![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| nusarich |
05-02-2008, 11:19 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Dany, puteti lua mocheta rosie SAU puteti lua mocheta de alta culoare (negru/gri inchis) combinat cu rosu, iar gresia in hol sa fie de culoarea din combinatie. Acum trebuie sa vezi si cat de luminos este holul. Daca luati mocheta rosie (simpla) la fel, gresia poate fi o combinatie de 2 culori (pentru gustul meu mi se pare suficient combinatia de 2 culori) din care una sa fie rosu. Parerea mea.
-------------------- |
| danyhoney |
05-02-2008, 11:39 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Mersi , Nusa
Si eu ma gandeam sa luam gresia alba cu ceva firisoare de rosu/roz in ea si mocheta rosie . Peretii bat un pic in roz . E buna si ideea cu mocheta negru / gri inchis cu rosu dar atunci ar fii prea multe culori , nu ? Rosu, negru , alb , roz ... Holul e mic deci ar merge gresie deschisa la culoare . Avantajul ar fii ca pe usa principala nu intra nimeni , cine vine la noi vine pe usa laterala , deci n-as avea probleme de frecat gresia in fiecare zi . -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ALICE |
05-02-2008, 12:18 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.215 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
100% mocheta pe rosu
|
| nusarich |
05-02-2008, 12:22 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Mersi , Nusa Si eu ma gandeam sa luam gresia alba cu ceva firisoare de rosu/roz in ea si mocheta rosie . Peretii bat un pic in roz . E buna si ideea cu mocheta negru / gri inchis cu rosu dar atunci ar fii prea multe culori , nu ? Rosu, negru , alb , roz ... Holul e mic deci ar merge gresie deschisa la culoare . Avantajul ar fii ca pe usa principala nu intra nimeni , cine vine la noi vine pe usa laterala , deci n-as avea probleme de frecat gresia in fiecare zi . Ei, pai de pereti n-ai zis nimic... Atunci da, mai degraba merge gresia alb cu firicele rosii prin ea. Si mocheta rosie, da. Eu ma gandisem ca peretii sunt albi si atunci combinatia de alb (pereti) cu rosu (mocheta) si negru cu rosu (gresia) mergea. No, m-am esplicat acum... -------------------- |
| stardust |
05-02-2008, 01:15 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Sau fara mocheta?
Poze cu gresia nu ai? Eu nu am pus mocheta deloc pe scari, sunt goale si simple. Eu nu as pune prea multe culori, eventual daca le pui sa fie in acelasi ton prin toata casa ca sa fie armonios. -------------------- ![]() [/url] |
| nusarich |
05-02-2008, 01:34 PM
|
|
Sau fara mocheta? Poze cu gresia nu ai? Eu nu am pus mocheta deloc pe scari, sunt goale si simple. Eu nu as pune prea multe culori, eventual daca le pui sa fie in acelasi ton prin toata casa ca sa fie armonios. La scarile goale ma gandisem si eu dar eu am o MARE problema: am cazut anul trecut pe scari de 2 ori (in urcare si in coborare) fara sa-mi puna cineva piedica, fara sa alerg pe scari, doar asa, ba am uitat cat e de inalta treapta, ba m-am trezit ingenuncheata intr-o fractiune de secunda. Bine, Dany nu e impiedicata ca mine, dar scarile goale pot reprezenta un pericol. Pentru impiedicati. Plus ca daca pui mocheta sunt mai calduroase. -------------------- |
| daconst |
05-02-2008, 01:52 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.243 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Chiar astazi am vazut la Real si radacina de hrean.E cam scumput,dar asa de pofta,merge. Cu scarile as spune ca poti baga culoare neutra,gri,negru care nu trebuie asortat cu nimic si gresia clar ca alba daca si scarile sunt albe,as zice eu.Tu trebuie sa asortezi si la pereti,iar daca ai acolo culoare,nu as mai pune si la mocheta. La noi scarile vor fi de lemn cu metal si atunci nu sunt asa conditionata de culori. Acest mesaj a fost editat de daconst: 05-02-2008, 01:57 PM -------------------- |
| Monic |
05-02-2008, 03:30 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.611 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
pai si eu as zice sa pui gresie de o singura culoare, eventual cum ziceai, cu ceva firicele de rosu, cum ai zis, ca pe urma le poti asorta cum vrei tu
-------------------- ![]() |
| nusarich |
05-02-2008, 03:49 PM
|
|
pai si eu as zice sa pui gresie de o singura culoare, eventual cum ziceai, cu ceva firicele de rosu, cum ai zis, ca pe urma le poti asorta cum vrei tu Ehehei, prin tineretile mele vedeam mocheta de orice nuanta simpla sau in combinatie prin cataloage gen Nekerman/Otto/Quelle (d'alea originale, de la Dany de-acasa). Acuma nici nu mai stiu daca mai exista sau ce preturi ar putea avea. Dar de existat, stiu ca existau. -------------------- |
| michelle |
05-02-2008, 04:03 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Dany, eu zic ca daca peretii bat deja in roz, ai balustrada rosie, sa pui ceva neutru la gresie + mocheta.
Daca pui mocheta rosie sa nu para prea multa culoare apoi, zic eu... sa nu para a girly house -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| May |
05-02-2008, 11:50 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.804 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Eu nu imi mai dau cu parerea ca imi place tot ce au zis fetele
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| danyhoney |
06-02-2008, 07:50 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata !
Dupa ce am dormit super rau azi noapte , m-am trezit la ora 5:30 si la 6 m-am dat jos din pat Am pus o masina de rufe la spalat , o sa ma apuc sa curat frigiderul , congelatorul si lada frigorifica , sa dau cu aspiratorul si .... se va face ora sa plec . Va multumesc mult pentru idei / sfaturi , fetelor Aveti dreptate cu mocheta pe o culoare neutra dar ce am vazut noi pana acum arata cam aiurea ( nu stiu daca le-ai vazut pe cele de la Aldi , Dana - asa am gasit cam peste tot As putea sa fac balustrada in alta culoare ... dar parca imi place asa rosie Eu nu imi mai dau cu parerea ca imi place tot ce au zis fetele Si eu te Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 06-02-2008, 07:51 AM -------------------- ![]() |
| danyhoney |
06-02-2008, 08:28 AM
|
Am uitat sa va spun ca de 2 zile am intrat si eu in randul celor care mananca aiurea
-------------------- ![]() |
| julyalina |
06-02-2008, 08:32 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Am uitat sa va spun ca de 2 zile am intrat si eu in randul celor care mananca aiurea cred ca e ceva in aer -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Deea |
06-02-2008, 08:34 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.459 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
si eu saptamana asta am fost pe langa rau...ca si pe tine seara ma apuca bazdacii. De azi incerc sa ma cumintesc ca in ritmul asta nu mai slabesc eu neam. Incearca sa mananci dimineata de mai putine puncte, macar 1-2 poate daca iti mai lasi pentru seara poate e mai bine. Eu am observat ca daca ma pun la masa imeidat cum intru in casa mananc f. mult, daca mai stau putin, mai fac una alta prin casa si eventual beau si o cana mare de apa mananc mult mai putin. -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 01:09 AM |