![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
08-11-2007, 12:58 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.672 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Mersi
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Amazoana |
08-11-2007, 08:14 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Buna Dany
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
08-11-2007, 10:44 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.554 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Cam scumpa la vedere zilele astea , Mada
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Amazoana |
09-11-2007, 09:29 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| buretel |
09-11-2007, 10:47 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.066 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Neatza Dany, ce-ti mai fac frunzele alea frumoase din gradina?
-------------------- |
| dany |
09-11-2007, 10:54 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.554 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Salutari !
Uite un E o vreme de tot rahatul aici ... vant puternic , ploaie , frig ....si eu trebuie sa ies imediat Aseara am facut carnita de porc cu piure ( iar ! ) si cu morcovi si broccoli caramelizati . Am mancat doar 1 bucata de carne ca eram deja satula si am ajuns la 5 p. ![]() Maine ma cantaresc doar de curiozitate pentru ca deja sunt balonata din cauza de rusi si nu cred ca se va vedea ceva la cantar asa ca merg inainte pana sambata viitoare . Deja ma incearca ceva pofte de dulce dar ieri m-am abtinut .... azi nu garantez . Diseara imi voi face cartofi razuiti cu mujdei de usturoi ca mi-e pofta . Maine va gati al meu si saptamana viitoare sunt singura dupa-masa asa ca nu voi pune poze pentru ca , pentru mine singura , nu prea gatesc . ma arunc la o supa , la o pizza WW , la cartofi WW cu ou ochi ...... Neatza Dany, ce-ti mai fac frunzele alea frumoase din gradina? Neata ! Sunt plouate ca vai de ele si stranse toate intr-o parte a gradinii din cauza vantului -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| buretel |
09-11-2007, 11:14 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.066 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Arata tare bine papica ta
Dany, hai ca te intreb aici, ca sa fiu pe deplin lamurita Cand te referi la paste, respectiv cartofi (mai ales cartofi) pana la saturatie, ce se intelege prin asta? Deci intrebarea asta e: exista totusi o limita rezonabila a saturatiei pt punctaj? -------------------- |
| Amazoana |
09-11-2007, 11:20 AM
|
Intrebare si din partea mea: cum se fac cartofii razuiti cu mujdei? Habar nu am cum sunt, dar poftesc al naibii
Multu pt hug. |
| dany |
09-11-2007, 11:22 AM
|
1. da , le-am calit in putin ulei si cand au fost aproape gata am pus 2 lingurite de zahar ( 1 lingurita zahar e gratis - la 2 persoane nu a fost nevoie sa punctez ) si le-am mai ametit un pic si gata .
2. regula este de 2 p ( cartofi ) pana la saturatie la o masa !!!!! Deci nu pe zi !! Mananci de 2 ori cartofi / zi punctezi de 2 ori 2 p . Saturatie inseamna sa fii satula , nu sa simti ca pleznesti !!! Nu stiu daca am explicat bine dar sper sa intelegi -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Amazoana |
09-11-2007, 11:25 AM
|
1. da , le-am calit in putin ulei si cand au fost aproape gata am pus 2 lingurite de zahar ( 1 lingurita zahar e gratis - la 2 persoane nu a fost nevoie sa punctez ) si le-am mai ametit un pic si gata . 2. regula este de 2 p ( cartofi ) pana la saturatie la o masa !!!!! Deci nu pe zi !! Mananci de 2 ori cartofi / zi punctezi de 2 ori 2 p . Saturatie inseamna sa fii satula ,[b] nu sa simti ca pleznesti !!! [/b] Nu stiu daca am explicat bine dar sper sa intelegi |
| buretel |
09-11-2007, 11:28 AM
|
Merci Dany pt explicatii
Acum am inteles Si tu ce te razi Dulcico? Acest mesaj a fost editat de buretel: 09-11-2007, 11:32 AM -------------------- |
| dany |
09-11-2007, 11:32 AM
|
Intrebare si din partea mea: cum se fac cartofii razuiti cu mujdei? Habar nu am cum sunt, dar poftesc al naibii Simplu : cartofi curatati de coaja , dati pe razitoarea mare , scursi de zeama , pusi in tigaie la prajit ( cu ulei ) . Cand s-au facut pe o parte ii intorci ( nu vor ramane legati ) si gata . Vor fii cam crocanti dar pui mujdei de usturoi peste ei si se inmoaie . Dupa ce ai pus mujdeiul ( si sare ) ii intorci putin prin farfurie ca sa se imbibe cat de cat . Faci si o salata si .... pofta buna ! Punctaj : 2 p cartofi + ulei Mai poti tranti un ou batut peste ei inainte sa fie gata sau ceva branza .... Si tu ce te razi Dulcico? Pai daca io sunt lacoma? Si eu am ras la fel la inceput cand am auzit explicatia pentru ca si eu as manca cartofi non-stop -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Amazoana |
09-11-2007, 11:49 AM
|
Merci Dany pt explicatii Acum am inteles Si tu ce te razi Dulcico? RAZ ca proasta pt ca si eu sunt lacoma. RAAAAAAAU!!!!! Intrebare si din partea mea: cum se fac cartofii razuiti cu mujdei? Habar nu am cum sunt, dar poftesc al naibii Simplu : cartofi curatati de coaja , dati pe razitoarea mare , scursi de zeama , pusi in tigaie la prajit ( cu ulei ) . Cand s-au facut pe o parte ii intorci ( nu vor ramane legati ) si gata . Vor fii cam crocanti dar pui mujdei de usturoi peste ei si se inmoaie . Dupa ce ai pus mujdeiul ( si sare ) ii intorci putin prin farfurie ca sa se imbibe cat de cat . Faci si o salata si .... pofta buna ! Punctaj : 2 p cartofi + ulei Mai poti tranti un ou batut peste ei inainte sa fie gata sau ceva branza .... Si tu ce te razi Dulcico? Pai daca io sunt lacoma? Si eu am ras la fel la inceput cand am auzit explicatia pentru ca si eu as manca cartofi non-stop Oh, sa ma ajute Dumnezeu, ca de nu mananc pana pocnesc! In general nu prea mananc cartofi prajiti, pt ca produc cancer (nu ma certati! Asta cred eu) dar imi plac de pic! Cu atat mai mult la ceaun - dar nu aaaaam. |
| nusarich |
09-11-2007, 11:51 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.915 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
'Neata!
Dany, suna super delicios cartofii aia cu mujdei. Numai stomacul sa ne tina! Intrebare: cartofii astia nu se puncteaza ca si cartofii prajiti? Am vazut ca tu i-ai "punctat" cu 2p + uleiul. Intreb pentru ca eu ma cam feresc de prajeli in general, pentru ca sunt destul de "scumpe". -------------------- |
| buretel |
09-11-2007, 11:51 AM
|
Si eu am ras la fel la inceput cand am auzit explicatia pentru ca si eu as manca cartofi non-stop Care e, pt tine? Acest mesaj a fost editat de buretel: 09-11-2007, 11:51 AM -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 12-10-2008 - 05:27 PM |