![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
11-11-2007, 12:38 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.484 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Cum a facut cartoafele?
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Amazoana |
11-11-2007, 12:40 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| otilici |
11-11-2007, 12:43 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Neataaa!
La noi ninge super pufos si e un soare de abia poti tine ochii deschisi!!! -------------------- |
| May |
11-11-2007, 12:44 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.484 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Sper sa vad si eu zapada anul asta
| dany |
11-11-2007, 12:45 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.448 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Mada , leneveala scrie pe noi azi
Oti , cum merge cu supa ? May , paiiiiii...... Cartofi fierti in coaja , apoi decojiti , lasati sa se raceasca , taiati in rondele ..... pus ulei in tigaie + ceapa + sunculita afumata taiata cubulete mici + cartofii . Intorsi pe toate partile pana prind o culoare maronie si gata ! Sunt super gustosi dar multe puncte ( al meu pune ulei , nu se incurca La noi ninge super pufos si e un soare de abia poti tine ochii deschisi!!! TE BAT !!!!! Si la noi e soare dar au uitat zapada -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
11-11-2007, 12:45 PM
|
Scum, dom`ne, scump !
| otilici |
11-11-2007, 12:52 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Dany,azi inca n-am facut supa din aia
May,poti sa faci cartofi ca ai lui Dany,dar cu putin ulei,calesti ceapa,adaugi cartofii fierti si razuiti.Le calesti impreuna un pic si gata.Adaugi boia,piper si ce mai vrei tu,nu-i musai carne -------------------- |
| dany |
11-11-2007, 12:54 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.448 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Si iar ajungem la cartofi cu mujdei
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| otilici |
11-11-2007, 12:57 PM
|
Eu am dat doar o alternativa... I-au placut chiar si lui Norbi -------------------- |
| dany |
11-11-2007, 01:00 PM
|
Dany,azi inca n-am facut supa din aia Ne spui si noua cum o faci , da ?????? Saptamana viitoare sunt singura dupa-masa asa ca nu va trebui sa am in fiecare zi carne -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Amazoana |
11-11-2007, 01:08 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neataaa! La noi ninge super pufos si e un soare de abia poti tine ochii deschisi!!! Uf! La mine a ramas doar norul si zapada ioc. Nu ca mi-ar placea prea tare ultima.... Mada , leneveala scrie pe noi azi As vrea sa ies, sa-mi limezesc putin capul, dar nu stiu daca am cu cine. Si oricum, e asa frig..... O pastiluta ai luat? Sau o cafea mica? De ce te doare? Si de cand?Mama ia Quarelinne si-i trece, mie in ultimele 2 sapt nu-mi mai trece cu nimic. Cred ca e de la fiere..... |
| May |
11-11-2007, 01:11 PM
|
Eeeeee alternative la ce a facut Dirk sunt multe dar eu vreau ca el
| dany |
11-11-2007, 01:14 PM
|
Eeeeee alternative la ce a facut Dirk sunt multe dar eu vreau ca el Fa si tu WE-ul urmator .... la cheat day Mada , cred ca ma doare capul si din cauza de rusi si din cauza de vreme : schimbatoare de la o ora la alta Cand eram in Ro nu stiam ce sunt durerile de cap .... de cand sunt aici m-au innebunit ( e si alta presiune atmosferica ) -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
11-11-2007, 01:18 PM
|
WE asta am o onomastica la care trebuie sa merg asa ca o sa fie cheat-day-ul meu pe saptamana asta
| Amazoana |
11-11-2007, 01:19 PM
|
Cartofi taranesti?
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 12:04 PM |