![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
12-11-2007, 06:52 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.083 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Tot asa cum stii Vitamina A si /sau vitamina E. Caut-o in farmacii, daca nu e in sticlute, atunci poti lua capsule, le intepi cu cutitul, le scurgi pe degetel si te dai. Cremele obisnuite au o gramada de timpenii in ele, daca tot e o zona cu probleme incearca niste creme de la magazinele ogranice, fara parabeni si alte porcarii in ele. Eventual o crema de galbenele - face minuni. Dar e bun si ceaiul: il faci, scoti pliculetul infuzat si caldut si il tii peste buze (sau ochi, sau oricare parte ca nu numai pentru asta e bun) vreo 10 minute. Am citit si despre May si pantalonii ei. Misto senzatie, bravo tie!!! -------------------- |
| dany |
12-11-2007, 06:53 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.227 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
May , la noi , daca vine un pachet si nu suntem acasa il putem ridica a 2-a zi de la posta sau vine postasul cu el inca o data . Banuiesc ca si la voi e la fel . Cum sa stai prizoniera in casa doar pentru un pachet
Cum adica s-a suparat ca iesi din casa ??? Ce treaba are ea cu ce faci tu ????? Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 12-11-2007, 06:55 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
12-11-2007, 06:58 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.894 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Pai i-am zis eu pachet dar de fapt e un pat si alte chestii
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
12-11-2007, 07:07 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.227 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Daca iesi la 7 va fii Remy acasa , nu ?
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| May |
12-11-2007, 07:16 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.894 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Am citit si despre May si pantalonii ei. Misto senzatie, bravo tie!!! Daaa f mistho. Mersi dany nope ca merge si el sa se tunda in acelasi complex din care fac eu cumparaturile, asa ca mergem impreuna, nu stau sa merg pe rand din cauza ei heheheheheheh cine credeti ca tocmai a intrat pe usa? Socrelaaaa... vad ca se poate sa vina si mai devreme acasa daca e in interesul ei... ce bine e sa fii mai nesimtita -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
12-11-2007, 07:34 PM
|
heheheheheheh cine credeti ca tocmai a intrat pe usa? Socrelaaaa... vad ca se poate sa vina si mai devreme acasa daca e in interesul ei... ce bine e sa fii mai nesimtita -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| dany |
12-11-2007, 10:04 PM
|
Multumesc pentru sfaturi , A.
Cred ca ar cam fii cazul sa se gandeasca Doamne-Doamne ca nu mai am chef de stat acasa , de plictiseala , de iesit doar la cate o plimbare scurta ..... si sa ma ajute sa gasesc un job . Ma enervez din orice mai nou .... n-am chef de nimic .... ma trezesc ca ma uit minute intregi pe pereti .....nu mai am veselia pe care o aveam mereu ( acum o am din 2 in 3 ) .....Si mi-e teama ca asta ma va duce incet-incet la mancat aiurea ( iarna , frig , stat in casa , etc ) -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| May |
12-11-2007, 10:11 PM
|
|
Nu i-a venit pachetul
dany cunosc sentimentul caci si eu ies si intru in stari d-astea... dar ce sa facem... asteptam Azi am luat cadoul pt onomastica ( e o tipa): un cos cu cosmetice, adica o trusa de farduri, un gloss, gel de dus, multe sapunele in forma de animale, sare de baie, esente si e ambalat superrr cu o funda mare din care ies o gramada de panglici carliontzate. Remy a zis ca pt altii cumpar numai lucruri frumoase si cand vine vb la mine ma uit la bani Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 12-11-2007, 10:08 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| bpaula |
12-11-2007, 10:15 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 396 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
dany succes sa iti gasesti un job, sper sa ai noroc cat mai curand
-------------------- |
| dany |
12-11-2007, 10:20 PM
|
dany succes sa iti gasesti un job, sper sa ai noroc cat mai curand Hei , bine ai venit in vizita , Paula si multumesc ! Nu i-a venit pachetul dany cunosc sentimentul caci si eu ies si intru in stari d-astea... dar ce sa facem... asteptam Azi am luat cadoul pt onomastica ( e o tipa): un cos cu cosmetice, adica o trusa de farduri, un gloss, gel de dus, multe sapunele in forma de animale, sare de baie, esente si e ambalat superrr cu o funda mare din care ies o gramada de panglici carliontzate. Remy a zis ca pt altii cumpar numai lucruri frumoase si cand vine vb la mine ma uit la bani Eu am devenit cam zgarcita in ultimul timp .....Am avut atatea cheltuieli anul asta si cand ma gandesc ca doar Dirk aduce bani in casa nu prea imi vine sa dau bani pe ceva ..... chiar daca mi se scurg ochii cateodata ( doar a chestii scumpe Eh , o veni si vremea noastra iarasi -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| daconst |
12-11-2007, 10:26 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Multumesc pentru sfaturi , A. Cred ca ar cam fii cazul sa se gandeasca Doamne-Doamne ca nu mai am chef de stat acasa , de plictiseala , de iesit doar la cate o plimbare scurta ..... si sa ma ajute sa gasesc un job . Ma enervez din orice mai nou .... n-am chef de nimic .... ma trezesc ca ma uit minute intregi pe pereti .....nu mai am veselia pe care o aveam mereu ( acum o am din 2 in 3 ) .....Si mi-e teama ca asta ma va duce incet-incet la mancat aiurea ( iarna , frig , stat in casa , etc ) Sa nu mai spui ca mi se pare mie ca esti putin altfel. Apuca-te sa-ti cauti job ca e perioada buna,cica.Am inceput si eu sa-mi trimit cv-ul.Pina la urma tot o pica ceva si la mine. Daca vrei iti dau citeva pagini pe care caut eu,poate gasesti mai usor. Hai capul sus,ca ai imceput tare bine cu dieta si ne-ai tras pe toate dupa tine si acum ce faci? -------------------- |
| dany |
12-11-2007, 10:33 PM
|
Dana , habar nu ai de cand caut eu job !!!!! Caut doar aici , in imprejurimi , pentru ca trebuie sa am cum sa ma deplasez . O fii perioada buna la voi .... aici e pauza totala ( ce vrei la un orasel de 9000 locuitori )
Cu dieta .... ma bucur ca v-am tras dupa mine ... tot am facut ceva . Si eu ma tin dar nu stiu cat timp .... De exemplu azi : am tras de puncte ca sa mananc orez cu lapte facut pentru Dirk . Am mancat 100 gr ( 2 p ) ..... si acum stau cu un pahar de Grasa de Cotnari in fata -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| daconst |
12-11-2007, 10:40 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Hai mai Dany,esti singurica?
Cred ca si vremea asta e de vina ca te ajuta sa te simti aiurea.Azi la noi a fost asa ca o raza de soare citeva ore si tare bine mi-a prins. M-am mobilizat si eu sa trimit citeva cv-uri si simt ca trebuie sa apara ceva. Uite linkurile de job-uri: http://www4.jobomat.de/main?efproove=1&...a=100&day=0 http://www.meinestadt.de/deutschland/jobs/...jobwrds=hamburg http://www.jobscout24.de/stellenangebote/detailsuche.asp Trebuie sa-i dai criteriile de cautare si apoi iti apar mai multe.Hai ca se gaseste si ceva pentru tine.Nu te lasa! -------------------- |
| dany |
12-11-2007, 10:46 PM
|
Multumesc pentru intentie , Dana , dar eu pot cauta doar pe cel de-al 2-lea link pentru ca dau exact numele oraselului meu si imi gaseste ce e mai aproape . Restul sunt mult prea departe si nu se merita sa dau banii pe tren pentru un teilzeit job . Vollzeit nu pot avea .Si nici nu vreau pentru ca atunci i-as strica salariul lui Dirk .
Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 12-11-2007, 10:47 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| daconst |
12-11-2007, 10:56 PM
|
Multumesc pentru intentie , Dana , dar eu pot cauta doar pe cel de-al 2-lea link pentru ca dau exact numele oraselului meu si imi gaseste ce e mai aproape . Restul sunt mult prea departe si nu se merita sa dau banii pe tren pentru un teilzeit job . Vollzeit nu pot avea .Si nici nu vreau pentru ca atunci i-as strica salariul lui Dirk . Dany sa stii ca eu sunt tot in situatia ta,adica Mihai cistiga foarte bine si eu ca sa nu-l dezavantajez pe el o sa castig mai putin decit in mod normal. Mihai are clasa de impozitare 3 si eu implicit 5.Dar asta nu ma impiedica sa nu lucrez voll.O sa cistig mai putin,dar tot e mai mult decit aia 400 si in plus asta conteaza enorm la pensie. Eu ma gindesc ca nu-mi strica sa am si eu o pensie la batranete,desi Mihai ar avea si pensie privata si cea de la stat. Cred ca daca gasesti ceva cit de cit aproape sau sa mergi cu mijloace de transport in comun sa incerci.Merita,parerea mea. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:52 PM |