa iti faci timp pt. Dana, nu te supara ca iti spun asta dar ea are nevoie de tine mult mai mult decat serviciul, nu duce problemele acasa , fa-ti un program cu ea, jpoaca carti, remmy , iesi la bowling, sari coarda, deseneaza cu creta pe trotuare. Implica-te mai mult.Repet, nu vreau sa te supar cu nimic.

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 23-10-2006, 02:42 PM
Mesaj #6

Lama

Raspunsuri: 5.820
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

eu am alta problema, am chef sa fac nebunii cu ea, sunt constienta ca atunci cind va creste mai mare, chiar se va bucura ca fac asta, insa nu-mi place sa atrag atentia. celelalte persoane de virsta mea sunt destul de sobre si ma jenez. chiar sunt invidioasa un pic cind vad vreun tatica care se prosteste cu fetita lui. eu de ce nu pot sa trec peste? vreun sfat sexymom? a...si mai e si alta problema...cum m-am urcat si eu intr-un leagan, vin gardienii sa-mi faca observatie doh.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 23-10-2006, 02:54 PM
Mesaj #7

Hiena

Himere, nu e nimic mai frumos decat sa te joci cu copilul tau. Ce iti pasa tie de ce zic altii? mei una mi se rupe ca se uita lumea la mine, dar sunt sigura ca nu se uita ca sunt eu nebuna si ma invidiaza ca pot sa ma pun la mintea copiilor, pot sa stau intinsa pe burta in nisip, sa ma joc cu lopetica si galetusa, pot sa sa alerg dupa fete, sa le ridic deasupra capului sa scot limba si sa ma stramb. Ele sunt lucrul cel mai important, nu ce zice lumea.
Astea sunt idei invechite, pana si mama se uita stramb la mine cand ma vedea ca beau bere in parc sau ca ma sui in copaci. Pe urma s-a dat pe brazda, si a inteles cat e de frumos sa te implici in jocurile copiilor.
Sti ce misto ma joc eu cu Bianca si prietena ei....avem o coarda mare , 2 invartim de coarda si a treia intra in mijloc si sare, iar noi cantam.Si toti parinti fac asta in parc, fara axceptie.Asta imi place la spanioli.

--------------------
Imagine
+Quote Post
lliliana
mesaj 11-02-2007, 08:01 AM
Mesaj #8

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

Cui nu-i place ce vede, sa se deplaseze 200 km mai la dreapta...Shi acum ma joc cu copiii...Cand mergem la mare, eu shi-o droaie de prunci facem castele de nisip...shi o alta droaie de parinti fac poze-n disperare cu castelele noastre lol.gif Ar trebui sa cer taxa...m-as imbogatzi lol.gif

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 17-05-2008 - 11:40 PM