![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
09-11-2007, 06:52 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Corect
Apropo de asta ....zilele trecute s-a implinit 1 an de la povestea cu job-ul meu si , implicit , de cand stau acasa . -------------------- ![]() |
| May |
09-11-2007, 06:56 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Eu ma trezesc mereu la 7 cand suna ceasul pt remy si, de cateva luni, ma simt vinovata ca el merge sa munceasca si eu raman sa dorm
Si eu mai am un pic si fac iar anul de cand stau acasa -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
09-11-2007, 06:57 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Iar da cu grindina la noi
maine ... va gati papa de iarna : varza verde ( grünkohl ) cu muschi de porc si cartofi ( fierti , taiati rondele si pusi la prajit cu ceapa si cu sunculitza afumata ) ![]() -------------------- ![]() |
| May |
09-11-2007, 06:58 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Eu fac lasagna
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
09-11-2007, 07:00 PM
|
Eu ma trezesc mereu la 7 cand suna ceasul pt remy si, de cateva luni, ma simt vinovata ca el merge sa munceasca si eu raman sa dorm Si eu mai am un pic si fac iar anul de cand stau acasa O fii frate cu al meu ??? Eu am muncit destul de cand ma stiu asa ca nu ma prea sacaie constiinta Eu fac lasagna Nope .... nu ma omor dupa lasagna . Dar tie iti trimit o portie de papa cand e gata -------------------- ![]() |
| May |
09-11-2007, 07:02 PM
|
Or fi, mai stii
Nope .... nu ma omor dupa lasagna . Dar tie iti trimit o portie de papa cand e gata Atunci iti dau la schimb niste chorizo -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
09-11-2007, 07:03 PM
|
M-am razgandit : nu-ti mai dau papa ca tu vrei pufarine Atunci iti dau la schimb niste chorizo Aaaaaaa, bun !!!!! De cand cu WW n-am mai cumparat dar il am pe lista pentru un cheat-we -------------------- ![]() |
| May |
09-11-2007, 07:05 PM
|
M-am razgandit : nu-ti mai dau papa ca tu vrei pufarine Fata, ma apuca niste pofte d-astea de copil de 2 ani... pufarine, pufuleti, acadele neaprat d-alea care coloreaza limba.... de abia m-am abtinut cand am fost in Lidl sa nu imi iau ursuleti d-aia din jeleu Aaaaaaa, bun !!!!! De cand cu WW n-am mai cumparat dar il am pe lista pentru un cheat-we Si eu am in frigider, sub forma de mezel, il pastrez pt cand o sa fac pizza... adica peste 2 saptamani cred -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Amazoana |
09-11-2007, 07:10 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Iar da cu grindina la noi maine ... va gati papa de iarna : varza verde ( grünkohl ) cu muschi de porc si cartofi ( fierti , taiati rondele si pusi la prajit cu ceapa si cu sunculitza afumata ) ![]() Omoara-ma, hai! Lasa, lasa, ca vine ea mami mea si sa vezi ce ma mai laud si eu. Sac! |
| May |
09-11-2007, 07:11 PM
|
Vroiam sa te intreb care-i smecheria cu raderea cartofilor? Adica asa ai vazut in revista, asa ti-a venit tie sau au un altfel de gust, sau ce?
Si vroiam sa te mai intreb cam cate lgt de ulei pui la cati cartofi, daca poti sa aproximezi -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
09-11-2007, 07:12 PM
|
Ce ma distrezi cu poftele tale
Asa e , mai , viata grea avem cu cheat-we-urile astea Omoara-ma, hai! Lasa, lasa, ca vine ea mami mea si sa vezi ce ma mai laud si eu. Sac! -------------------- ![]() |
| Amazoana |
09-11-2007, 07:13 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Mi-e doar foame, d'aia "fac urat". Dar eu am salata de vinete
|
| May |
09-11-2007, 07:16 PM
|
Mi-e doar foame, d'aia "fac urat". Dar eu am salata de vinete Astept sa-mi zica dany care e faza cu rasul cartofilor si ma duc sa imi fac pt ca mor de foame din cauza voastra, m-ati umplut de pofte nebune -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
09-11-2007, 07:20 PM
|
Vroiam sa te intreb care-i smecheria cu raderea cartofilor? Adica asa ai vazut in revista, asa ti-a venit tie sau au un altfel de gust, sau ce? Si vroiam sa te mai intreb cam cate lgt de ulei pui la cati cartofi, daca poti sa aproximezi Buey , reteta asta o am de la o batrana din Ro . Mi-a spus-o acum vreooooooo 20 de ani ...habar nu am daca o fii vreo smecherie sau nu In legatura cu uleiul .... nu mai stiu Imi pare rau ca nu te pot lamuri Mi-e doar foame, d'aia "fac urat". Dar eu am salata de vinete Acum EU te omor !!!!!!!!!!!!!!!!! De cand suntem la casuta n-am mai facut vinete pentru ca nu stiu cum sa le coc la cuptor Gata , ma fac killer si va termin pe amandoua Ma duc sa fac papa ( al meu are camembert umplut cu branza ) si apoi la TV . Nu stiu daca mai intru mai tarziu ... daca nu , pe maine . Va astept cu impresii despre papa ( care faceti ) -------------------- ![]() |
| May |
09-11-2007, 07:22 PM
|
Eu mai am 9, deci tot e bine
Eu coc vinetele direct in tava de la cuptor pe care o acoper cu hartie de aluminiu, d-aia de impachetat, sau cu hartie de copt -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 08:21 PM |