![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
06-02-2008, 09:05 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
-------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| dany |
06-02-2008, 09:13 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.231 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Deea , se pare ca avem ceva toate Si eu te -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
06-02-2008, 09:34 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Si eu am scapat aseara la cartofi prajiti si carnaciori de casa, cu mustar. Desi aveam mancare pregatita, simteam o pofta nebuna sa ma dau in stamba
De astazi sunt fata cuminte insa, imi iau papa la pachet -------------------- |
| dany |
06-02-2008, 09:56 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.231 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| ina_ceva |
06-02-2008, 10:02 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Voie ai, doar 2 zile, nu mai mult
Adevarul e ca nu prea vreau sa slabesc, ma zbat pt mentinere. Cu poftele mele as lua rapid in greutate, 2-3 kg intr-o saptamana. Si acum, mai ales ca am observat ca slabesc mult mai greu ca anul trecut, sunt hotarata sa ma tin de treaba. Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 06-02-2008, 10:03 AM -------------------- |
| dany |
06-02-2008, 10:27 AM
|
Pai s-au dus alea 2 zile
Ma gandeam si eu sa-mi iau o banana la mine sa o mananc cand ies de la job darrrr.... cum am iesit de acolo intai fumez o tigara -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| ina_ceva |
06-02-2008, 10:29 AM
|
Stiu ca s-au dus, de asta iti spuneam sa vezi cum faci astazi, sa nu mai cazi in ispita
-------------------- |
| dany |
06-02-2008, 10:36 AM
|
Luat mic-dejun de 4,5 p -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| stardust |
06-02-2008, 10:43 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Si eu am dat-o raaaaaaaaaau in bara ieri. Am mancat ce e mai rau, la McDonalds
Ieri cred ca am mancat de 40 de puncte -------------------- ![]() [/url] |
| dany |
06-02-2008, 10:49 AM
|
Tare faza cu scosul cantarului
Ei , hai , de azi esti cuminte , da ? Si eu incerc sa fiu Parca a dat streschea in noi -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| bubbles |
06-02-2008, 11:08 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
Am scapat la pranz intr-o pernuta cu budinca si vanilie de la Forneti -------------------- |
| dany |
06-02-2008, 11:26 AM
|
Am zis eu ca a dat strechea
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| crissy |
06-02-2008, 11:30 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Eu azi nu numar ca mi-am luat sange pt niste analize si trebuie sa mananc sa nu ma trezesc cu dureri de cap sau stari de lesin, dar de maine sunt din nou cuminte. Cu gresia / mocheta / balustrada nu stiu ce sfaturi sa-ti dau. Nu ma pricep. Cand termini sa pui poze, da? Noi avem gresie pe hol la parter (maro mai deschis), peretii vor fi albi, scarile imbracate in lemn, culoare mahon sau visiniu, nici eu nu stiu ce culoare au Spor la munci. Eu cred ca organismul tau inca e socat de schimbare: de la activitate moderata la activitate intensa, are nevoie de mai multa energie si de asta simti nevoia sa mananci mai mult. Hai ca dau si eu cu tamaie pe aici -------------------- In stand by...
|
| dany |
06-02-2008, 11:39 AM
|
Crissy
Voi pune poze cu scarile dar asta pe la sfarsitul lui aprilie ( atunci ne apucam de ele ) si astept si poze cu a ta casutza cand va fii gata ( sunt sigura ca va arata tare fain ) . Spor la munci. Eu cred ca organismul tau inca e socat de schimbare: de la activitate moderata la activitate intensa, are nevoie de mai multa energie si de asta simti nevoia sa mananci mai mult. Sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate , la asta nu m-am gandit -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| daconst |
06-02-2008, 11:51 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dany,voi nu aveti Praktiker sau Bauhaus in zona voastra?
Ca acolo sunt tare multe modele de mochete si ieftine.Sau poti sa iei ceva la metru si sa le faci singura. Cu mancatul am fost cuminte pina ieri la cantari si apoi am scapat si eu la dulce.Si am o foame de zile mari.Cred ca vine luna plina si cind creste luna,creste si pofta de mancare...altfel nu-mi explic ca rusi nu mai am in zona. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 11:38 PM |