left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

456 Pagini V « < 201 202 203 204 205 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ... seperator Optiuni V right
nusarich
mesaj 05-02-2008, 11:19 AM
Mesaj #3031

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.836
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80
Sex: Feminin

Dany, puteti lua mocheta rosie SAU puteti lua mocheta de alta culoare (negru/gri inchis) combinat cu rosu, iar gresia in hol sa fie de culoarea din combinatie. Acum trebuie sa vezi si cat de luminos este holul. Daca luati mocheta rosie (simpla) la fel, gresia poate fi o combinatie de 2 culori (pentru gustul meu mi se pare suficient combinatia de 2 culori) din care una sa fie rosu. Parerea mea.

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
danyhoney
mesaj 05-02-2008, 11:39 AM
Mesaj #3032

Panda

Raspunsuri: 8.679
Membrul Nr.: 87

Mersi , Nusa hug.gif
Si eu ma gandeam sa luam gresia alba cu ceva firisoare de rosu/roz in ea si mocheta rosie . Peretii bat un pic in roz .
E buna si ideea cu mocheta negru / gri inchis cu rosu dar atunci ar fii prea multe culori , nu ? Rosu, negru , alb , roz ... )).gif
Holul e mic deci ar merge gresie deschisa la culoare . Avantajul ar fii ca pe usa principala nu intra nimeni , cine vine la noi vine pe usa laterala , deci n-as avea probleme de frecat gresia in fiecare zi .

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ALICE
mesaj 05-02-2008, 12:18 PM
Mesaj #3033

Koala

Raspunsuri: 2.215
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Somnoroasa

100% mocheta pe rosu
+Quote Post
nusarich
mesaj 05-02-2008, 12:22 PM
Mesaj #3034

Iepuras

CITAT(danyhoney @ 05-02-2008, 01:39 PM) *

Mersi , Nusa hug.gif
Si eu ma gandeam sa luam gresia alba cu ceva firisoare de rosu/roz in ea si mocheta rosie . Peretii bat un pic in roz .
E buna si ideea cu mocheta negru / gri inchis cu rosu dar atunci ar fii prea multe culori , nu ? Rosu, negru , alb , roz ... )).gif
Holul e mic deci ar merge gresie deschisa la culoare . Avantajul ar fii ca pe usa principala nu intra nimeni , cine vine la noi vine pe usa laterala , deci n-as avea probleme de frecat gresia in fiecare zi .

Ei, pai de pereti n-ai zis nimic... Atunci da, mai degraba merge gresia alb cu firicele rosii prin ea. Si mocheta rosie, da. Eu ma gandisem ca peretii sunt albi si atunci combinatia de alb (pereti) cu rosu (mocheta) si negru cu rosu (gresia) mergea. No, m-am esplicat acum... hug.gif

--------------------
+Quote Post
stardust
mesaj 05-02-2008, 01:15 PM
Mesaj #3035

Ciocanitoare

Raspunsuri: 362
Inscris: 29-05-2007
Membrul Nr.: 305

Sau fara mocheta? grin.gif

Poze cu gresia nu ai?

Eu nu am pus mocheta deloc pe scari, sunt goale si simple. Eu nu as pune prea multe culori, eventual daca le pui sa fie in acelasi ton prin toata casa ca sa fie armonios.

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
nusarich
mesaj 05-02-2008, 01:34 PM
Mesaj #3036

Iepuras

CITAT(stardust @ 05-02-2008, 03:15 PM) *

Sau fara mocheta? grin.gif

Poze cu gresia nu ai?

Eu nu am pus mocheta deloc pe scari, sunt goale si simple. Eu nu as pune prea multe culori, eventual daca le pui sa fie in acelasi ton prin toata casa ca sa fie armonios.

La scarile goale ma gandisem si eu dar eu am o MARE problema: am cazut anul trecut pe scari de 2 ori (in urcare si in coborare) fara sa-mi puna cineva piedica, fara sa alerg pe scari, doar asa, ba am uitat cat e de inalta treapta, ba m-am trezit ingenuncheata intr-o fractiune de secunda. Bine, Dany nu e impiedicata ca mine, dar scarile goale pot reprezenta un pericol. Pentru impiedicati. Plus ca daca pui mocheta sunt mai calduroase.

--------------------
+Quote Post
daconst
mesaj 05-02-2008, 01:52 PM
Mesaj #3037

Taz

Raspunsuri: 3.243
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

Chiar astazi am vazut la Real si radacina de hrean.E cam scumput,dar asa de pofta,merge. wink1.gif

Cu scarile as spune ca poti baga culoare neutra,gri,negru care nu trebuie asortat cu nimic si gresia clar ca alba daca si scarile sunt albe,as zice eu.Tu trebuie sa asortezi si la pereti,iar daca ai acolo culoare,nu as mai pune si la mocheta.
La noi scarile vor fi de lemn cu metal si atunci nu sunt asa conditionata de culori.

Acest mesaj a fost editat de daconst: 05-02-2008, 01:57 PM

--------------------
+Quote Post
Monic
mesaj 05-02-2008, 03:30 PM
Mesaj #3038

Iepuras

Raspunsuri: 1.611
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

pai si eu as zice sa pui gresie de o singura culoare, eventual cum ziceai, cu ceva firicele de rosu, cum ai zis, ca pe urma le poti asorta cum vrei tu wink1.gif . La mocheta, cum ziceau si fetele, si eu mi-as pune, dar as cauta ceva pe o singura culoare, ca e mai elegant asa grin.gif . Problema e ca oare se gaseste pe o singura culoare? Ca eu n-am prea vazut dry.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 05-02-2008, 03:49 PM
Mesaj #3039

Iepuras

CITAT(Monic @ 05-02-2008, 05:30 PM) *

pai si eu as zice sa pui gresie de o singura culoare, eventual cum ziceai, cu ceva firicele de rosu, cum ai zis, ca pe urma le poti asorta cum vrei tu wink1.gif . La mocheta, cum ziceau si fetele, si eu mi-as pune, dar as cauta ceva pe o singura culoare, ca e mai elegant asa grin.gif . Problema e ca oare se gaseste pe o singura culoare? Ca eu n-am prea vazut dry.gif

Ehehei, prin tineretile mele vedeam mocheta de orice nuanta simpla sau in combinatie prin cataloage gen Nekerman/Otto/Quelle (d'alea originale, de la Dany de-acasa). Acuma nici nu mai stiu daca mai exista sau ce preturi ar putea avea. Dar de existat, stiu ca existau.

--------------------
+Quote Post
michelle
mesaj 05-02-2008, 04:03 PM
Mesaj #3040

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.081
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Dany, eu zic ca daca peretii bat deja in roz, ai balustrada rosie, sa pui ceva neutru la gresie + mocheta.
Daca pui mocheta rosie sa nu para prea multa culoare apoi, zic eu... sa nu para a girly house

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
May
mesaj 05-02-2008, 11:50 PM
Mesaj #3041

Hiena

Raspunsuri: 4.804
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Eu nu imi mai dau cu parerea ca imi place tot ce au zis fetele )).gif dar te pupic.gif de nu te vezi!

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
danyhoney
mesaj 06-02-2008, 07:50 AM
Mesaj #3042

Panda

Neata !

Dupa ce am dormit super rau azi noapte , m-am trezit la ora 5:30 si la 6 m-am dat jos din pat doh.gif doh.gif
Am pus o masina de rufe la spalat , o sa ma apuc sa curat frigiderul , congelatorul si lada frigorifica , sa dau cu aspiratorul si .... se va face ora sa plec .

Va multumesc mult pentru idei / sfaturi , fetelor pupic.gif hug.gif

Aveti dreptate cu mocheta pe o culoare neutra dar ce am vazut noi pana acum arata cam aiurea ( nu stiu daca le-ai vazut pe cele de la Aldi , Dana - asa am gasit cam peste tot sad.gif ) ....Mai cautam la magazine specializate doar pe mochete si poate gasim ceva mai ca lumea . Fara mocheta ( Sorana ) nu pot lasa scarile pentru ca sunt din lemn si daca le vom lacui in alb de la alergatura sus-jos sigur se va mai coji din culoare si parca n-am chef sa la lacuiesc in fiecare luna ( plus ca va fii mai mare zgomotul pe ele fara mocheta ) . As putea sa iau mocheta gri / neagra si gresia cu firicele gri/ negre , nu ? Doar alba parca mi-ar da impresia de spital ( sunt eu defecta ?? ) .
As putea sa fac balustrada in alta culoare ... dar parca imi place asa rosie wink1.gif

CITAT(Maybeline @ 05-02-2008, 10:50 PM) *

Eu nu imi mai dau cu parerea ca imi place tot ce au zis fetele )).gif dar te pupic.gif de nu te vezi!

Si eu te pupic.gif si de abia astept sa am timp de o sueta naughty.gif

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 06-02-2008, 07:51 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
danyhoney
mesaj 06-02-2008, 08:28 AM
Mesaj #3043

Panda

Am uitat sa va spun ca de 2 zile am intrat si eu in randul celor care mananca aiurea bang.gif . Chiar ca nu stiu de ce . Iau micul-dejun cum trebuie ( pe la 7-8 p ) + la pranz o supa ( 2-3 p ) si cand vin de la job as manca si pietre doh.gif . Ieri cand am ajuns acasa am bagat urgent 2 ciocolate ( 5 p amandoua ) wacko.gif , eu care nu sunt cu ciocolata sad.gif , si apoi si ce gatise al meu ( vreo 7 p ) ....Cam la fel a fost si luni ( exceptand ciocolata ) . M-oi fii prostit asa dintro-data sorry.gif mad.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
julyalina
mesaj 06-02-2008, 08:32 AM
Mesaj #3044

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

CITAT(danyhoney @ 06-02-2008, 08:28 AM) *

Am uitat sa va spun ca de 2 zile am intrat si eu in randul celor care mananca aiurea bang.gif . Chiar ca nu stiu de ce . Iau micul-dejun cum trebuie ( pe la 7-8 p ) + la pranz o supa ( 2-3 p ) si cand vin de la job as manca si pietre doh.gif . Ieri cand am ajuns acasa am bagat urgent 2 ciocolate ( 5 p amandoua ) wacko.gif , eu care nu sunt cu ciocolata sad.gif , si apoi si ce gatise al meu ( vreo 7 p ) ....Cam la fel a fost si luni ( exceptand ciocolata ) . M-oi fii prostit asa dintro-data sorry.gif mad.gif

cred ca e ceva in aer pupic.gif si eu patesc la fel wacko.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
Deea
mesaj 06-02-2008, 08:34 AM
Mesaj #3045

Marmota

Raspunsuri: 1.459
Membrul Nr.: 79

pupic.gif Neata

si eu saptamana asta am fost pe langa rau...ca si pe tine seara ma apuca bazdacii. De azi incerc sa ma cumintesc ca in ritmul asta nu mai slabesc eu neam. Incearca sa mananci dimineata de mai putine puncte, macar 1-2 poate daca iti mai lasi pentru seara poate e mai bine. Eu am observat ca daca ma pun la masa imeidat cum intru in casa mananc f. mult, daca mai stau putin, mai fac una alta prin casa si eventual beau si o cana mare de apa mananc mult mai putin.

--------------------
Imagine

+Quote Post

456 Pagini V « < 201 202 203 204 205 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 30-08-2008 - 01:09 AM