![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
06-10-2007, 11:28 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.719 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
- nu am vazut multe femei pe strazi !!!!!!!!!!!! Doar 2 femei cu caprele in desert ( pe drum spre Luxor ) si 1 vamesa !!!!!!! Barbatii muncesc , femeile stau acasa si ies fffff rar !! Toti angajatii din hoteluri erau barbati !! Am auzit ca musulmancele nu au voie sa iasa din casa in timpul saptamanii decat sa isi duca copiii la scoala sau sa faca piata, dar si asta destul de rar. In rest, cica ies in WE la shopping insotite de barbat Nu stiu cat e de adevarat, asta am auzit -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| danyhoney |
06-10-2007, 11:33 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.462 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Nici eu nu pot spune daca e adevarat sau nu .......Data viitoare ma voi interesa
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| danyhoney |
06-10-2007, 11:45 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.462 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Zilele urmatoare voi incepe sa-mi caut un job ! Sper sa am bafta sa gasesc ceva . Imi place sa stau acasa ( de cand avem casa ca tot timpul am ceva de facut ) dar vreau sa am un job de 400 € ( mai mult nu imi permit din cauza salariului lui Dirk ) din care pot economisi ceva pentru urmatorul concediu .
-------------------- ![]() |
| May |
06-10-2007, 11:48 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.719 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Nu am inteles care e faza cu jobul tau si salariul lui Dirk
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| otilici |
07-10-2007, 12:01 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.101 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Tare frumoase sunt pozele Dany,dar nu am apucat sa le vad pe toate,promit sa vizionez restul maine.De-abia mi-am luat ochii de la ele
Chiar,care e treaba cu salariul,ca nici eu nu pricep? Pai daca e asa bine in Egipt,eu propun sa ne mutam acolo,numai de dragul statului acasa si pt. shopping-ul de sfarsit de saptamana... -------------------- |
| danyhoney |
07-10-2007, 12:10 AM
|
Deciiiiii........
- daca am un job cu program de munca normal mi se iau fff multe taxe pentru ca nu am cum sa dovedesc ce am studiat si pentru ca nu am vechime ! In cazul asta as primi " in mana " cam 40 % din salariu ! - Dirk castiga bine si de aceea taxele platite de mine ar fi fff mari !!!!! Se tine cont de cat castiga cealalta " jumatate " de familie - daca am job de 400 € nu am taxe .....primesc cei 400 € in fiecare luna - as putea spune ca am gasit job-ul ideal si vreau sa raman acolo .....atunci se va face o norma intre salariul meu ( angajat normal ) si cel al lui Dirk si am fii amandoi incadrati la aceeasi categorie .....DAR ASTA AR INSEMNA ca Dirk va pierde mult din salariu si ce as castiga eu nu ar fii egal cu ce pierde el . Cam complicat , nu ????? De aceea prefer un job pentru 400 € !!!! Acei 400 € ai mei ar fii cheltuialapentru papa si restul pe 1 luna de zile !!!! Avem 100 € programati / saptamana . -------------------- ![]() |
| May |
07-10-2007, 12:13 AM
|
Acum am inteles..... tare complicat
Multa bafta -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| otilici |
07-10-2007, 12:14 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.101 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Interesanta chestie,nu am mai auzit de asa ceva...
-------------------- |
| danyhoney |
07-10-2007, 12:25 AM
|
Pai daca e asa bine in Egipt,eu propun sa ne mutam acolo,numai de dragul statului acasa si pt. shopping-ul de sfarsit de saptamana... Deci .....de locuit in Egipt ...NICIODATA !!!!!!!!!!!!!!!!!! Chiar daca mergi acolo ca o familie europeana ...candva trebuie sa te adaptezi vietii de acolo ! -------------------- ![]() |
| May |
07-10-2007, 12:28 AM
|
Eu nu as suporta asa ceva, i-as trage si doua in gura daca mi-ar vorbi pe un ton autoritar
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| danyhoney |
07-10-2007, 12:39 AM
|
Egiptenii au voie sa aiba 4 neveste !!! EI decid care dintre cele 4 neveste este nevasta " principala " !!!! Daca prima nevasta naste fetita ....ei au voie sa se insoare din nou in speranta ca urmatoarea nevasta va naste baietel ....Daca cea de a -4-a nevasta naste baietel ( restul au facut doar fetite ) devine AUTOMAT prima nevasta si are parte de toate privilegiile in timp ce celelalte neveste vor fii considerate niste sclave -------------------- ![]() |
| danyhoney |
07-10-2007, 12:59 AM
|
Eu nu as suporta asa ceva, i-as trage si doua in gura daca mi-ar vorbi pe un ton autoritar Daca ai face asta ...... ai ateriza urgent in inchisore !!!!! Esti pe teritoriul lor !!!!! Noapte buna si vise placute tuturor !!!! -------------------- ![]() |
| axe10 |
07-10-2007, 11:06 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Hmmmm , acel " ceva" de care m-am ferit in concediu a aparut acum rau de tot Nasol moment... Eu am fost ieri in petreceri si acum ma pregatesc sa plec la soacra...tot la party. Duminica placuta. -------------------- ![]() |
| danyhoney |
07-10-2007, 11:45 AM
|
Distractie faina , Lavi !
Noi am fost harnici azi : am strans frunzele din gradina . Era plin !!!!!! Acum am luat o pauza si apoi voi strange si pe aleea catre garaj si pe langa casa . Cred ca maine ma apuc de flori . -------------------- ![]() |
| emu |
07-10-2007, 08:01 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 999 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: minunat Sex: Feminin |
- am ras ceva de genul asta " Oti are dreptate, cea cu prosopul (de fapt toate cu ornamentele de pat) Of , ca multe as mai avea de povestit ! Mai povesteste, mai povesteste, ca suna tare interesant. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-08-2008 - 06:33 AM |