![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
01-11-2007, 10:56 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.431 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
A. , buretel , multumesc ! Acum 2 ani cand am mai tinut WW a mers totul super bine ...fara abateri , fara ganduri de abateri ... Acum .... s-a intamplat si sper sa nu se mai repete !
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| dany |
01-11-2007, 11:21 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.431 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Va
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
02-11-2007, 02:44 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.484 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Buei, cel mai important este ca ti-ai dat seama ca nu ai facut alegerea cea mai buna, lasa ca nu te-a vazut cantarul cand ai mancat, poate nu isi da seama
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| ina_ceva |
02-11-2007, 09:25 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Hopa .... marea este rosie ???? Cum , unde ??? E rosie mai mult la mal, de la alge -------------------- |
| Amazoana |
02-11-2007, 09:33 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.723 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| ina_ceva |
02-11-2007, 09:38 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
De fapt, din ce am vazut, e grena
-------------------- |
| Pisik |
02-11-2007, 09:56 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.437 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Dany, nu iti mai face atatea probl de constinta ca nu mi se pare ca ai day-o chiar atat de rau in bara. Si eu am papat aseara o groaza de bunatati, dar sincer nu ma simt asa vinovata
Hai, pup fata si spor in continuare -------------------- |
| ina_ceva |
02-11-2007, 10:00 AM
|
Pup back Cred ca e mai frumos la tine, mai multa civilizatie. Nu te da batuta doar pt ca ai calcat gresit -------------------- |
| anca veselie |
02-11-2007, 10:37 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
dany dulce, nu fii trista
-------------------- |
| axe10 |
02-11-2007, 11:01 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buey , tu ai o problema in ultimele zile cu postarile : apare postarea ta dubla ! dai click de 2 ori sau nu iti ia postarea din prima si atunci mai dai o data " go " ???? Daaaaa, eram leoarca ... dar ce conteaza Pai nu am zis ca merge ca un c.u.r. site-ul...sau la internetul meu. Nu dau dublu click...dar naiba stie ce se intampla. Poate mi s-a "infundat" teava de internet cine stie... Pai daca erai leoarca trebuie sa consideri puncte bonus,clar! Credeam ca ai mancat friptura ceva de la grec, nu ma gandeam la creveti pane.... Te pup si don't worry...revin-o azi in puncte si nu o sa ai surprize neplacute.. Ma duc la copil ca ma solicita!! O zi buna. -------------------- ![]() |
| dany |
02-11-2007, 11:48 AM
|
Neata !
N-am rezistat si m-am urcat azi dimineata pe cantar si .... arata aceeasi greutate ca si sambata trecuta -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| buretel |
02-11-2007, 12:35 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.883 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Dany, ce-am zis mai sus? De duminica
Nu te mai cantari sapt asta deloc si nu te intrista. Hai, curaj -------------------- |
| dany |
02-11-2007, 12:58 PM
|
Da , buretel , de duminica , stiu . Dar curiozitatea m-a facut sa vizitez cantarul azi .
Stiu ca nu e un capat de lume ca am luat-o pe aratura ( doar nu m-a impins nimeni de la spate Nu ma mai gandesc si gata -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| anca veselie |
02-11-2007, 02:15 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
-------------------- |
| Nessie |
02-11-2007, 02:55 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.037 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Pai nu am zis ca merge ca un c.u.r. site-ul...sau la internetul meu. Nu dau dublu click...dar naiba stie ce se intampla. Siteul merge normal pentru restul, deci de la tine e problema. Ai observat diferente intre casa si serviciu? Merge mai bine de undeva?Poate mi s-a "infundat" teava de internet cine stie... -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 10:42 AM |