![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
25-09-2007, 01:43 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
-------------------- ![]() |
| dany |
25-09-2007, 01:43 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.239 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ooooo, am vazut unde e Skagen : in nordul Danemarcei . Cam lung drumul pana la mine , Buretel -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| buretel |
25-09-2007, 02:11 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Ooooo, am vazut unde e Skagen : in nordul Danemarcei . Cam lung drumul pana la mine , Buretel cu bicla il fac repede -------------------- |
| anca veselie |
25-09-2007, 03:53 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
mamaaaa, dar ce limbarita e pe la tine pe aici!
iti urez super concediu si sa te intorci neagra inapoi! pup u -------------------- |
| nusarich |
25-09-2007, 06:26 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.981 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Sa-ti fie de bine, Dany! Imi place tunsoarea, desi eu niciodata nu voi ajunge sa ma tund nici pe aproape asa, din cauza de par zbarlit de la mama lui (de fapt a mea cred, nu a lui).
Concediu placut si sa vii cu mute poze. -------------------- |
| emu |
25-09-2007, 07:09 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Am trecut sa-ti urez drum bun si distractie maxima in vacanta
p.s. Imi place cum iti sta cu noua tunsoare. N-am reusit sa fac rulada de vita, dar poate pana te intorci o sa am si poze drept dovada de reusita... sau nereusita Acest mesaj a fost editat de emu: 25-09-2007, 07:09 PM -------------------- |
| axe10 |
25-09-2007, 07:48 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Ooooo, am vazut unde e Skagen : in nordul Danemarcei . Cam lung drumul pana la mine , Buretel cu bicla il fac repede Super tare frate....daca o vad si pe asta...sa faci poza neaparat!!! Mai bine te duci cu trenul , Buretel... -------------------- ![]() |
| axe10 |
26-09-2007, 08:14 AM
|
Ultima zi inainte de concediu!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------- ![]() |
| otilici |
26-09-2007, 08:27 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Eu nu prea mai apuc sa intru ca e vreme frumoasa si suntem mai mult la plimbare.Dar am venit sa iti urez un concediu cat mai placut,sa te distrezi si relaxezi cat mai mult,ba chiar sa faci plaja si pt.noi Abia astept sa te intorci si cu ceva poze Te -------------------- |
| dany |
26-09-2007, 08:41 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.239 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata !! Ce de-a lume a trecut pe la mine
Buretel - puneti , mama , motor la bicla si ajungi un-doi aici Anca - neagra nu cred ca ma voi face ( la caldurile de acolo nu voi sta prea mult la soare ) dar macar voi avea si eu vara Nusa - si eu am par zburlit la spate ( cica am bicle - de unde le-oi avea , habar nu am ) dar ...cica e la moda Emi - stii ca astept cu nerabdare sa vad daca ti-a iesit rulada , nu ? Nu are , de fapt , cum sa nu iasa . Spor la bucatarit Multumesc, Oti ! Vad eu cum fac cu pozele Da, mai , Lavi ...maine la ora asta sunt pe drum spre aeroport Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat, in apropiere de Cluj, Ion catre Gheorghe: -Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj? -D-apoi, eu cred ca Cluuuuj. -Da` de ce, ma? -Da` cine dracu te grabeste? Maria da divort de Ion. Si la proces intreaba judecatorul: - De ce vrei tu Marie sa te desparti de Ion? - Pai dom' judecator, ne-am casatorit de 3 ani si nu mi-o facut nimic! - I-auzi Ioane, cum vine asta? - Pai dom' judecator, n-am crezut ca-i ase graba! Un bãrbat merge cu liftul. La un moment dat, intrã o femeie. Dupã douã etaje, femeia opreste liftul, se uitã cochet la el, īsi dezbracã bluza si sutienul si le aruncã pe jos. - Hai, fã-mã ca sã mã simt ca o femeie. Bãrbatul se gandeste putin, īsi dezbracã cãmasa, o aruncã pe jos si spune: - Hai, spal-o si calc-o. Inmormantarea unui cardiolog. Toate erau in forma de inima: florile, coroanele, jerbele, groapa, sicriul.Cand sa bage mortul in groapa, un tip din multime incepe sa rada in hohote. Preotul se opreste din cantat si il intreaba: Bine domnule, acum te-a gasit si pe dumneata rasul, tocmai in acest moment? Tipul ii raspunde: Nu va suparati dar ma gandeam la propria mea inmormantare, pentru ca eu sunt ginecolog! Tu nevasta, este adevarat ca ai avut mai multi barbati inainte sa te mariti cu mine ? - Mai barbate ! Mancare buna ai ? - Am ! - Haine curate ai ? - Am ! - Aseara ti-a placut ? - Mi-a placut ! - Da' alalta-seara ti-a placut ? - Si inca cum !... - Pai cum crezi tu ca se invata toate astea, la fara frecventa ?! - Mai Gheo, gasit-ai tu vreodata barbati straini la tine in sifonier? - Mai Ioane , n-am gasit nici un strain, toti erau romani. Ion si Gheorghe se intalnesc la un colt de strada. Ion il intreaba pe Gheorghe: - Unde meri, ma? - Nu stiu! Da' tu unde meri, ma? - Nu stiu! - No, atunci hai p-aci ca-i mai aproape. Ion iese din casa si il vede peste gard pe vecina-su Gheorghe, care isi batea temeinic nevasta. - Gheorghe, ce faci, ma? - Iote, imi repar masina de spalat. -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| otilici |
26-09-2007, 08:48 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
-------------------- |
| michelle |
26-09-2007, 08:50 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Otilici, super avatarul
Dany, gata bagajele? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Amazoana |
26-09-2007, 08:50 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neata Dany
Super tari bancurile cu ardeleni. Cam asa e iubi al meu. |
| dany |
26-09-2007, 08:52 AM
|
Dupa -masa le facem , Miha !
Va las acum ....vorbim mai tarziu Neata Dany Super tari bancurile cu ardeleni. Cam asa e iubi al meu. -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Amazoana |
26-09-2007, 08:55 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Razi tu, razi, dar eu tre sa-l suport cand suntem pe ultima suta, alergand dupa tren, iar el spune "No lasa iubita, ca eeeeeste tiiimp"
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 12:25 AM |