![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| buretel |
10-11-2007, 02:33 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.884 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Muaaaa, cat am citit aici Am numai cartoafe, razatori, mujdeiuri, ciuperci, pufarine, eugenii si ciulamale in cap Dany, nici eu nu stiu povestea de anul trecut, dar iti doresc multa putere sa treci peste! Un sut e un pas inainte, stii doar May, ca te vaz pe aici PS: Eu ma duc sa vad cum imi calculez punctele mancate la Ikea -------------------- |
| May |
10-11-2007, 02:38 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.520 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
dany sigur sunt de la rusi pt ca incepi sa retii apa, nu te ingrijora. Si mie trebuie sa imi vina asa ca la cantarirea de dimineata nu am abservat nici o schimbare fata de sambata trecuta
sorana da... e un Club numai pt Spania. Cumpar de la ei cartile cu 4-5 euro mai ieftine decat din magazine si mi le si aduc acasa May, ca te vaz pe aici -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| buretel |
10-11-2007, 02:44 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.884 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Buretoiul e bolnav -------------------- |
| dany |
10-11-2007, 02:48 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.467 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buretelu` , aseara am avut chef de vorbareala asa ca nu ne-am gandit la saracutele de voi cat veti avea de citit
Nu te pot ajuta cu papa de la Ikea dar banuiesc ca e scumpa la puncte Si eu zic ca e de la rusi , May , dar tot am schimbat ticker-ul ....Sper sa arate mai bine sambata viitoare -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
10-11-2007, 02:49 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.520 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Multa sanatate pt buretoi si da-i mult
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
10-11-2007, 02:50 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.467 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buretoiul e bolnav Eu zic ca e bine ce i-ai dat . Daca face febra sa-i faci sosetele cu otet diseara cand se baga in pat . O baie fierbinte la picioare cu sare mare ar mai fii o idee.....Sanatate buretoiului Multa sanatate pt buretoi si da-i mult -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| buretel |
10-11-2007, 02:54 PM
|
Multu Dany pt sfaturi, o sa incerc, chiar am sare grunjoasa. Sa vedem daca-i trece
May -------------------- |
| dany |
10-11-2007, 02:56 PM
|
Multu Dany pt sfaturi, o sa incerc, chiar am sare grunjoasa. Sa vedem daca-i trece May Tu doar le faci -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
10-11-2007, 02:56 PM
|
May - daca erai ``cuminte`` nu mai aveai buretoi; - tu nu vorbesti prostii, tu le faci direct - propune-i tratamentul lui buretoi si instantaneu se va simtii mai bine doar gandindu-se -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| buretel |
10-11-2007, 02:58 PM
|
-------------------- |
| dany |
10-11-2007, 03:01 PM
|
Buretelu ` , am o propunere : azi trateaza-l pe buretoi cum a zis May si maine cum am zis eu ( sau invers) si vezi care da rezultate bune
UKA , esti ok ? Vad ca ne citesti dar nu zici nimic ( e ok daca n-ai chef ) . Sper doar ca esti bine -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| buretel |
10-11-2007, 03:03 PM
|
Uka, -------------------- |
| dany |
10-11-2007, 03:03 PM
|
Indoapa-l cu usturoi
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| nusarich |
10-11-2007, 03:05 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.914 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Indoapa-l cu usturoi Asa, asa, e antibiotic natural. Asa ca poti papa si tu cartofi cu mujdei, Buretel. -------------------- |
| dany |
10-11-2007, 03:08 PM
|
si uite asa iar ajungem la cartofi
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 06:59 PM |