![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| luchi |
13-11-2007, 07:49 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Cum adica " macar in poze sa-i vezi " ?? Nu papi deloc cartofi ? -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| nusarich |
13-11-2007, 07:52 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.981 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Am uitat sa iti spun ca am inceput sa ma ingrozesc eu de mine... cred ca sunt vreun pui de ``gura aurita`` ca ce zic eu, aia se intampla, de la porcarii fara importanta pana la lucruri majore. Bine, asta nu e nimic nou, asa a fost dintotdeauna dar am zis mereu ca sunt coincidente... Chestia e ca ma gandesc un lucru care este putin probabil sa se intample, iar la scurt timp se intampla. Luand asa niste exemple... anul trecut remy era ajutor de vopsitor si nu avea nicio sansa sa fie vopsitor ca nu avea loc de celalalt. Cand a plecat ala in concediu i-am zis in gluma lui remy: ce ar fi sa nu se mai intoarca asta din tara si sa il dea afara? Si asa a fost... a stat cu 2 saptamani mai mult peste concediu si l-au dat afara si remy a ramas in locul lui. In dimineata zilei in care a venit remy cu scrisorile care ne anuntau ca am primit rezidenta... m-am gandit intens la asta. De asemenea, in timp ce biciclesc ma uit la un film care ruleaza de o luna la aceeasi ora si care imi place mult. Ieri ma gandeam cum ar fi sa ii schimbe ora si sa bage altul in locul lui? Si azi s-a intamplat.... si tot asa, sunt o mie de exemple... Macar daca as putea sa ma gandesc ca o sa castig la loto si sa se si intample.. Oare numai mie mi se intampla? Mie mi se intampla numai alea rele, alea bune niciodata, indiferent cat m-as gandi la ele, chiar zilele astea ma gandeam ca mai bine nu ma mai gandesc la nimic, ca daca gandesc de bine se intampla pe dos, daca gandesc de rau se intampla intocmai raul... -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
13-11-2007, 07:57 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.900 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Pap o aripioara si salata pe langa ei. Banuiesc ca aia e doar portia ta de cartofi..... daca vezi ce batalion trebuie sa fac eu ca sa se sature remy... hai ca poate pozez sa vezi cat trag cu fomila
Pai astia sunt copti asa ca te asteptam sa ingrosi randurile nusha... aiurea... -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
13-11-2007, 08:28 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.233 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Da , aia erau portia mea ( Dirk nu e acasa ) si nici pe aia nu i-am putut manca
![]() -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| nusarich |
13-11-2007, 08:31 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.981 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Da , aia erau portia mea ( Dirk nu e acasa ) si nici pe aia nu i-am putut manca ![]() timite-i la mine, ca azi sunt fomista rau... ma paste o cadere de calciu (pe iubi l-a tot pascut azi, s-a intors de la job vrand-nevrand)... -------------------- |
| Amazoana |
13-11-2007, 08:37 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Aloooooooooooooooooooooooooooooooooo, ce-i aici, dezmat?
Eu doar ce am mancat si iar balesc aici. pfiiiii...pai e corect? Cu alte cuvinte, buna seara. Danny, beton atmosfera ta romantica. Asa parea de cald si primitor.... |
| bpaula |
13-11-2007, 08:46 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 396 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
ptiiiiiiiiiiii...deci nu imi era de ajuns luchi cu meniurile ei, vii si tu sa ma simt eu prost ca mananc dupa cum apuc
arata super farfuriile tale cu mancare -------------------- |
| May |
13-11-2007, 08:51 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.900 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Uite cati a trebuit sa fac eu, inca nu sunt gata
![]() Si eu mananc tot cam cat ai si tu in farfurie, restul remy, iti dai seama? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| bubbles |
13-11-2007, 09:03 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Buna seara. Dany trimite si la mine o portie
-------------------- |
| dany |
13-11-2007, 09:06 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.233 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
timite-i la mine, ca azi sunt fomista rau... ma paste o cadere de calciu (pe iubi l-a tot pascut azi, s-a intors de la job vrand-nevrand)... Of , acuma spui ? Nu mai sunt .... i-am dus in gradina pentru pisicile care isi fac plimbarea de seara prin gradina mea Aloooooooooooooooooooooooooooooooooo, ce-i aici, dezmat? Eu doar ce am mancat si iar balesc aici. pfiiiii...pai e corect? Cu alte cuvinte, buna seara. Danny, beton atmosfera ta romantica. Asa parea de cald si primitor.... Heyyy, ai aparut ? Poftesti la papa mea ? N-ai destula facuta de mami a ta ? Si e mai muuuult mai buna ptiiiiiiiiiiii...deci nu imi era de ajuns luchi cu meniurile ei, vii si tu sa ma simt eu prost ca mananc dupa cum apuc arata super farfuriile tale cu mancare Uite cati a trebuit sa fac eu, inca nu sunt gata ![]() Si eu mananc tot cam cat ai si tu in farfurie, restul remy, iti dai seama? Moama , ce haplea ai la masa -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Amazoana |
13-11-2007, 09:08 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Ba da, am mancare. Azi a venit iar si m-a dus in oras sa mancam!
|
| dany |
13-11-2007, 09:12 PM
|
Buna seara. Dany trimite si la mine o portie Uite AICI la mesajul 44 Ba da, am mancare. Azi a venit iar si m-a dus in oras sa mancam! Ce-ti pasa tie ..... iti face papa , te duce in oras la papa .... Vreau si euuuuuuuuuuuuuu -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Amazoana |
13-11-2007, 09:29 PM
|
Buna seara. Dany trimite si la mine o portie Uite AICI la mesajul 44 Ba da, am mancare. Azi a venit iar si m-a dus in oras sa mancam! Ce-ti pasa tie ..... iti face papa , te duce in oras la papa .... Vreau si euuuuuuuuuuuuuu Hai! |
| nusarich |
13-11-2007, 09:44 PM
|
|
Uite cati a trebuit sa fac eu, inca nu sunt gata ![]() Si eu mananc tot cam cat ai si tu in farfurie, restul remy, iti dai seama? Si e tot slab, da? Mai, poate ar trebui sa mancam ca ei ca sa slabim, v-ati gandit vreodata? Dany, daca i-ai dat la pisuce e super ok, macar stiu ca sunt in burticutze bune. Sa le fie de bine! Merci pentru urari -------------------- |
| daconst |
13-11-2007, 10:13 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Moama Dany,stii ce halesc maine,nu?
Azi am burta plina de la conopida facuta cu smantana in loc de majo.Tare buna a iesit cu usturoi. Maine am cartofi cu ou. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 11:46 PM |