![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
22-09-2007, 10:52 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.550 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
O zi frumoasa Pentru ca m-ai adus la melancolie .....uite si de la mine o melodie !!!! D-zeu sa-lodihneasca in pace !!! Si......mi-am permis sa copiez un comentariu ... "ce tinerete frumoasa avut voi cei care aveati 20 de ani atunci. Acum totul se rezuma la manele, bmw-u luŽ tata, ce telefon si-au mai luat cei din jur, ce haine, etc. Superba muzica . " Nu e comentariul meu dar .....cele de varsta mea vor intelege . -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| ina_ceva |
22-09-2007, 11:06 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
...si nu numai cele de varsta ta...
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
22-09-2007, 11:08 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.550 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| uka |
22-09-2007, 11:15 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.818 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
eu nu am reusit niciodat sa ma fac cu epilatorul mai sus de genunchi, desi reusesc sa ma fac la axila, dar deasupra genunchiului si implicit si inghinal no f......................ing way!!!!!
ceara si lama sa fie -------------------- |
| ina_ceva |
22-09-2007, 11:17 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
-------------------- |
| dany |
22-09-2007, 11:21 PM
|
eu nu am reusit niciodat sa ma fac cu epilatorul mai sus de genunchi, desi reusesc sa ma fac la axila, dar deasupra genunchiului si implicit si inghinal no f......................ing way!!!!! ceara si lama sa fie Deci mai sus de genunchi ma fac fara nici o problema ...dar inghinal ....aoleuuu , mama !!!!! Poate o fii doar pentru ca a fost prima data cand am incercat dar ....doare al naibii de rau You rock , girl !!!!! Multumesc mult !!!! La naiba !!!!!! Ori sunt prea batrana ...ori sunt prea melancolica -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| ina_ceva |
22-09-2007, 11:24 PM
|
Mi-e dor acum sa ascult Savoy, Alexandru Jula, etc
Am copilarit ascultand discuri cu ei, invatasem versurile si de la Catalin Crisan si Angela Similea si le cantam la coada de matura -------------------- |
| uka |
22-09-2007, 11:27 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.818 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Mi-e dor acum sa ascult Savoy, Alexandru Jula, etc Am copilarit ascultand discuri cu ei, invatasem versurile si de la Catalin Crisan si Angela Similea si le cantam la coada de matura eu cantam la spray melodiile madalinei manole -------------------- |
| dany |
22-09-2007, 11:31 PM
|
Heyyyy, Ina , am voie sa spun ca esti de a mea ???????? Chiar daca esti mai tanara , se pare ca preferintele tale muzicale nu cunosc varsta ! Super !
Oricand ai chef sa pui muzica " veche " aici ai loc destul si esti binevenita !!!!!!!! eu cantam la spray melodiile madalinei manole Auuuuu , pe ea o uitasem !!! Ma bucur din suflet cand imi puneti melodii vechi pe aici !!! -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| dany |
23-09-2007, 12:53 AM
|
A venit al meu sot acasa ( in sfarsit
Deciiiii....concluzia ???? Va las pe voi sa o trageti -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| dany |
23-09-2007, 01:09 AM
|
Hai , va
Mai vorbim ...candva ..... -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| ina_ceva |
23-09-2007, 08:33 AM
|
Cum candva? Azi nu vorbim?
Eu mai stiu versurile si acum, ca le mai repet din cand in cand, atunci cand mi-e dor de vremurile alea -------------------- |
| dany |
23-09-2007, 12:31 PM
|
Am aparut si azi pe aici .... Nu mai plecam la Kiel ca cica ploua pe acolo
Ina , detalii despre papa care am facut-o cand au fost fetele gasesti la inceputul acestui jurnal . Am pus retetele pe pagina 2 Azi noapte am visat ca eram cu Ina si cu inca o fata ( nu mai stiu cine era ) si ... din intamplare ne-am intalnit cu sexy intr-o statie de autobuz astaptand-o pe Nessie Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 23-09-2007, 12:32 PM -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| ina_ceva |
23-09-2007, 12:38 PM
|
Ina[/b] , detalii despre papa care am facut-o cand au fost fetele gasesti la inceputul acestui jurnal . Am pus retetele pe pagina 2 Le-am salvat de ieri acelea, dar imi trebuie detalii despre tehnica de manuire -------------------- |
| dany |
23-09-2007, 12:40 PM
|
A, ok , acele detalii le iei de la Lavi
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 12-10-2008 - 02:46 PM |