![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Amazoana |
11-11-2007, 01:48 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Antananicaaaas. Ma fac arbitru?
|
| Sexymom |
11-11-2007, 01:48 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Germana e un misterio si pt. mine, in afara de Volswagen izbit in zid nu stiu altceva
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
11-11-2007, 01:49 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.907 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Stai ca ne luam la bataie
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.239 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-ayer paso,manana es un secreto,hoy cualquier momento es un regalo Entendido? si no puedo repasar otra vez Ce zisasi aicisa ??? Asa mai invatam si noi. Mai dati cu germana aia, ca pt mine sunt numa injuraturi acolo? Ya, ya! Bueyyyy, aici se spune ca daca zici de 2 ori ja ( cum ai zis tu chiar daca n-ai scris corect -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Amazoana |
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Eu mai stiu ce m-au invatat colegele mele de la Lb Germana, dar mi-e rusine sa reproduc pe post. Si nici nu stiu cum se scrie.
|
| dany |
11-11-2007, 01:51 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.239 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Eu mai stiu ce m-au invatat colegele mele de la Lb Germana, dar mi-e rusine sa reproduc pe post. Si nici nu stiu cum se scrie. Tu scrie cum stii ca iti spun eu apoi cum e corect ..... Macar atat sa inveti si tu -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Amazoana |
11-11-2007, 01:53 PM
|
Bueyyyy, aici se spune ca daca zici de 2 ori ja ( cum ai zis tu chiar daca n-ai scris corect Ioooooi Eu mai stiu ce m-au invatat colegele mele de la Lb Germana, dar mi-e rusine sa reproduc pe post. Si nici nu stiu cum se scrie. Tu scrie cum stii ca iti spun eu apoi cum e corect ..... Macar atat sa inveti si tu Mi-i rusiniii |
| May |
11-11-2007, 01:53 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.907 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Ich bin sehr intelligente Ursache habe ich Deutsch lernen, in der 5 Minute
| dany |
11-11-2007, 01:55 PM
|
Hai ca ma dau si eu desteapta : -ayer paso,manana es un secreto,hoy cualquier momento es un regalo Entendido? si no puedo repasar otra vez Nota 4! jeder = fiecare ( fara in ) Ich bin sehr intelligente Ursache habe ich Deutsch lernen, in der 5 Minute Acum ne spui ce ai vrut sa zici ????? Mi-i rusiniii Zi-mi pe PM ca m-ai facut curioasa -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Sexymom |
11-11-2007, 01:56 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ce ar fii sa deschidem un topic si sa ne poliglotizam toate
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| dany |
11-11-2007, 01:56 PM
|
Ich bin sehr intelligente Ursache habe ich Deutsch lernen, in der 5 Minute Ar iesi cam asa : sunt foarte inteligenta motiv am invat germana , in minutul 5 -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| May |
11-11-2007, 01:57 PM
|
|
Am vrut sa spun ca eu sunt foarte desteapta caci am invatat germana in 5 min
| dany |
11-11-2007, 01:58 PM
|
Ce ar fii sa deschidem un topic si sa ne poliglotizam toate Eu am noroc cu voi ca altfel sigur as uita romana Am vrut sa spun ca eu sunt foarte desteapta caci am invatat germana in 5 min Ma gandeam eu ca asta ai vrut sa spui -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Amazoana |
11-11-2007, 01:58 PM
|
|
| May |
11-11-2007, 02:02 PM
|
|
Hai mai ca am fost pe aproape, trebuie sa apreciezi efortul
Ich versuche, mein Bestes tun und zu speack Deutsch als Gott, wie ich kann und ich hoffe, dass Sie diese apreciate -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 12:26 AM |