![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubbles |
24-09-2007, 07:09 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Am vrut si eu sa ma fac culoarea asta, dar mi`a fost lene ca mai intai sa ma decolorez si apoi sa ma vopsesc .
-------------------- |
| ganesha |
24-09-2007, 07:09 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.667 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Si eu m-am tuns!!! Arati super!
-------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
24-09-2007, 07:18 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.743 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Hello Beautifull Da , exact asta e culoarea . Am vrut sa-mi fac suvite blonde dar nu am avut rabdare sa stau atat la coafor asa ca am recurs la culoarea mea ( al meu sot m-a vopsit Si eu m-am tuns!!! Arati super! Pozeeeeeeeeeeeeee cu noua ta tunsoare !!!! Am vrut si eu sa ma fac culoarea asta, dar mi`a fost lene ca mai intai sa ma decolorez si apoi sa ma vopsesc . De ce trebuie sa te decolorezi intai ?? Eu sunt saten deschis , de fapt ( nu punem milioanele de fire albe la socoteala ) si am pus doar vopseaua si gata . Va Oricum ne vedem maine . Profit de timpul care il mai petrece cu voi , fete frumoase ! -------------------- ![]() |
| michelle |
24-09-2007, 07:41 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Iti sade tare bine, Dany
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| axe10 |
24-09-2007, 08:16 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Dupa ce te "aranjezi" trage o poza....ca aici inteleg ca ai breton si altceva...nu inteleg. Vreau sa vad linia. Na, ca te pun la munca! Mie imi placeau coditeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee@! -------------------- ![]() |
| bubbles |
24-09-2007, 08:53 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Trebuie sa ma decolorez pentru ca sunt bruneta si nu iese nici o culoare bine numai prin vopsire .Doar sa ma fac tot brunet dar cu nuante albastrui
-------------------- |
| dany |
24-09-2007, 10:50 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.743 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Iti sade tare bine, Dany Multumesc !!! Eu inca ma mai uit de 100 de ori in oglinda si incerc sa-mi explic mie insami ca e ok tunsoarea Dupa ce te "aranjezi" trage o poza....ca aici inteleg ca ai breton si altceva...nu inteleg. Vreau sa vad linia. Na, ca te pun la munca! Mie imi placeau coditeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee@! Bueyyyyyy , daŽ multe pretentii ai Hai , nu plange , imi creste repede si fac iar codite ( LA CEI APROAPE 42 DE ANI AI MEI E CHIAR FFFF IMPORTANT SA FAC CODITE ; NU ? ) Trebuie sa ma decolorez pentru ca sunt bruneta si nu iese nici o culoare bine numai prin vopsire .Doar sa ma fac tot brunet dar cu nuante albastrui Pai ....eu m-am facut intai bruneta si apoi roscata ...la interval de cateva luni . Si nu a trebuit sa ma decolorez..... -------------------- ![]() |
| buretel |
24-09-2007, 10:56 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Bine ati venit fetelor !!!!! Buretzel , pe unde umbli , mai ?? Nu te-am mai vazut de un car de vreme Iaca, pe aici Imi place tare noua ta tunsoare Dany, iti urez de pe acum sa ai un concediu superb Vacantaaaaaa -------------------- |
| dany |
24-09-2007, 11:11 PM
|
Of , mai , Buretel
Multumesc mult pentru urari !! Sper sa fie -------------------- ![]() |
| buretel |
24-09-2007, 11:13 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Of , mai , Buretel Multumesc mult pentru urari !! Sper sa fie Nu mai stiu daca ti-am spus, dar ai o casuta SUPERBA Acest mesaj a fost editat de buretel: 24-09-2007, 11:13 PM -------------------- |
| dany |
24-09-2007, 11:20 PM
|
Ziceti si voi ....sunt eu anormala sau e normal sa nu realizez ( inca ) ca aceasta casa ne apartine ?????????????????????????????? Cateodata am impresia ca sunt un pic paranoica ... Am sa incerc..poate de prin octombrie Te astept cu mult drag !!!!!! Siiiiiiiii.....te rog eu , din suflet , sa te rogi sa gasesc un job !!!!! Chiar si un mini-job ( pentru 400 € ) ar fii perfect !!!! NU mai pot sta acasa !!!!! Si.....iar ma gandesc la fostul job si la toata povestea si iar ma enervez si iar imi vine sa dau apa la soareci -------------------- ![]() |
| buretel |
24-09-2007, 11:21 PM
|
Ziceti si voi ....sunt eu anormala sau e normal sa nu realizez ( inca ) ca aceasta casa ne apartine ?????????????????????????????? Cateodata am impresia ca sunt un pic paranoica ... Nu, nu esti anormala, dar e un sentiment firesc -------------------- |
| dany |
24-09-2007, 11:30 PM
|
Da , Buretzel , tocmai asta era ideea : e a noastra DAR inca nu realizez ca ne apartine !! Probabil pentru ca este cea mai mare realizare a mea pana acum ( lasand la o parte gasirea sotului meu , care nu se compara cu nici o alta descoperire a istoriei ) ... In trecut norocul meu a fost plecat in concediu ...
NU am avut NIMIC in viata pana l-am intalnit pe el ! Probabil de aceea tot ce realizam impreuna mi se pare fantastic Saru-mana pentru urari !!!! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 24-09-2007, 11:31 PM -------------------- ![]() |
| buretel |
24-09-2007, 11:36 PM
|
Da , Buretzel , tocmai asta era ideea : e a noastra DAR inca nu realizez ca ne apartine !! Probabil pentru ca este cea mai mare realizare a mea pana acum ( lasand la o parte gasirea sotului meu , care nu se compara cu nici o alta descoperire a istoriei ) ... In trecut norocul meu a fost plecat in concediu ... NU am avut NIMIC in viata pana l-am intalnit pe el ! Probabil de aceea tot ce realizam impreuna mi se pare fantastic Saru-mana pentru urari !!!! Ce frumos ai spus Off-topic putin: mi-am adus aminte, ca si tine am trait sentimentul asta, cand mi-am luat masina. Masinuta mea, Dacia mea draga. Coboram seara de 3 ori sa ma uit la ea, in garaj, si nu imi venea sa cred ca e doar a mea Noapte buna! Acest mesaj a fost editat de buretel: 24-09-2007, 11:37 PM -------------------- |
| dany |
24-09-2007, 11:50 PM
|
Oh , Buretzel !!!! Habar nu ai CAT DE BINE te inteleg eu !!!!!!! A fost un sentiment nemaipomenit , nu ??????
Cam asa a fost si la mine cand am preluat cheile ....apoi au fost acele 3 luni de munca si de schimbat si de adus nou ......Si cand a fost totul gata ...ma gandeam : bueyyy , am luat cheile de aniversarea casatoriei noastre darrrrrr nu credeam ca vom avea atat de mult de munca aici .....A fost groaznic !!!!! dar am reusit ( mai ales al meu sotz care e un super - hero pentru mine ) si ......uite asa , suntem acum in casuta noastra si ...tot nu realizam ca ne apartine ! Asta e !!! Noi nu suntem normali , oricum , asa ca ...ne mai trebuie ceva timp pana vom ajunge la normalitate oricum : multumesc pentru cuvintele frumoase !!!!!!!!! Noapte buna tuturor !!!!!!!!!! Somn usor si vise placute !!!! -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 01:13 PM |