left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

400 Pagini V < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ... seperator Optiuni V right
danyhoney
mesaj 18-09-2007, 12:02 AM
Mesaj #16

Crocodil

Grup: Membri
Raspunsuri: 7.953
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

Pentru maine dimineata !!!!

Imagine

O preparati cum vreti voi .....

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 18-09-2007, 12:02 AM

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
emu
mesaj 18-09-2007, 06:01 AM
Mesaj #17

Nevastuica

Raspunsuri: 999
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: minunat

w00t.gif Auzi, da' tu chiar te-ntreci cu gluma... Pai cum vine asta? A doua casa in curs de creere... fie-ti mila de unele care inca mai sta cu chirie blum.gif

Sa ai spor la ce ti-ai propus azi... si o zi buna smile.gif

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

axe10
mesaj 18-09-2007, 08:19 AM
Mesaj #18

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Ete na, ce credeai ca scapi...?
Eu nu vad ultima imagine asa ca mi-am facut singura cafeaua ca stiu unde sunt ingredientele....si te astept cu apa fiarta pt capucino!

pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 18-09-2007, 08:28 AM
Mesaj #19

Taz

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 3.977
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Neata!
O zi surprinzator de buna iti doresc!

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Anna
mesaj 18-09-2007, 09:09 AM
Mesaj #20

Iepuras

Raspunsuri: 1.701
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Neatza Dany! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
M-am servit cu o cafelutza si imi pare bine ca ti-ai construit o casutza, e tare primitoare wink1.gif giggle.gif
Si special pt tine, cu dedicatie biggrin.gif biggrin.gif

CASA MEA

O zi frumoasa hug.gif !

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
axe10
mesaj 18-09-2007, 09:13 AM
Mesaj #21

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Hai ca ai "lovit-o " cu melodia asta.....parca vad ca au soriceii ce sa bea.... pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
danyhoney
mesaj 18-09-2007, 09:47 AM
Mesaj #22

Crocodil

Buna dimineata , lume ! )).gif

Lavi , sper ca ai facut si pentru fete cafea daca tot ai ajuns aici inaintea mea , da ?

Emi , Anna , va hug.gif si multumesc de vizita . Frumoasa melodia .... mi-a adus aminte de tinerete )).gif

Prima zi in casuta mea virtuala incepe cu ..... durere de cap doh.gif . Da` sunt mare si ma tratez blum.gif

sa aveti o zi superba !

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 18-09-2007, 09:52 AM
Mesaj #23

Taz

Raspunsuri: 3.198
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

Na ca am trait sa o vad si pe asta.Pai ce faci ma cu mine?Nu ti-am spus ca eu nu citesc jurnale ca nu mai apuc?Dar acum n-am incotro,trebuie sa intru sa vad ce mai faci,dar sa stii ca daca scrii prea mult eu pun mana sa te sun sa faci rezumat,ca nu scapi asa usor de mine. tease.gif
Si daca tot dai cu miros de ciocolata pe aici,a steapta-te sa ai mereu casa plina,ca de dieta suntem satule toate. blushing.gif
Felicitari pentru inca o casuta si sa fie cum iti doresti tu,desi eu sunt un care nu-ti inteleg decizia,dar ti-o respect! pupic.gif

--------------------
+Quote Post
otilici
mesaj 18-09-2007, 09:55 AM
Mesaj #24

Marmota

Raspunsuri: 1.098
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Buna dimineata! Mi-am pus si eu de cafeluta,ca pe a ta nu o vad blum.gif Azi m-a lasat copilul sa dorm mai mult,asa ca inca sunt cu ochii in ceata,cred ca am dormit prea mult... blink.gif
pupic.gif sa-ti treaca durerea de cap

--------------------
+Quote Post
danyhoney
mesaj 18-09-2007, 10:01 AM
Mesaj #25

Crocodil

Bine ai venit la mine , Danutza !

Hai , nu te speria ca nu o sa scriu mult .....sper tease.gif Am mila de tine )).gif

Stii tu cum sunt eu : mi se pune pata sa fac ( sau zic ) ceva ...fac . Asa si acum cu "casutza" asta .

Imagine

sper ca asta se vede acum

--------------------
Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 18-09-2007, 10:20 AM
Mesaj #26

Lama

Raspunsuri: 5.103
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

neatzaaaaaa pupic.gif
ti-am multumit deja la mine in casuta, dar iti multu si aici pt cana cea simpatica din care acum beau ceai naughty.gif
eu personal ma bucur ca ti-ai deschis acest subiect floare.gif
iar in legatura cu ciocolata... sunt de acord, e moartea mea tease.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
danyhoney
mesaj 18-09-2007, 10:25 AM
Mesaj #27

Crocodil

Pentru ca unele fete si-au exprimat dorinta de a avea retetele de papa facuta cat au fost fetele la mine in vizita ..... si pentru ca acum am casutza proprie si personala aici .......si pentru ca nu se discuta doar despre dieta ....uitati retetele ( unele fete le-au primit deja pe privat ) :

Rulada de vita :

Se ia carne de vita de pe pulpa ( aici se gaseste gata taiata in felii ) groasa de 0,5 cm si lunga de vreo 35 cm . Fiind subtire nu mai e nevoie sa o bati .
Se pune sare si piper , se unge pe toata lungimea cu putin mustar , la un capat se pune o felie de sunca italiana ( prossciuto ) , o felie de ceapa si vreo 2 feliute subtiri de castravete murat . Se ruleaza si se prinde cu 2 scobitori . Cand sunt gata rulate toate feliile de carne , se pun la prajit intr-un pic de ulei . SE PRAJESC BINE pe toate partile . Apoi se adauga apa cat sa le cuprinda , nu mai multa . Se lasa cam 90 minute la fiert la foc mic . Se scot ruladele si din apa ramasa se face un sos mai grosutz . Noi avem un fel de praf care ajuta la legarea sosului ( Soßenbinder ), tu il poti face cu faina . Cand a fiert sosul se pun ruladele in el si se mai lasa cam 5-10 minute .
Separat se fierb cartofi taiati in cubulete si ... salata de varza rosie fiarta - aici e in borcan ( Rotkohl ) .
Se serveste : 1 rulada + cartofi + salata ( pe aceeasi farfurie - salata fiind calda ) si cu sos pe deasupra . carnea de vita fiind mai uscata are nevoie de sos .

Mancare chinezeasca :

E fff usor de facut !! Iti trebuie carne de pui , vita si/sau porc ( depinde cate portii vrei sa faci ) . Se incinge Wok-ul cu un pic de ulei in el , se pune cantitatea de carne ( care a fost taiata fasii subtiri in prealabil ) pe care o vrei , se lasa sa se prajeasca , se pune sos de soia , bambus , fasole chinezeasca , ciuperci , ceva picant ( chilli sau sos picant ) , ardei rosu si galben si ce mai ai la indemana din produsele chinezesti din borcane . Se mai lasa totul cam 5 minute in Wok si apoi se portioneaza in farfurii . Se serveste cu orez sau taitei chinezesti ( pe care , normal , ii fierbi inainte .

Noi avem wok electric , l-am pus pe masa si fiecare a facut o portie de mancare pentru toti ( fiecare dupa gust - mai picant sau nu - si dupa pofte ) .

Muschi cu varza murata :

E si mai simplu . Cumperi cateva bucati de muschi de porc afumat ( sau cotlet afumat ) , le speli bine , le pui intr-o forma la cuptor ( isi vor lasa zeama asa ca nu e nevoie sa pui si altceva ) si le lasi pana vezi ca prind o culoare maro ( poti sa gusti sa vezi daca sunt facute ) .
Intre timp pui cartofii la fiert pentru piure .
Separat pui carnatii afumati putin la fiert si varza calita la incalzit ( aici varza e gata preparata si e taiata in fasii fffffffff subtiri - Sauerkraut ) . Adaugi carnatii peste varza si mai lasi totul sa fiarba impreuna cateva minute .

Pe farfurie : muschi + carnat +piure de cartofi + un pic de mustar pentru carnat

Snitele cu sos gorgonzola :

Snitele de porc , batute si condimentate .Le prajesti si le scoti pe o farfurie . In uleiul ramas de la ele , pui lapte ( la 8 snitele noi am pus 500 ml lapte ) , branza gorgonzola facuta bucatele mici ( noi am pus 2 pachete a 200 gr fiecare ) , sare , piper si lasi sa fiarba pana se incorporeaza branza , mestecand aproape continuu . daca vrei mai poti pune si ceva smantana ...depinde cat de groasa sau subtire e sosul . Trebuie , oricum , sa curga ....sa fie ceva mai gros decat laptele .
Separat fierbi pastele !!

Intr-o forma de cuptor pui snitelele , apoi pastele peste si apoi sosul si dai la cuptor pentru vreo 15 minute .la o temperatura de 150-180 ° C .

P.S. A 2-a zi are un gust muuuuuuuult mai bun pentru ca pastele au timp sa se imbibe cu sosul de branza !! daca iti ramane pt a 2-a zi ceva nu ai nimic de facut decat sa mai pui ceva lapte in forma si sa dai la cuptor sa se incalzeasca .

Pofta buna !!!

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 18-09-2007, 10:32 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
honey79
mesaj 18-09-2007, 10:25 AM
Mesaj #28

Marmota

Raspunsuri: 1.082
Din: SUA
Membrul Nr.: 84

Neata draga Dany si..felicitari pentru noua casuta.
Iti doresc o zi minunata,plina de evenimente placute.
Pentru durerea de cap, daca nu vrei sa iei pastilute,incearca cu o compresa rece pusa pe frunte.
Pupici.

--------------------
+Quote Post
danyhoney
mesaj 18-09-2007, 10:33 AM
Mesaj #29

Crocodil

CITAT(anca veselie @ 18-09-2007, 10:20 AM) *

neatzaaaaaa pupic.gif
ti-am multumit deja la mine in casuta, dar iti multu si aici pt cana cea simpatica din care acum beau ceai naughty.gif
eu personal ma bucur ca ti-ai deschis acest subiect floare.gif
iar in legatura cu ciocolata... sunt de acord, e moartea mea tease.gif

Cu multa placere , Anca !!! Am vrut sa-ti trimit ceva specific Germaniei ( de nord ) ca multumire pentru ce mi-ai trimis pe Lavi .

Am uitat ( ce gazda aiurita sunt doh.gif ) : Bine ai venit in casuta mea !! give_rose.gif

Honey , am luat pastila ( antinevralgic adus din Ro )).gif ) si e pe cale sa-mi treaca cheer.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 18-09-2007, 10:38 AM
Mesaj #30

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.277
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Gagico felicitari de jurnal pupic.gif
Si acum imi permit sa ma laud ca iti dau lectii la gatit mancare chinezeasca, si asta nu din carti si din ce am mancat eu in infinitele restaurante chinezesti si ce am scornit pe cont propriu.
Fac niste mancaruri de te lingi pe cele 20 de degete si de la maini si de la picioare. lol.gif

Daca platesti bine ti le zic si tie blum.gif blum.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post

400 Pagini V < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-07-2008 - 05:16 AM