![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
12-03-2007, 01:10 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.729 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Alex, cum a fost pana acum la escalada?
Ai continuat sa te duci si anul acesta? -------------------- |
| alex25 |
12-03-2007, 01:17 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Da, am reluat cursurile incepand cu acum o luna. E super. Ma descurc din ce in ce mai bine. Merg de doua ori pe saptamana, ma inteleg f bine cu cei de acolo. Ma gandesc sa merg intr-un fel de tabara de escalada de 7 zile in jurul datei de 1 mai, la Herculane. Dar sa vad daca pot rezolv ceva cu serviciul. Escalada e un sport nou in Romania, dar vad ca la sala vin din ce in ce mai multi. E destul de relaxant, mai ales dupa o zi de sedentarism.
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
12-03-2007, 01:24 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.729 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ar fi k daca as merge doar luni si vineri?
Crezi ca data viitoare cand te duci ai putea sa-mi faci rost de un nr de telefon de la instructor? -------------------- |
| alex25 |
12-03-2007, 02:40 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Cursurile se tin luni si joi; poti veni luni si vineri, dar vineri te catari fara instructor. (oricum, toata lumea stie sa fileze acolo, asa ca nu-ti face griji ca ar putea fi periculos)
Eu ma duc in seara asta. Iti scriu numarul aici cand ma intorc. Sau poti veni direct deseara. -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 11:45 AM |