left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

460 Pagini V « < 81 82 83 84 85 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ... seperator Optiuni V right
dany
mesaj 09-11-2007, 07:26 PM
Mesaj #1231

Panda

Grup: Membri
Raspunsuri: 8.737
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

Pai sti bine si tu la puncte cheer.gif . Pofta buna !

Si nu se inmoaie prea tare vinetele , cat timp le lasi ? Le pui intregi sau taiate pe jumatate ?
Eu le faceam pe aragaz dar acum nu mai pot sad.gif

Va hug.gif si am iesit .

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
May
mesaj 09-11-2007, 07:36 PM
Mesaj #1232

Hiena

Raspunsuri: 4.850
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Nu se inmoaie, se coc... le pun intregi si le las pana consider ca sunt facute... oricum se simte diferenta de gust fata de cum se fac pe aragaz dar daca nu ai alta solutie... pupic.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Amazoana
mesaj 09-11-2007, 07:53 PM
Mesaj #1233

Hiena

Raspunsuri: 4.665
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: :(

CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 09:22 PM) *

Eu mai am 9, deci tot e bine )).gif

Eu coc vinetele direct in tava de la cuptor pe care o acoper cu hartie de aluminiu, d-aia de impachetat, sau cu hartie de copt

Eu le coc tot in cuptor, dar asa fara nimic pe ele.Cand mi se pare ca ar putea exploda le intep cu o furculita si gata. Am facut de doua ori. Astea sunt coapte de mama blum.gif
Killareste-ma cat vrei, ca si eu poftesc la cartoafele tale. Bine ca nu mi-am facut azi.
Sa aveti pofta amandoua! pupic.gif Noapte buna
+Quote Post
axe10
mesaj 09-11-2007, 08:26 PM
Mesaj #1234

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Din ciclul :"surprize ,surprize "sau cine a gatit cu spor asta seara...va prezint....tanaaaaaaaaaaaaaa:

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 09-11-2007, 08:50 PM
Mesaj #1235

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 06:52 PM) *

Corect lol.gif Dar ce bine e cand ma uit la ceas , vad ca e 6 -7 si ...ma intorc pe partea cealalta ( de cele mai multe ori ) lol.gif

Apropo de asta ....zilele trecute s-a implinit 1 an de la povestea cu job-ul meu si , implicit , de cand stau acasa .

Deci si asta e un motiv de suparare....

CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 06:57 PM) *

Iar da cu grindina la noi sad.gif sad.gif E clar : maine vin fiert scrie pe mine cheer.gif cheer.gif Al meu e Imagine maine ... va gati papa de iarna : varza verde ( grünkohl ) cu muschi de porc si cartofi ( fierti , taiati rondele si pusi la prajit cu ceapa si cu sunculitza afumata ) Imagine

Moama....bun barbat....

CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 07:11 PM) *

Vroiam sa te intreb care-i smecheria cu raderea cartofilor? Adica asa ai vazut in revista, asa ti-a venit tie sau au un altfel de gust, sau ce? )).gif Ca ma gandeam daca sa ii rad sau sa ii fac cubulete mici ca mie imi place sa fie mai carnosi cand e vorba de mancat cu usturoi. Chiar imi amintesc de bunica mea, Dumnezeu s-o ierte, ne facea cartofi prajiti si cand erau aproape gata turna peste ei, in tigaie, mujdeiul si ii mai lasa putin sa intre ca lumea in ei... si asa mirosea toata bucataria a bunatate si mancam ca fomistii... eh, ce vremuri biggrin.gif

Si vroiam sa te mai intreb cam cate lgt de ulei pui la cati cartofi, daca poti sa aproximezi smile.gif

Mie imi facea un gagiu de al meu dar el ii punea in prosop inainte sa traga apa si ieseau crocanti ,se lipeau intre ei si ieseau ca o pizza....ii intorcea pe urma pe partea cealalta si cand ii scotea tot cu usturoi ii stropeam...

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 09-11-2007, 11:45 PM
Mesaj #1236

Panda

CITAT(axe10 @ 09-11-2007, 07:50 PM) *

CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 06:52 PM) *

Corect lol.gif Dar ce bine e cand ma uit la ceas , vad ca e 6 -7 si ...ma intorc pe partea cealalta ( de cele mai multe ori ) lol.gif

Apropo de asta ....zilele trecute s-a implinit 1 an de la povestea cu job-ul meu si , implicit , de cand stau acasa .

Deci si asta e un motiv de suparare....

Cred ca da ...... inca mai visez in legatura cu finalul suspect de atunci . Ori sunt eu proasta ca ma agit atat de mult dupa ce a trecut atat timp ......ori sunt dusa cu nervii !!!! Chiar si azi-noapte am visat cum a decurs toata scena acum 1 an de zile la firma ....Visez asta ffffffdes ....O fii cazul sa merg la un psiholog ? NU VREAU !!!

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 09-11-2007, 11:45 PM
Mesaj #1237

Hiena

Am facut cartofii taiati cubulete si au iesit super, data viitoare ii fac rasi caci am eu impresia ca scap mai ieftin cu uleiul blum.gif

dulci eu nu pun nimic pe vinete, ci pun folie pe tava ca sa nu o fac varza )).gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 09-11-2007, 11:47 PM
Mesaj #1238

Panda

CITAT(axe10 @ 09-11-2007, 07:26 PM) *

Din ciclul :"surprize ,surprize "sau cine a gatit cu spor asta seara...va prezint....tanaaaaaaaaaaaaaa:

hehe ...ai facut ciulamaua mea ? Ti-a placut ?

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 09-11-2007, 11:51 PM
Mesaj #1239

Hiena

CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 10:45 PM) *

Chiar si azi-noapte am visat cum a decurs toata scena acum 1 an de zile la firma ....Visez asta ffffffdes ....O fii cazul sa merg la un psiholog ? NU VREAU !!!

Atunci sa ne luam de mana si sa mergem la doctor caci si eu am trecut si trec prin asta Dupa ce am pierdut primul job din viata mea pe motive de ``nu mai avem nevoie de tine`` m-am macinat la greu sa aflu adevaratul motiv. Preferam sa mi se spuna ca am gresit ceva decat un motiv atat de vag si, dupa parerea mea, neadevarat. Am visat luni intregi aproape seara de seara acele momente in care m-am despartit de fetite si de cate ori ma gandesc la ele nu pot sa le vad fericite ci numai plangand, tinundu-se de picioarele mele si agatandu-se de haine si de ce apucau ca sa nu plec. Acum, dupa 1 an jumate`, inca mai visez de 2-3 ori pe luna ca ma cheama inapoi sa am grija de ele...

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 09-11-2007, 11:53 PM
Mesaj #1240

Panda

CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 10:45 PM) *

Am facut cartofii taiati cubulete si au iesit super, data viitoare ii fac rasi caci am eu impresia ca scap mai ieftin cu uleiul blum.gif

Deci ..... am pus 5 lingurite de ulei ( 5 p ) dar se poate si cu mai putin ulei ....mie mi-a ramas ulei in tigaie cheer.gif

Ti-au placut , May ???? Data viitoare cand ii faci rasi sa-mi spui daca simti vreo diferenta hug.gif

Eu am dat-o in bara in seara asta doh.gif doh.gif Or fii rusii care sunt pe drum ?????? Asta e ...... sorry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 09-11-2007, 11:55 PM
Mesaj #1241

Hiena

Da, mi-au placut f mult. Am avut 3 cartofi medii spre marisori si am pus 4 lingurite si au ajuns la perfectie, nu a ramas nimic in tigaie iar cartofii au iesit super bine facuti. O sa ii fac rasi si pun pariu ca mai mult de 2 lingurite nu trebuie sa pun caci, fiind rasi, se fac mult mai repede decat cubulete asa ca nu au timp sa traga mult ulei.

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
otilici
mesaj 10-11-2007, 12:00 AM
Mesaj #1242

Marmota

Raspunsuri: 1.109
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Hop si eu in miez de noapte langa fetele fara somn lol.gif .May,ce e cu tine de poftesti atat la cartofii aia? Ha-ha,ca si mie numai la aia mi-e gandul de cand a scris Dany de ei lol.gif .Sa-mi ziceti cum vreti daca nu mananc maine cartofi cu mujdei )).gif blum.gif

--------------------
+Quote Post
May
mesaj 10-11-2007, 12:06 AM
Mesaj #1243

Hiena

CITAT(otilici @ 09-11-2007, 11:00 PM) *

May,ce e cu tine de poftesti atat la cartofii aia? Ha-ha,ca si mie numai la aia mi-e gandul de cand a scris Dany de ei lol.gif .Sa-mi ziceti cum vreti daca nu mananc maine cartofi cu mujdei )).gif blum.gif

Ce sa fie cu mine? ce e si cu tine! fa-i ca sunt beton, dar fa-i rasi drool.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 10-11-2007, 12:10 AM
Mesaj #1244

Panda

CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 10:55 PM) *

Da, mi-au placut f mult. Am avut 3 cartofi medii spre marisori si am pus 4 lingurite si au ajuns la perfectie, nu a ramas nimic in tigaie iar cartofii au iesit super bine facuti. O sa ii fac rasi si pun pariu ca mai mult de 2 lingurite nu trebuie sa pun caci, fiind rasi, se fac mult mai repede decat cubulete asa ca nu au timp sa traga mult ulei.

Exact !!!!!!! depinde decati cartofi pui ..... Eu am facut si o salat de rosii langa si ...Doamneeeee ce bine mi-a picat !!!! Imi era si pofta ...dupa atata timp ... Mi-e mila de al meu sot din cauza de miros in noaptea asta in dormitor lol.gif lol.gif
CITAT(otilici @ 09-11-2007, 11:00 PM) *

Hop si eu in miez de noapte langa fetele fara somn lol.gif .May,ce e cu tine de poftesti atat la cartofii aia? Ha-ha,ca si mie numai la aia mi-e gandul de cand a scris Dany de ei lol.gif .Sa-mi ziceti cum vreti daca nu mananc maine cartofi cu mujdei )).gif blum.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Inca una tipa corupta !!!!!!!! Pofta buna , Oti lol.gif

CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 11:06 PM) *

Ce sa fie cu mine? ce e si cu tine! fa-i ca sunt beton, dar fa-i rasi drool.gif

lol.gif Daaa, rasi ..

Ce ma distreaza ca v-am innebunit cu o reteta care , pentru mine , era ceva obisnuit ....deci nu ceva iesit din comun ....
Ma bucur ca v-a placut !!!

--------------------
Imagine
+Quote Post
otilici
mesaj 10-11-2007, 12:11 AM
Mesaj #1245

Marmota

Raspunsuri: 1.109
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Glumeam May,sa nu te superi. pupic.gif
Fetelor,numai rasi,prajiti si cu mujdei ii vad/miros lol.gif lol.gif Azi cu imaginea asta am supravietuit lol.gif
Dany,pt. zilele urmatoare ce chestii ucigatoare in masa mai pregatesti? lol.gif

Dany,nu stii ca tot ce e mai simplu e mai bun?Mancarurile de pe vremea bunicii,care le redescoperim uneori,is cele mai bune naughty.gif

--------------------
+Quote Post

460 Pagini V « < 81 82 83 84 85 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-09-2008 - 05:06 AM