![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
02-11-2007, 06:33 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Mi s-a intamplat si de la servici.
-------------------- ![]() |
| dany |
02-11-2007, 11:04 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.239 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Offfffffff !!!!!! Ne revenim , da ??? Mi s-a intamplat si de la servici. Scumpa ... e ceva care nu merge bine de la tine ......la mine merge super si stii ca facea figuri cand ai foat aici , nu ? edit . pusesem un "o" unde nu trebuia Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 02-11-2007, 11:05 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
02-11-2007, 11:19 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.239 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
In ultimele zile v-am cam tras " clapa " cu poze cu papa pentru ca .... stiti voi ...
In seara asta am facut carne de cerb cu cartofi piure ( trebuia orez dar n-am avut chef ) , cu ciuperci ( peste piure ) si cu legume ... ![]() Portia mea avea 6,5 p .....dar n-am numarat ...saptamana s-a dus , oricum , pe apa sambetei -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| May |
02-11-2007, 11:21 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.906 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
02-11-2007, 11:22 PM
|
Aici iti curg balele si dincolo te asociezi cu buretel ???? Tradare !!!!!!!!
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| buretel |
02-11-2007, 11:25 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Aici iti curg balele si dincolo te asociezi cu buretel ???? Tradare !!!!!!!! Asa, asa -------------------- |
| May |
02-11-2007, 11:26 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.906 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Pai trebuie sa mai si alimentez creierul ca sa produca prostiile ce-mi ies din taste
| buretel |
02-11-2007, 11:28 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
-------------------- |
| May |
02-11-2007, 11:30 PM
|
|
Eu am fost mai mult pe drumuri azi, cumparaturile mi le-au adus de abia la 6 seara, la 7 si ceva am aterizat si eu si am facut cartofi taiati ca pt piure cu ceapa si bacon la ``tentativa de WOK`` cum numesc eu o cratita ce seamana mult... au fost super buni
| dany |
02-11-2007, 11:31 PM
|
Pai trebuie sa mai si alimentez creierul ca sa produca prostiile ce-mi ies din taste E ok dar se pare ca in ultimul timp creierul tau e setat sa scrie in alte parti ...numai aici nu -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| buretel |
02-11-2007, 11:31 PM
|
Eu am fost mai mult pe drumuri azi, cumparaturile mi le-au adus de abia la 6 seara, la 7 si ceva am aterizat si eu si am facut cartofi taiati ca pt piure cu ceapa si bacon la ``tentativa de WOK`` cum numesc eu o cratita ce seamana mult... au fost super buni Un fel de taranesti? -------------------- |
| dany |
02-11-2007, 11:33 PM
|
Eu am fost mai mult pe drumuri azi, cumparaturile mi le-au adus de abia la 6 seara, la 7 si ceva am aterizat si eu si am facut cartofi taiati ca pt piure cu ceapa si bacon la ``tentativa de WOK`` cum numesc eu o cratita ce seamana mult... au fost super buni Bueyyyyyyy, tie ti se aduc cumparaturile ????? Moaaaaamaaaaa ce doamna esti !!!!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| May |
02-11-2007, 11:40 PM
|
|
Da, ca un fel de taranesti
Trebuie sa resetez creierul Bueyyyyyyy, tie ti se aduc cumparaturile ????? Moaaaaamaaaaa ce doamna esti !!!!!! Da, o perioada am crezut ca mi le aduc gratuit daca depasesc suma de 70 € dar apoi am aflat ca de fapt am dreptul sa cer sa mi le aduca doar dupa suma de 70 € iar taxa de trasport este de 5 €... sa stii ca se merita pt ca merg doar 1 data pe luna si cumpar cate in luna si in stele, de la conserve, carne, legume, fructe, apa, suc.... pana la dero si tampoane. Peste luna nu mai cumpar decat legume, fructe si paine... sau daca mai imi pica pe ceva, in rest le am pe toate acasa. Gandeste-te numai ca noi consumam pe luna 6-7 baxuri de apa si vreo 5 de suc.... sa le car de la magazin pana la mine la 4... -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ganesha |
02-11-2007, 11:52 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.083 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Piure cu ciupe vreau si eu (e una din slabiciunile mele)... miine am cheat day si aveam in plan piure (asta daca ma mai lasa inima la cheat day
-------------------- |
| dany |
02-11-2007, 11:55 PM
|
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 12:20 AM |