![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| mihaela |
15-07-2006, 08:35 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 12 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 63 |
Poate va mai amintiti k anu trecut pe 13 iulie raul siret a facut mari pagube...sunt multe localitati dar as vrea sa povestesc cum am incercat sa fiu utila in mod special pt sinistratii din satul cosmesti vale.Locuind la 10 km departare de acest sat am vizitat aceasta zona impreuna cu cei din biserica unde merg...mai multe bisericii din tara au dorit sa ajute aceste pers si ne-am hotarat sa constrim 14 case pt pers grav avariate si care aveau nevoie urgenta de un acoperis...asa k bis baptista din cluj(n-as fi vrut sa-i spun de unde e dar asta e)pt k ea a suportat cheltuielile in mare parte a trimis oameni voluntari, unii care lucrau in constructie altii k nu se pricepeau deloc la asa ceva, dar au putut invata...fiecare a pus ce a putut in valoare...cei care veneau de la cluj si din alte parti erau cazati la bis din tecuci(in corturi sau chiar s-a dormit in biserica pe saltele)deasemeni mancarea se facea tot la tecuci.La inceput nu puteam sa-mi dau seama de ce nevoie este de fete pe un astfel de santier...dar de fapt chiar si de noi era nevoie...cu inca 2 fete si 2 baieti(un pic mai mari k mine)am facut fierul beton pt aproape toate casele(chiar intr-o zi m-a chemat cu una din fete sa le aratam cum se facea fierul beton la cei care erau acolo pt k nu se pricepa
|
| tmanbone |
15-07-2006, 09:38 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 575 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Jos palaria. O sa-ti dau o bere cu prima ocazie.
-------------------- Pietricele, pietricele...
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
18-07-2006, 10:28 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Impresionan ceea ce povestesti, Mihaela!
Am vazut zilele trecute la stiri ca nu stiu in ce sat care a fost afectat de inundatii anul acesta, oamenii stau inca in corturi si nici macar nu au terenuri pe care sa isi construiasca noi casa. Mai zicea primarul ca a primit vreo 14 sau 17 case (iar de nu stiu unde) si ii era foarte greu sa le dea in folosinta pentru ca nu putea alege 14 familii din toate cele afectate, iar pe restul sa le lase tot in corturi, asa ca stateau casele construite goale si un sat locuita pe deal, in cortuti. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Sexymom |
21-12-2006, 04:51 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.610 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Craciun fericit Mihaela si cat mai multe fapte bune. Noul an sa iti aduca multe bucuri si sa ti se implineasca toate dorintele.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| mihaela |
22-12-2006, 10:10 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 12 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 63 |
Mersi mult Sexymon la fel si tie un an cat mai bun in care sa ai parte de tot ceea ce iti doresti...apropo exact acum am venit de la o scoala ....am fost si am impartit cadouri la copilasi
|
| Andreea-Rodica |
22-12-2006, 10:12 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.824 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Craciun fericit si un An Nou cat mai bun!
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| buretel |
30-12-2006, 10:38 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 04:05 PM |