![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
05-10-2007, 12:55 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.894 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
mama ce bronzata esti
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ganesha |
05-10-2007, 01:02 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.083 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Uaaaaaau, duoamna, uaaaaauuuuu! Frumoase poze, frumoasa duamna...
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
05-10-2007, 01:06 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.227 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
A, ma faci sa
La temperaturile de acolo nici nu mi-a trebuit prea mult sa ma fac bronzata , May -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| axe10 |
05-10-2007, 01:07 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Care-i treaba cu turbanu'?
Oricum cred ca te bronzezi rapid...plus ca nu te-am vazut dupa sedintele de solar! -------------------- ![]() |
| dany |
05-10-2007, 01:12 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.227 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
La solar am fost de 3 ori inainte ...doar ca sa nu merg chiar branza acolo . Dar , adevarul e ca ma prinde repede soarele . In pozele care le-am pus cu tunsoarea se vede ce culoare aveam cand am plecat .....
Pozele cu turbanul sunt facute in ziua cu peste 60 ° C ... E singura chestie care o poti pune pe cap pentru a te apara de soare si pentru a nu transpira . Am incercat cu sapca dar dupa 5 minute eram leoarca pe cap . Nu mai spun ca nici ochelarii de soare nu am putut sa-i port in acea zi ... curgea transpiratia pe sun ei in jos pe obraji ... Si salul alb care il am pe umeri e tot pentru protectie impotriva soarelui . Soarele din desert e muuuuuuuult mai puternic decat soarele de la noi .... Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 05-10-2007, 01:13 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| axe10 |
05-10-2007, 01:14 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
arati f bine....
-------------------- ![]() |
| dany |
05-10-2007, 02:02 PM
|
Am uitat sa specific ca acele 33-35 ° C erau la umbra !!!!!!
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Sexymom |
05-10-2007, 02:06 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ce frumoase sunt pozele, si peisajul din spate.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| dany |
05-10-2007, 02:10 PM
|
Plecam la cumparaturi ca suiera vantul prin frigider . Si la medic sa ne ia sange pentru analizele anuale . Am reusit sa punem pozele facute de noi asa ca .... azi - maine le pun sa le vedeti si voi . restul trebuie sa le adunam de la ceilalti . Pe mai tarziu . Stai sa vezi si restul , sexy . Adevarul e ca mie mi-a placut tare mult : sa vezi munti ( stanci doar fara verdeata ) , desert si mare la un loc e ceva .....fara cuvinte . Hai ca revin cu povesti mai tarziu. -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Deea |
05-10-2007, 02:12 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.689 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Sa inteleg ca avem o vedeta printre noi Suuupppppeeerrrr pozele! vreau si eu asa bronzata Ma bucur tare mult ca v-ati distrat! -------------------- ![]() |
| dany |
05-10-2007, 02:14 PM
|
Da , mey , vedeta pentru cateva minute -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| otilici |
05-10-2007, 04:33 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Bine ai revenit Dany!Tare frumoase pozele!Abia astept sa vii si cu restul
-------------------- |
| dany |
05-10-2007, 05:58 PM
|
Oti , voi incerca sa le pun cat de curand .
Hai sa va povestesc cate ceva : In dimineata plecarii aici erau 6°C ( brrrrrr ) ....Am ajuns in Hurghada pe la ora 17 si in momentul in care am iesit din avion am zis ca mi-a dat cineva un pumn in gura :m-a dat pe spate valul de caldura care m-a intampinat . Toate bune , platit viza , reprezentantul agentiei de turism la care am luat biletele ne-a dus pana la mini-bus-ul care ne-a dus la hotel( inainte ni s-au impartit sticle cu apa plata ) . Pe drum soc total : era deja ora 18 , se intunecase ( acolo se intuneca mai devreme ) siiiiiiiiiiii soferul megea cu luminile stinse Hotelul a fost curat , mancarea buna , personalul prietenos si saritor de cate ori aveai nevoie de ceva . Am iesit intr-o zi cu vaporul in larg si am oprit la 3 recifuri de corali casa facem snorkeling . Super frumos !!!!!!!! Intr-o zi am fost in Hurghada ( la 30 km de hotel ) unde am facut un tur al orasului , am fost la Acvariu , am fost la o moschee ( doar pe dinafara am vazut-o ) , la o biserica ortodoxa si apoi la bazar la cumparaturi . Am iesit cu vapor cu fundul de sticla in larg sa admiram pestii si coralii in liniste si am prins si apusul de soare . Superb !! In alta zi am plecat la Luxor cu autocarul ( 8 ore dus-intors ) . Nu am fost asa de capul nostru cu autocarul .... nuuuuu . Pana acolo s-a format convoi ( cam 70 autocare la dus si vreo 90 la intors ) cu politie in fata si in spatele ultimului autocar . Acolo am fost lasati cu ghizii si la ora stabilita iar s-au intalnit toate autocarele si am plecat inapoi spre hotel . A fost o aventura "placuta " . Luxor-ul e un oras tare murdar , case daramate dar in care se locuieste , blocuri murdare si care parca stau sa cada , mizerie pe starzi .... Am vazut Valea Regilor , mormintele lui Ramses I , al-III -lea , al - XI -lea , mormantul lui Tut Ankhamon ( unde n-a fost prea mult de vazut ) , Templul de la Karnak , Templul lui Hatshepsut , Colosul Memmnon.... Am mancat pe malul Nil-ului , apoi am vizitat si muzeul de papirus . Piramidele le vom vedea data viitoare . De data asta n-a mers , din pacate , pentru ca toate piramidele sunt in Cairo si de unde am fost noi pana acolo erau cam 16 ore de mers cu autocarul ( dus-intors ) . Offfff , imi facusem idei cam ce sa va scriu si .... parca am uitat totul -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| axe10 |
05-10-2007, 06:36 PM
|
Cred ca a fost foarte frumos si v-a placut...Dirk are acum un vis implinit...
-------------------- ![]() |
| dany |
05-10-2007, 06:55 PM
|
Cred ca a fost foarte frumos si v-a placut...Dirk are acum un vis implinit... Exact , Lavi Am pus pozele noastre la incarcat .... Sunt 342 si , cica , dureaza 2 ore pana sunt gata Cele facute sub apa le vom primi peste vreo cateva zile : am avut aparate ( 2 ) de unica folosinta si trebuie sa le ducem la un foto-service sa le developeze si sa le puna pe CD. Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 05-10-2007, 06:56 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:54 PM |