![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
09-11-2007, 04:55 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.432 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Nusa , macar stii de acum incolo
buretelu` , nu pocni , mama , ca ramane buretoi fara tine ..... Sa va zic ce vreme e aici ? La radio se avertizeaza la fiecare 30 minute ca va fii furtuna mare ( mai ales Hamburg si aproape de mare ) Noi , curiosi , am vrut sa mergem la mare sa vedem ce-si-cum si ... nu ne-au lasat . Totul e evacuat pana la noi ordine -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| buretel |
09-11-2007, 04:59 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.883 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Sa va zic ce vreme e aici ? La radio se avertizeaza la fiecare 30 minute ca va fii furtuna mare ( mai ales Hamburg si aproape de mare ) Noi , curiosi , am vrut sa mergem la mare sa vedem ce-si-cum si ... nu ne-au lasat . Totul e evacuat pana la noi ordine -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
09-11-2007, 05:03 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.432 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Aici nu e pericol ... suntem la 15 km de mare si au diguri si tot ce le trebuie sa nu dea navala apa .
Dar vantul asta aiurit mi-a daramat 2 ghivece cu flori si s-au spart -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| axe10 |
09-11-2007, 05:11 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Sa va zic ce vreme e aici ? La radio se avertizeaza la fiecare 30 minute ca va fii furtuna mare ( mai ales Hamburg si aproape de mare ) Noi , curiosi , am vrut sa mergem la mare sa vedem ce-si-cum si ... nu ne-au lasat . Totul e evacuat pana la noi ordine Tocmai m-am logat sa-ti zic ca am vazut la BBC news ca UK e in pericol de inundatii...iar la Rotherdam s-au inchis pt prima oara portile alea minunate care le-au facut....e jale. Nivelul marii e crescut cu 3 metri pe acolo.... Stai in casa ca nu ai ce face. Acest mesaj a fost editat de axe10: 09-11-2007, 05:12 PM -------------------- ![]() |
| dany |
09-11-2007, 05:18 PM
|
Aici se anunta un vant de pana la 140 km/h ..... Stai sa vezi o poza facuta azi la pranz in Dagebüll ( ca stii unde e ) :
![]() Si in Hamburg cam tot pe la vreo 3 m se anunta -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| axe10 |
09-11-2007, 05:21 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Aici se anunta un vant de pana la 140 km/h ..... Stai sa vezi o poza facuta azi la pranz in Dagebüll ( ca stii unde e ) : ![]() Si in Hamburg cam tot pe la vreo 3 m se anunta Si proastele astea ce asteptau...sau de unde veneau? Se cer cizme de cauciuc d'alea de pescari ...pina la sold!! -------------------- ![]() |
| dany |
09-11-2007, 05:23 PM
|
Se pare ca mergeau spre vapor( or fii fost ceva navetiste ) .... asa se vede ...Dar nici vapoarele n-au mai circulat .
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Amazoana |
09-11-2007, 06:28 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Sa va zic ce vreme e aici ? La radio se avertizeaza la fiecare 30 minute ca va fii furtuna mare ( mai ales Hamburg si aproape de mare ) Noi , curiosi , am vrut sa mergem la mare sa vedem ce-si-cum si ... nu ne-au lasat . Totul e evacuat pana la noi ordine Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!Ce nasol. |
| bubbles |
09-11-2007, 06:31 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.994 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Seara.Vroiam sa zic ca mi-ai dat o idee minuntata acum vreo cateva zile cand ai zis ca ai facut salata boeuf asa ca am facut si eu .Si am facut si am mancat 4 zile din ea
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 09-11-2007, 06:32 PM -------------------- |
| May |
09-11-2007, 06:33 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.484 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Seara.Vroiam sa zic ca mi-ai dat o idee minuntata acum vreo cateva zile cand ai zis ca ai facut salata boeuf asa ca am facut si eu .Si am facut si am mancat 4 zile din ea Dar ideea minunata de azi ai vazut-o? ma intreb oare cate mancam acelasi lucru in seara asta -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
09-11-2007, 06:36 PM
|
Mada ,
Ma bucur , Andreea . May , chiar sunt curioasa cate dau maine raportul ca au mancat cartofi razuiti -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| bubbles |
09-11-2007, 06:41 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.994 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Nu am vazut May si oricum nu am cum sa fac in seara asta ca-s bolnava
-------------------- |
| May |
09-11-2007, 06:46 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.484 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
dany apropo de intrebarea cu ce faci prima data dimineata, eu prima data ma uit la ceas, de parca trebuie sa ajung undeva
Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 09-11-2007, 06:47 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
09-11-2007, 06:48 PM
|
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
09-11-2007, 06:49 PM
|
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 11:07 AM |