![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| annie |
09-09-2007, 08:09 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 2 Inscris: 31-08-2007 Membrul Nr.: 387 Sex: Feminin |
Buna! Scuze ca deschid un subiect nou, dar nu am gasit unul deja creat pt astfel de lamentari... Sunt Ana, am 18 ani, vreo 1.62- 1.63m inaltime (de fiecare data cand ma masor se pare ca am mai putin decat credeam
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi, insa as prefera sa fie retete la indemana oricui si nu alimente costisitoare sau care mai de care mai "exotice". Multumesc pt rabdarea de a-mi citi mesajul si astept raspunsuri. Acest mesaj a fost editat de annie: 09-09-2007, 08:11 PM -------------------- Nu trai in realitate.Te va impiedica sa ajungi la maretie.
|
| uka |
09-09-2007, 09:44 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Mananca cate putin din orice, inclusiv paine si ulei...iar mamaliguta nu e la fel k mussli, dpdv al caloriilor ma refer
incearca sa mananci si carne...nu am vazut asa ceva in meniul tau... normal este sa slabesti maxim 1 kg p sapt, si sa te cantaresti la fel, o data pe saptamana... incearca ww, pentru mai multe detalii cauta pe forum, sau south diet dieta se numeste de fapt weight watchers -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
10-09-2007, 09:44 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Annie, mananci foarte putin!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| allesandra |
09-05-2008, 08:52 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 32 Inscris: 9-05-2008 Membrul Nr.: 958 Dispozitie: increzatoare - Sex: Feminin |
Draga Annie, eu sunt intr-o situatie asemanatoare. Avem aceasi varsta , aceasi inaltime si eu am la activ mai multe cure si tentative d e diete insa eu am cu 5 kg in plus.
Eu ma apuc de maine la modul cel mai serios de dieta daneza , nu te-ar interesa si pe tine? Toate fetele care au tinut-o au obtinut rezultate mai mult decat multumitoare si nici nu au facut foame. Daca nici asa nu reusesti sa slabesti poate ca ar trebui sa mergi si la un nutritionist, poate ca sunt alte probleme la mijloc. Eu de abea astept sa am din nou 55 de kg ... si apoi 50.... Spor la slabit! -------------------- |
| Sexymom |
10-05-2008, 02:45 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.609 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Annie parerea mea de mama a doua fete este urmatoarea:
-la cei 18 ani ai tai, inaltimea si nr. de kg arati superb, te ajuta tineretea si metabolismul sa nu te ingrasi.Cred ca ar trebui sa iti iasa din minte ca nu arati bine, la 50 de kile ai arata ca o anorexica lesinata de foame dupa care nu o sa intoarca capul nici un baiat. Eu am 1,70 inaltime si mereu am avut 52 de kile, imi spuneau colegii in fel si chip, iar pe strada ma sfatuiau barbatii sa imi cumpar skiuri ca bete am Cred ca ar trebui sa te concentrezi spre alte probleme, reale si mai constructive. Din ce in ce mai multe femei care sunt slabanoage se uita in oglinda si spun ca sunt grase.Inclusiv manechine celebre. De curand in Spania a murit o tanara manechina care avea 1,77 inaltime, 43 de kg si era obsedata ca este grasa, a mancat timp de 2 saptamani numai 2 kg de rosii dupa care a dat ortu popi,.Suna dur dar asta este realitatea. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 01:15 PM |