![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
25-09-2007, 11:59 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Te-ai apucat de bagaje?...
-------------------- ![]() |
| dany |
25-09-2007, 12:14 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.554 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Maine seara fac bagajul ...
Ce vreme aiurita : in fata casei e soare , in spate e innorat rau de tot si tuna -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
25-09-2007, 12:15 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Aha, curatenie ai facut...de grija soacrei?!
Ai udat florile? Medicamente ti-ai selectat ce sa-ti iei? Si sa nu cari tot dulapul de creme...ca nu o sa ai timp sa te dai! Maine seara fac bagajul ... Ce vreme aiurita : in fata casei e soare , in spate e innorat rau de tot si tuna Parca imi amintesc...deschid usa soare...ma uit pe geam...ploua...cam asa ceva.... -------------------- ![]() |
| dany |
25-09-2007, 12:47 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.554 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Curatenie am facut pentru ca trebuia
Florile le ud maine . Medicamente nu luam decat antinevralgic si aspirina ... Creme nu luam decat 4 : una de protectie , 2 de corp ( fiecare cu crema lui ) si una apres soare . vezi ce raspunsuri precise si la obiect ti-am dat ? -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| axe10 |
25-09-2007, 12:51 PM
|
Curatenie am facut pentru ca trebuia Florile le ud maine . Medicamente nu luam decat antinevralgic si aspirina ... Creme nu luam decat 4 : una de protectie , 2 de corp ( fiecare cu crema lui ) si una apres soare . vezi ce raspunsuri precise si la obiect ti-am dat ? Fooooaaarteee... Ziceai ieri ceva de soacra de aia intrebam! Si va ungeti unul pe altul...sau "apres"? -------------------- ![]() |
| dany |
25-09-2007, 12:55 PM
|
soacra oricum isi va baga nasul pe peste tot chiar daca i-am spus ca nu e nevoie sa vina cand suntem plecati
Si va ungeti unul pe altul...sau "apres"? paiiiiii..... vedem noi ... in functie de imprejurari -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| axe10 |
25-09-2007, 12:58 PM
|
soacra oricum isi va baga nasul pe peste tot chiar daca i-am spus ca nu e nevoie sa vina cand suntem plecati Si va ungeti unul pe altul...sau "apres"? paiiiiii..... vedem noi ... in functie de imprejurari Ce chitroasa esti cu info-urile.... Cutia postala ti-o golesc eu -------------------- ![]() |
| dany |
25-09-2007, 01:01 PM
|
Chiar la tine m-am gandit cand am auzit-o
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| axe10 |
25-09-2007, 01:04 PM
|
Da...si te sun sa-ti zic ofertele!!
-------------------- ![]() |
| dany |
25-09-2007, 01:07 PM
|
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| buretel |
25-09-2007, 01:24 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.066 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Danyyyyy, n-ai facut bagajele?
vezi ca de la Skagen (unde visez sa locuiesc) pana la tine nu e mult, asa ca vin calare pe tzoagla mea cu spoiler sa te cert Acest mesaj a fost editat de buretel: 25-09-2007, 01:25 PM -------------------- |
| axe10 |
25-09-2007, 01:28 PM
|
Mie imi place sa primesc multa corespondenta!!!!
Sa deschid cutia si sa cada plicurili pe mine...ma distreaza astea de reclame, cataloage....numai ca la noi imi trimit numai aia de la Readers Digest (oare am scris bine?)...si facturile de plata...care pe urma le bag in geanta pt placerea deosebita de a le cara la posta, a sta la coada cel putin 30 min si a le achita.... -------------------- ![]() |
| dany |
25-09-2007, 01:34 PM
|
Nu ma certa , Buretel
Unde e Skagen ???? De ce visezi sa locuiesti acolo ? -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| axe10 |
25-09-2007, 01:39 PM
|
Eu plec s-o ridic pe mama de la vreo 20 de km de Bucuresti...nu asta ar fi problema, trebuie sa traversez Bucurestiul minunat ca sa ies din el....asa ca ureaza-mi succese!
Cred ca e in patria Danemarca...cauta-i cu google si intelesei tot, doar ma stii!! Skagen Acest mesaj a fost editat de axe10: 25-09-2007, 01:40 PM -------------------- ![]() |
| dany |
25-09-2007, 01:41 PM
|
Pai sigur ca ai inteles tot , danezo
Mult , mult succes la traversarea Bucuresti-ului !! -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 12-10-2008 - 04:47 PM |