![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
05-10-2007, 07:33 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
M-am intors Povesti , impresii , etc ....zilele urmatoare . Maine avem zi de dormit si de vazut poze + DVD ... de dus la developat pozele facute sub apa ... Ahaaaaaaaa, scufundari.....nu am incercat..dar nu-i timpul pierdut! Bine ai venit!! -------------------- ![]() |
| michelle |
05-10-2007, 10:10 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Bine ai revenit! Poze facute sub apa? WOW si eu! Si eu! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
05-10-2007, 10:11 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.238 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata !
Dupa ce am mers la somn la ora 4 azi-dimineata , m-am trezit la 9:30 Savurez un cappuccino ( acolo aveau un fel de cacao+lapte+apa fiarta si o numeau cappuccino Inca sunt un pic ametita dupa drum si dupa caldurile de acolo ... Ina , Lavi Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 05-10-2007, 10:11 AM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| anca veselie |
05-10-2007, 10:12 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatza si bine te-ai intors
-------------------- |
| dany |
05-10-2007, 10:16 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.238 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| axe10 |
05-10-2007, 11:10 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Ina , Lavi Habar nu am care e diferenta .... -------------------- ![]() |
| dany |
05-10-2007, 11:20 AM
|
Scufundari - ca si scafandrii , te scufunzi cativa metri sub apa
Snorkeling - ai ochelari , tub pentru respiratie si labe - nu esti de tot sub apa ( adica spatele si capul ( o parte ) sunt deasupra apei -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| axe10 |
05-10-2007, 11:22 AM
|
Scufundari - ca si scafandrii , te scufunzi cativa metri sub apa Snorkeling - ai ochelari , tub pentru respiratie si labe - nu esti de tot sub apa ( adica spatele si capul ( o parte ) sunt deasupra apei Aha...deci cum ma "scufund" eu.... De la mancarea de acolo sau ai patit ce ti-era frica? -------------------- ![]() |
| Amazoana |
05-10-2007, 11:23 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Bine ai revenit!!!!!!!!!
|
| dany |
05-10-2007, 11:34 AM
|
De la mancarea de acolo sau ai patit ce ti-era frica? " Ce mi-era frica " m-a apucat ieri dimineata dar nu rau - doar un pic - am luat 2 pastile de la farmacia lor si e ok . O amica din grupul nostru nu a iesit 2 zile din casa , asa de rau a fost acel " ceva " . Chestia e ca am avut grija cam ce am mancat : doar carne de pui in fiecare zi , rosii , castraveti , sfecla rosie , cartofi ( vreo 2 zile ) , paste ( 2 zile ) , pizza facuta in fata mea .... din fructe am mancat doar pepene galben ( cateva felii ) si minibanane . Nu m-am aruncat la inghetata , budinca , praji pentru ca mi-a fost teama . Am baut doar suc de mere indoit cu apa minerala ( intr-o seara am baut vin rosu si in 2 dupa-amieze m-am delectat cu cocktail care nu prea avea gust Daca as fii si aici asa de cuminte ce bine ar fii Mada -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| uka |
05-10-2007, 11:40 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
welcome welcome back
-------------------- |
| axe10 |
05-10-2007, 11:44 AM
|
De la mancarea de acolo sau ai patit ce ti-era frica? " Ce mi-era frica " m-a apucat ieri dimineata dar nu rau - doar un pic - am luat 2 pastile de la farmacia lor si e ok . O amica din grupul nostru nu a iesit 2 zile din casa , asa de rau a fost acel " ceva " . Chestia e ca am avut grija cam ce am mancat : doar carne de pui in fiecare zi , rosii , castraveti , sfecla rosie , cartofi ( vreo 2 zile ) , paste ( 2 zile ) , pizza facuta in fata mea .... din fructe am mancat doar pepene galben ( cateva felii ) si minibanane . Nu m-am aruncat la inghetata , budinca , praji pentru ca mi-a fost teama . Am baut doar suc de mere indoit cu apa minerala ( intr-o seara am baut vin rosu si in 2 dupa-amieze m-am delectat cu cocktail care nu prea avea gust Daca as fii si aici asa de cuminte ce bine ar fii Mada Bine ca nu a fost mai devreme.... Pai esti cuminte...dar mananci prea tarziu seara.... Hai ca iti revii tu. -------------------- ![]() |
| dany |
05-10-2007, 11:50 AM
|
Mi-e friiiiiiig !!!!!!!!!!!!!!!! Vad ca nu e de ajuns galeata de soare care mi-au promis-o animatorii de acolo Apropo de animatori : ieri dimineata am ramas la piscina si a fost program de gimnastica acvatica . Toate bune si frumoase ... am facut noi gimnastica ( vreo 10 persoane - din gasca noastra am fost singura care m-am bagat ) si apoi ... dracii aia de animatori ne-au dus pe marginea piscinei si am inceput sa topaim pe muzica lor , un dans de genul " femei contra barbati " . A fost super amuzant ... cei de pe sezlonguri s-au amuzat de numa . Cand am terminat unul din ei a zis in gura mare la microfon ca dansul a fost ceva extra pentru mine pentru ca plec Pai esti cuminte...dar mananci prea tarziu seara.... Hai ca iti revii tu. Si acolo mancam de cina la ora 20:00 ... Oricum WW nu impune orele la care sa mananci ( asta ne-o impunem noi ) . Dirk a mancat si seara la ora 22:00 cand a tinut WW si tot a slabit frumos ... Lasa ca ma fac eu mare si cuminte -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| May |
05-10-2007, 12:46 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.905 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Bine ai revenit
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
05-10-2007, 12:54 PM
|
![]() ![]() ![]() ![]() Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 05-10-2007, 01:08 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 12:13 AM |