![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
25-09-2007, 07:31 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Numai azi nu-i maine si pleci in concediu Super fain te-ai tuns -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| bubbles |
25-09-2007, 07:54 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 25-09-2007, 07:55 AM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luchi |
25-09-2007, 08:28 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Si mie imi place cum te-ai tuns, iti sta fain!
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Amazoana |
25-09-2007, 09:26 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Sa-ti fie de bine, Dany!
|
| dany |
25-09-2007, 11:01 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.234 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Amelie , Luchi , Mada ... multumesc ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| daconst |
25-09-2007, 11:02 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Tare-mi place cum te-ai tuns,te intinereste.sa stii ca se poarta acum freza a la Andrea Esca.
Deci esti si in trend,daca nu stiai! -------------------- |
| dany |
25-09-2007, 11:07 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.234 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Chiar ????? Si eu habar nu aveam
Numai azi nu-i maine si pleci in concediu Joi dimineata plec ....De abia astept . Cica sunt 34 ° acolo -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| axe10 |
25-09-2007, 11:19 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Chiar ????? Si eu habar nu aveam Joi dimineata plec ....De abia astept . Cica sunt 34 ° acolo Draga, daca nu ai programe romanesti, ce sa-ti fac!!! De ce zici ca trebuie peste urechi?...si eu tot dupa l-as da daca asi fi tunsa asa....si chiar am fost (tot fara breton) pana acum vreo 2 ani! 34 de grade e o temperatura foarte placuta la plaja daca nu-ti amintesti... Ma iei si pe mine din zbor?...hai ca nu-mi iau decat costumul de baie si un cearceaf....ca la egipteni merge!!! -------------------- ![]() |
| dany |
25-09-2007, 11:26 AM
|
Saru-mana pentru sfaturi , mami
Nu te iau din zbor ca tu ai avut vara anul asta . Eu nu . Asa ca mai pune-ti pofta`n cui Si....am taiat o parte din teiul care deranja dar al meu sot a zis ca se va uita in legatura cu satelitii dupa concediu . De ce zici ca trebuie peste urechi?. Pai daca e peste urechi se vede ca nu e aceeasi lungime peste tot . Asa , dat dupa urechi nu se vede -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| axe10 |
25-09-2007, 11:27 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Auzi...dar daca vin sa tin lumanarea?...
Macar atata, pleeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaasssssssssssssseeeeeeeeeeeeeee! -------------------- ![]() |
| dany |
25-09-2007, 11:28 AM
|
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| axe10 |
25-09-2007, 11:30 AM
|
Cu ce aroma vrei?...care e preferata.?..ca sa primesc si un colt de paine pt servicii.... -------------------- ![]() |
| Sexymom |
25-09-2007, 11:39 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Tare-mi place cum te-ai tuns,te intinereste.sa stii ca se poarta acum freza a la Andrea Esca. Cine-i Andreea Esca?? Fata , esti frumoasa tunsa, sa iti fie de bine. Sa ai un concediu de vis. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| dany |
25-09-2007, 11:40 AM
|
Ce tare esti cu manualul de istorie , sexy
Multumesc mult -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| dany |
25-09-2007, 11:56 AM
|
Va -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 11:50 PM |