left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

611 Pagini V « < 93 94 95 96 97 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ... seperator Optiuni V right
ganesha
mesaj 12-11-2007, 06:52 PM
Mesaj #1411

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.083
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))
Sex: Feminin

CITAT(danyhoney @ 12-11-2007, 05:12 PM) *

Tot asa cum stii sad.gif Periuta n-a ajutat , mi-am luat si o crema care n-a avut rezultate .....

Vitamina A si /sau vitamina E. Caut-o in farmacii, daca nu e in sticlute, atunci poti lua capsule, le intepi cu cutitul, le scurgi pe degetel si te dai. Cremele obisnuite au o gramada de timpenii in ele, daca tot e o zona cu probleme incearca niste creme de la magazinele ogranice, fara parabeni si alte porcarii in ele. Eventual o crema de galbenele - face minuni. Dar e bun si ceaiul: il faci, scoti pliculetul infuzat si caldut si il tii peste buze (sau ochi, sau oricare parte ca nu numai pentru asta e bun) vreo 10 minute. floare.gif pupic.gif

Am citit si despre May si pantalonii ei. Misto senzatie, bravo tie!!! yahoo.gif

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 12-11-2007, 06:53 PM
Mesaj #1412

Yeti

Raspunsuri: 10.227
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

May , la noi , daca vine un pachet si nu suntem acasa il putem ridica a 2-a zi de la posta sau vine postasul cu el inca o data . Banuiesc ca si la voi e la fel . Cum sa stai prizoniera in casa doar pentru un pachet sad.gif

Cum adica s-a suparat ca iesi din casa ??? Ce treaba are ea cu ce faci tu ????? doh.gif

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 12-11-2007, 06:55 PM

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

May
mesaj 12-11-2007, 06:58 PM
Mesaj #1413

Jaguar

Raspunsuri: 6.894
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Pai i-am zis eu pachet dar de fapt e un pat si alte chestii )).gif asa ca daca nu il preiau cand vin il duc la un depozit si trebuie sa il ia socrela apoi cum poate, eventual sa plateasca transportul care acum e gratis dry.gif. S-a suparat pt ca nu o sa mai fie nimeni acasa daca ies eu... dar ma doare fix in pix! mad.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
dany
mesaj 12-11-2007, 07:07 PM
Mesaj #1414

Yeti

Daca iesi la 7 va fii Remy acasa , nu ?

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
May
mesaj 12-11-2007, 07:16 PM
Mesaj #1415

Jaguar

CITAT(ganesha @ 12-11-2007, 05:52 PM) *

Am citit si despre May si pantalonii ei. Misto senzatie, bravo tie!!! yahoo.gif

Daaa f mistho. Mersi pupic.gif

dany nope ca merge si el sa se tunda in acelasi complex din care fac eu cumparaturile, asa ca mergem impreuna, nu stau sa merg pe rand din cauza ei dry.gif. Poate nu pare vina ei cu ``pachetul`` dar eu consider ca din moment ce ea e clientul poate sa ia masuri asupra faptului ca o tot prostesc si o duc cu vorba ca vine azi, ca vine maine...

heheheheheheh cine credeti ca tocmai a intrat pe usa? Socrelaaaa... vad ca se poate sa vina si mai devreme acasa daca e in interesul ei... ce bine e sa fii mai nesimtita wink1.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
dany
mesaj 12-11-2007, 07:34 PM
Mesaj #1416

Yeti

CITAT(Maybeline @ 12-11-2007, 06:16 PM) *

heheheheheheh cine credeti ca tocmai a intrat pe usa? Socrelaaaa... vad ca se poate sa vina si mai devreme acasa daca e in interesul ei... ce bine e sa fii mai nesimtita wink1.gif

lol.gif lol.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 12-11-2007, 10:04 PM
Mesaj #1417

Yeti

Multumesc pentru sfaturi , A.

Cred ca ar cam fii cazul sa se gandeasca Doamne-Doamne ca nu mai am chef de stat acasa , de plictiseala , de iesit doar la cate o plimbare scurta ..... si sa ma ajute sa gasesc un job .
Ma enervez din orice mai nou .... n-am chef de nimic .... ma trezesc ca ma uit minute intregi pe pereti .....nu mai am veselia pe care o aveam mereu ( acum o am din 2 in 3 ) .....Si mi-e teama ca asta ma va duce incet-incet la mancat aiurea ( iarna , frig , stat in casa , etc ) doh.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
May
mesaj 12-11-2007, 10:11 PM
Mesaj #1418

Jaguar

Nu i-a venit pachetul lol.gif a vazut si ea cum e sa astepti ca popandaul in salon si sa nu iti poti face treaba )).gif. E nervoasa rau, deja a luat pastile pt dureri de cap laugh.gif

dany cunosc sentimentul caci si eu ies si intru in stari d-astea... dar ce sa facem... asteptam sad.gif

Azi am luat cadoul pt onomastica ( e o tipa): un cos cu cosmetice, adica o trusa de farduri, un gloss, gel de dus, multe sapunele in forma de animale, sare de baie, esente si e ambalat superrr cu o funda mare din care ies o gramada de panglici carliontzate. Remy a zis ca pt altii cumpar numai lucruri frumoase si cand vine vb la mine ma uit la bani unsure.gif

Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 12-11-2007, 10:08 PM

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
bpaula
mesaj 12-11-2007, 10:15 PM
Mesaj #1419

Ciocanitoare

Raspunsuri: 396
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 94

dany succes sa iti gasesti un job, sper sa ai noroc cat mai curand pray.gif clover.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 12-11-2007, 10:20 PM
Mesaj #1420

Yeti

CITAT(bpaula @ 12-11-2007, 09:15 PM) *

dany succes sa iti gasesti un job, sper sa ai noroc cat mai curand pray.gif clover.gif

Hei , bine ai venit in vizita , Paula si multumesc ! give_rose.gif

CITAT(Maybeline @ 12-11-2007, 09:11 PM) *

Nu i-a venit pachetul lol.gif a vazut si ea cum e sa astepti ca popandaul in salon si sa nu iti poti face treaba )).gif. E nervoasa rau, deja a luat pastile pt dureri de cap laugh.gif

dany cunosc sentimentul caci si eu ies si intru in stari d-astea... dar ce sa facem... asteptam sad.gif

Azi am luat cadoul pt onomastica ( e o tipa): un cos cu cosmetice, adica o trusa de farduri, un gloss, gel de dus, multe sapunele in forma de animale, sare de baie, esente si e ambalat superrr cu o funda mare din care ies o gramada de panglici carliontzate. Remy a zis ca pt altii cumpar numai lucruri frumoase si cand vine vb la mine ma uit la bani unsure.gif

Eu am devenit cam zgarcita in ultimul timp .....Am avut atatea cheltuieli anul asta si cand ma gandesc ca doar Dirk aduce bani in casa nu prea imi vine sa dau bani pe ceva ..... chiar daca mi se scurg ochii cateodata ( doar a chestii scumpe doh.gif ) .

Eh , o veni si vremea noastra iarasi pray.gif plecaciune.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 12-11-2007, 10:26 PM
Mesaj #1421

Taz

Raspunsuri: 3.318
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

CITAT(danyhoney @ 13-11-2007, 12:04 AM) *

Multumesc pentru sfaturi , A.

Cred ca ar cam fii cazul sa se gandeasca Doamne-Doamne ca nu mai am chef de stat acasa , de plictiseala , de iesit doar la cate o plimbare scurta ..... si sa ma ajute sa gasesc un job .
Ma enervez din orice mai nou .... n-am chef de nimic .... ma trezesc ca ma uit minute intregi pe pereti .....nu mai am veselia pe care o aveam mereu ( acum o am din 2 in 3 ) .....Si mi-e teama ca asta ma va duce incet-incet la mancat aiurea ( iarna , frig , stat in casa , etc ) doh.gif

Sa nu mai spui ca mi se pare mie ca esti putin altfel. tease.gif
Apuca-te sa-ti cauti job ca e perioada buna,cica.Am inceput si eu sa-mi trimit cv-ul.Pina la urma tot o pica ceva si la mine.
Daca vrei iti dau citeva pagini pe care caut eu,poate gasesti mai usor.
Hai capul sus,ca ai imceput tare bine cu dieta si ne-ai tras pe toate dupa tine si acum ce faci? give_rose.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 12-11-2007, 10:33 PM
Mesaj #1422

Yeti

Dana , habar nu ai de cand caut eu job !!!!! Caut doar aici , in imprejurimi , pentru ca trebuie sa am cum sa ma deplasez . O fii perioada buna la voi .... aici e pauza totala ( ce vrei la un orasel de 9000 locuitori ) sad.gif

Cu dieta .... ma bucur ca v-am tras dupa mine ... tot am facut ceva .
Si eu ma tin dar nu stiu cat timp .... De exemplu azi : am tras de puncte ca sa mananc orez cu lapte facut pentru Dirk . Am mancat 100 gr ( 2 p ) ..... si acum stau cu un pahar de Grasa de Cotnari in fata doh.gif doh.gif Mai aveam puncte dar n-ar fii trebuit sa le dau pe vin ..... Nu e mare scofala dar simt ca o iau pe aratura din toate pdv bang.gif bang.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 12-11-2007, 10:40 PM
Mesaj #1423

Taz

Hai mai Dany,esti singurica?
Cred ca si vremea asta e de vina ca te ajuta sa te simti aiurea.Azi la noi a fost asa ca o raza de soare citeva ore si tare bine mi-a prins.
M-am mobilizat si eu sa trimit citeva cv-uri si simt ca trebuie sa apara ceva.

Uite linkurile de job-uri:

http://www4.jobomat.de/main?efproove=1&...a=100&day=0

http://www.meinestadt.de/deutschland/jobs/...jobwrds=hamburg

http://www.jobscout24.de/stellenangebote/detailsuche.asp

Trebuie sa-i dai criteriile de cautare si apoi iti apar mai multe.Hai ca se gaseste si ceva pentru tine.Nu te lasa! pupic.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 12-11-2007, 10:46 PM
Mesaj #1424

Yeti

Multumesc pentru intentie , Dana , dar eu pot cauta doar pe cel de-al 2-lea link pentru ca dau exact numele oraselului meu si imi gaseste ce e mai aproape . Restul sunt mult prea departe si nu se merita sa dau banii pe tren pentru un teilzeit job . Vollzeit nu pot avea .Si nici nu vreau pentru ca atunci i-as strica salariul lui Dirk .

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 12-11-2007, 10:47 PM

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 12-11-2007, 10:56 PM
Mesaj #1425

Taz

CITAT(danyhoney @ 13-11-2007, 12:46 AM) *

Multumesc pentru intentie , Dana , dar eu pot cauta doar pe cel de-al 2-lea link pentru ca dau exact numele oraselului meu si imi gaseste ce e mai aproape . Restul sunt mult prea departe si nu se merita sa dau banii pe tren pentru un teilzeit job . Vollzeit nu pot avea .Si nici nu vreau pentru ca atunci i-as strica salariul lui Dirk .

Dany sa stii ca eu sunt tot in situatia ta,adica Mihai cistiga foarte bine si eu ca sa nu-l dezavantajez pe el o sa castig mai putin decit in mod normal.
Mihai are clasa de impozitare 3 si eu implicit 5.Dar asta nu ma impiedica sa nu lucrez voll.O sa cistig mai putin,dar tot e mai mult decit aia 400 si in plus asta conteaza enorm la pensie.
Eu ma gindesc ca nu-mi strica sa am si eu o pensie la batranete,desi Mihai ar avea si pensie privata si cea de la stat.
Cred ca daca gasesti ceva cit de cit aproape sau sa mergi cu mijloace de transport in comun sa incerci.Merita,parerea mea.

--------------------
+Quote Post

611 Pagini V « < 93 94 95 96 97 > » 
Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 10:52 PM