left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

611 Pagini V « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ... seperator Optiuni V right
May
mesaj 05-10-2007, 12:55 PM
Mesaj #256

Jaguar

Grup: Membri
Raspunsuri: 6.894
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)
Sex: Feminin

mama ce bronzata esti w00t.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ganesha
mesaj 05-10-2007, 01:02 PM
Mesaj #257

Taz

Raspunsuri: 3.083
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Uaaaaaau, duoamna, uaaaaauuuuu! Frumoase poze, frumoasa duamna... floare.gif

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 05-10-2007, 01:06 PM
Mesaj #258

Yeti

Raspunsuri: 10.227
Membrul Nr.: 87

A, ma faci sa blushing.gif

La temperaturile de acolo nici nu mi-a trebuit prea mult sa ma fac bronzata , May smile.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 05-10-2007, 01:07 PM
Mesaj #259

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Care-i treaba cu turbanu'?

Oricum cred ca te bronzezi rapid...plus ca nu te-am vazut dupa sedintele de solar!

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 05-10-2007, 01:12 PM
Mesaj #260

Yeti

La solar am fost de 3 ori inainte ...doar ca sa nu merg chiar branza acolo . Dar , adevarul e ca ma prinde repede soarele . In pozele care le-am pus cu tunsoarea se vede ce culoare aveam cand am plecat .....

Pozele cu turbanul sunt facute in ziua cu peste 60 ° C ... E singura chestie care o poti pune pe cap pentru a te apara de soare si pentru a nu transpira . Am incercat cu sapca dar dupa 5 minute eram leoarca pe cap . Nu mai spun ca nici ochelarii de soare nu am putut sa-i port in acea zi ... curgea transpiratia pe sun ei in jos pe obraji ...
Si salul alb care il am pe umeri e tot pentru protectie impotriva soarelui . Soarele din desert e muuuuuuuult mai puternic decat soarele de la noi ....

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 05-10-2007, 01:13 PM

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 05-10-2007, 01:14 PM
Mesaj #261

Taz

arati f bine.... naughty.gif naughty.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 05-10-2007, 02:02 PM
Mesaj #262

Yeti

Am uitat sa specific ca acele 33-35 ° C erau la umbra !!!!!! tease.gif Temperatura apei in piscina 29 ° C ...apa marii 26-27 ° C

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 05-10-2007, 02:06 PM
Mesaj #263

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.284
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Ce frumoase sunt pozele, si peisajul din spate. pupic.gif naughty.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15
+Quote Post
dany
mesaj 05-10-2007, 02:10 PM
Mesaj #264

Yeti

Plecam la cumparaturi ca suiera vantul prin frigider . Si la medic sa ne ia sange pentru analizele anuale .

Am reusit sa punem pozele facute de noi asa ca .... azi - maine le pun sa le vedeti si voi . restul trebuie sa le adunam de la ceilalti .

Pe mai tarziu .

Stai sa vezi si restul , sexy . Adevarul e ca mie mi-a placut tare mult : sa vezi munti ( stanci doar fara verdeata ) , desert si mare la un loc e ceva .....fara cuvinte .

Hai ca revin cu povesti mai tarziu.

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 05-10-2007, 02:12 PM
Mesaj #265

Iepuras

Raspunsuri: 1.689
Membrul Nr.: 79

pupic.gif Bine ai revenit!

Sa inteleg ca avem o vedeta printre noi smile.gif

Suuupppppeeerrrr pozele! vreau si eu asa bronzata sad.gif(
Ma bucur tare mult ca v-ati distrat!

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 05-10-2007, 02:14 PM
Mesaj #266

Yeti

hug.gif Deea

Da , mey , vedeta pentru cateva minute lol.gif lol.gif Dar ...halal vedeta ca radeam de ma prapadeam cand ne-au pus sa topaim lol.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
otilici
mesaj 05-10-2007, 04:33 PM
Mesaj #267

Marmota

Raspunsuri: 1.184
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Bine ai revenit Dany!Tare frumoase pozele!Abia astept sa vii si cu restul smile.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 05-10-2007, 05:58 PM
Mesaj #268

Yeti

Oti , voi incerca sa le pun cat de curand .

Hai sa va povestesc cate ceva :

In dimineata plecarii aici erau 6°C ( brrrrrr ) ....Am ajuns in Hurghada pe la ora 17 si in momentul in care am iesit din avion am zis ca mi-a dat cineva un pumn in gura :m-a dat pe spate valul de caldura care m-a intampinat . Toate bune , platit viza , reprezentantul agentiei de turism la care am luat biletele ne-a dus pana la mini-bus-ul care ne-a dus la hotel( inainte ni s-au impartit sticle cu apa plata ) . Pe drum soc total : era deja ora 18 , se intunecase ( acolo se intuneca mai devreme ) siiiiiiiiiiii soferul megea cu luminile stinse doh.gif doh.gif . La ei e ceva obisnuit sa se circule cu luminile stinse , sa se depaseasca care cum vrea si sa se claxoneze din minut in minut )).gif .

Hotelul a fost curat , mancarea buna , personalul prietenos si saritor de cate ori aveai nevoie de ceva .

Am iesit intr-o zi cu vaporul in larg si am oprit la 3 recifuri de corali casa facem snorkeling . Super frumos !!!!!!!!

Intr-o zi am fost in Hurghada ( la 30 km de hotel ) unde am facut un tur al orasului , am fost la Acvariu , am fost la o moschee ( doar pe dinafara am vazut-o ) , la o biserica ortodoxa si apoi la bazar la cumparaturi .

Am iesit cu vapor cu fundul de sticla in larg sa admiram pestii si coralii in liniste si am prins si apusul de soare . Superb !!

In alta zi am plecat la Luxor cu autocarul ( 8 ore dus-intors ) . Nu am fost asa de capul nostru cu autocarul .... nuuuuu . Pana acolo s-a format convoi ( cam 70 autocare la dus si vreo 90 la intors ) cu politie in fata si in spatele ultimului autocar . Acolo am fost lasati cu ghizii si la ora stabilita iar s-au intalnit toate autocarele si am plecat inapoi spre hotel . A fost o aventura "placuta " . Luxor-ul e un oras tare murdar , case daramate dar in care se locuieste , blocuri murdare si care parca stau sa cada , mizerie pe starzi ....
Am vazut Valea Regilor , mormintele lui Ramses I , al-III -lea , al - XI -lea , mormantul lui Tut Ankhamon ( unde n-a fost prea mult de vazut ) , Templul de la Karnak , Templul lui Hatshepsut , Colosul Memmnon....
Am mancat pe malul Nil-ului , apoi am vizitat si muzeul de papirus .

Piramidele le vom vedea data viitoare . De data asta n-a mers , din pacate , pentru ca toate piramidele sunt in Cairo si de unde am fost noi pana acolo erau cam 16 ore de mers cu autocarul ( dus-intors ) .

Offfff , imi facusem idei cam ce sa va scriu si .... parca am uitat totul doh.gif doh.gif Cand imi mai aduc aminte de ceva , continui

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 05-10-2007, 06:36 PM
Mesaj #269

Taz

Cred ca a fost foarte frumos si v-a placut...Dirk are acum un vis implinit...

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 05-10-2007, 06:55 PM
Mesaj #270

Yeti

CITAT(axe10 @ 05-10-2007, 06:36 PM) *

Cred ca a fost foarte frumos si v-a placut...Dirk are acum un vis implinit...

Exact , Lavi hug.gif Doar ca mai lipseste Cairo cu piramide cu tot . Dar ...e timp destul si pentru asta .

Am pus pozele noastre la incarcat .... Sunt 342 si , cica , dureaza 2 ore pana sunt gata doh.gif
Cele facute sub apa le vom primi peste vreo cateva zile : am avut aparate ( 2 ) de unica folosinta si trebuie sa le ducem la un foto-service sa le developeze si sa le puna pe CD.

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 05-10-2007, 06:56 PM

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post

611 Pagini V « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topic
3 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
1 membri: bibi

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 10:54 PM