![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
23-09-2007, 01:15 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Fetelor , stiti ce " grozava " am vrut sa ma dau in seara asta ??? Va spun eu ....M-am epilat siiiiiiii am zis eu ca ma pot face si inghinal cu epilatorul P.S. Inainte am baut 2 schnaps-uri ...am zis ca ma vor face mai viteaza si voi suporta durerea dar nici o sansa Nu ti-am zis ma ca nu merge?!...puteai sa fii moarta de beata si tot te doare. Eu atata am curaj:sa formez numarul Petritei (cosmeticiana) si sa fac programare. Cand vine si incep sa ma dau "cotita" si sa-i zic ca nu ma mai fac "acolo" zice....ehehei, pai tu ce zici ca vin degeaba pana aici?...hai , pozitia ginecolog , treci la infrumusetare! Asa ca transpirand in palme in draci, ma asez pe masa de tortura si nu cracnesc....ca stiu ca trece in 10 min max...si asta luna de luna. Heyyyy, Ina , am voie sa spun ca esti de a mea ???????? Chiar daca esti mai tanara , se pare ca preferintele tale muzicale nu cunosc varsta ! Super ! Eu aveam una in clasa indragostita de Catalin Crisan si ne cara dupa ea sa-l asteptam pe la bloc! Statea in Colentina si stateam ca proastele pe la parterul blocului ca doar o sa coboare sa-i cerem un autograf....eu in schimb am fost indragostita de Bittman-asta in clasa a 8-a(ala tanar ca acum mi s-a cam scarbit de el) si de Adrian Daminescu....si evident de Banica jr cand era in Liceenii...deh..."ani de liceu"!!! A venit al meu sot acasa ( in sfarsit Deciiiii....concluzia ???? Va las pe voi sa o trageti Ploua...nasol era o zi interesanta cred! Concluzia este: te place si paroasa, sau data cu lama pt ca te iubeste! -------------------- ![]() |
| danyhoney |
23-09-2007, 01:19 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.462 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ia trimite-o pe cosmeticiana ta incoace .... dar vezi sa ajunga in urmatoarele 2 zile
Nu e chestia cum ma place al meu , e chestia ca voi merge la plaja si arata urat data cu lama Ce faci ? Iar la datorie ? -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
23-09-2007, 01:24 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Ia trimite-o pe cosmeticiana ta incoace .... dar vezi sa ajunga in urmatoarele 2 zile Nu e chestia cum ma place al meu , e chestia ca voi merge la plaja si arata urat data cu lama Ce faci ? Iar la datorie ? Evident, la datorie.... Sa stii ca e tare tipa...are mana rapida si nici nu apuci sa te plangi ca a si trecut durerea... Stiu ,ma, ca pt plaja....mai ales ca la arabi e traditie ca femeile sa se faca "frumoase" la 20 de zile...(citat din Clona, normal, ca eu habar nu am)...deci nu poti staasa de rasul lumii.....padurice! -------------------- ![]() |
| Amazoana |
23-09-2007, 01:24 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.663 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Buna Dany,
Bine te-am gasit! ![]() Daca ma primesti, vin cu berea de acasa ![]() Acest mesaj a fost editat de dulcikatty: 23-09-2007, 01:38 PM |
| ina_ceva |
23-09-2007, 01:59 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Dany, nu numai tu ai avut idei de genul asta
-------------------- |
| axe10 |
23-09-2007, 02:59 PM
|
Masochistelor!!!!!!!!!!!!!! -------------------- ![]() |
| danyhoney |
23-09-2007, 03:07 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.462 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Bine ai venit pe la mine , Mada !!
Noi tocmai am taiat o parte din stejarul din spatele casei si acum ne gandeam sa facem gratar ( e o vreme superba ) darrrrr nu avem ce ne trebuie asa ca o lasam balta . Oricum voi iesi in gradina macar sa beau o bere -------------------- ![]() |
| danyhoney |
23-09-2007, 04:34 PM
|
Savurat berea afara , facut si un cosulet cu ceva frunze + ghinde + castane . Decoratiune naturala
Acum ma duc la TV . Sa aveti o duminica placuta in continuare -------------------- ![]() |
| axe10 |
23-09-2007, 04:44 PM
|
Savurat berea afara , facut si un cosulet cu ceva frunze + ghinde + castane . Decoratiune naturala Acum ma duc la TV . Sa aveti o duminica placuta in continuare Ai vazut romanca aia despre care vorbeai cu emisiunea cu mancarea?...ca nu ai mai zis nimic.... -------------------- ![]() |
| bubbles |
23-09-2007, 07:56 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.356 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Buna seara
-------------------- |
| nusarich |
23-09-2007, 09:07 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Intrebai de mine, Dany, uite zilele astea stau si bolesc. Am fost in we trecut la tata sa culegem via si am racit original! Adica de duminica de pe la pranz am luat-o binisor cu chestii racite. M-am cam tarat prin casa ca o rama saptamana asta. Ca sa nu mai zic ca miercuri m-am dus iar la medic sa-mi dea trimitere la laborator pentru analiza pe care nu mi-a facut-o si am stat cam 3 ore pe afara. Ei, am ajuns acasa cu 39 de grade, imi daduse si ceva pentru nas ca a vazut ca nu puteam nici sa vorbesc normal, am luat pastilutele alea, dar am inceput sa tusesc ca un magar. Si uite asa a trecut prima saptamana de concediu. Mai stau si saptamana viitoare, sper sa pot iesi din casa ca deja nu mai suport.
-------------------- |
| daconst |
23-09-2007, 09:31 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.237 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dany,raspund la PM cind te sun,bin?Ca pina atunci ma mai documentez si io.
-------------------- |
| ganesha |
23-09-2007, 10:04 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.571 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Savurat berea afara , facut si un cosulet cu ceva frunze + ghinde + castane . Decoratiune naturala Asta mi-aduce aminte ca usa mea de la intrare a ramas tot cu deco-ul de vara - fluturei, gindacei - tema verii fuse :buggies O saptamina minunata si plina iti doresc!!! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| danyhoney |
24-09-2007, 08:26 AM
|
Neata ! Vedeti ce matinala sunt ? Nu stiu ce am avut dar am dormit foarte prost azi-noapte
Bine ai venit , Andreea ! Nusa , muuuuuuulta sanatate !!! sa te faci repede-repede bine ! A, nu pui matale si niste poze cu deco-ul de toamna ???? Alles klar , Danutza ! Vorbim -------------------- ![]() |
| danyhoney |
24-09-2007, 08:47 AM
|
Ai vazut romanca aia despre care vorbeai cu emisiunea cu mancarea?...ca nu ai mai zis nimic.... Am vazut-o si ..... nu mi-a placut . N-a gatit romaneste si nici nu i-a iesit asa cum a vrut Un indian navajo sta langa un agent de vanzari pe o banca in parc… intre ei se afla o punga mare de hartie… indianul se uita de ceva vreme fix la punga de hartie… - vrei sa stii ce e in punga? intreaba agentul de vanzari… Indianul tace, apoi dupa un timp da afirmativ din cap… - e o sticla de vin - zice agentul… am luat-o pt nevasta-mea… Indianul iar tace o vreme, apoi zice, dand iarasi afirmativ din cap: - bun schimb ai facut… Un ardelean e oprit de un politist, care ii spune: - Dati-mi numele si prenumele. - Ai innebunit? Si pe urma cum ma mai numesc? O gagica la judecata de apoi e intrebata de Dumnezeu: - Ai pacatuit? -Nu. -Ai baut? -Nu. -Ai fumat? -Nu. -Ai preacurvit? -Nu. -Bine. Petre, ada o pereche de aripi. -Ohh…ma faceti inger? -Nu. Te facem gâscä. -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-08-2008 - 06:48 AM |