left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

611 Pagini V « < 202 203 204 205 206 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ... seperator Optiuni V right
amalia0701
mesaj 06-02-2008, 09:05 AM
Mesaj #3046

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.799
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13
Sex: Feminin

pupic.gif

--------------------
Imagine
[/url]

Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !

Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/]
Imagine
[/url]

Daca va e dor de SYS vedeti AICI
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 06-02-2008, 09:13 AM
Mesaj #3047

Yeti

Raspunsuri: 10.231
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

)).gif si tu , brutus ? ( a se citi canarule ) )).gif

Deea , se pare ca avem ceva toate )).gif . As manca eu mai putin dimineata dar atunci imi va fii foame la pranz si trebuie sa mananc ( la job nu avem pauza deloc ) . De fapt pranzul meu e pe la ora 11:45 sad.gif Seara mananc cam la 1 ora si jumate dupa ce ajung acasa si chiar si daca beau apa sau ceai tot mananc ca sparta doh.gif . Vorba ta : trebuie sa-mi bag mintile-n cap ca altfel iar urca acul cantarului . hug.gif

Si eu te pupic.gif , Amelie !

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ina_ceva
mesaj 06-02-2008, 09:34 AM
Mesaj #3048

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Si eu am scapat aseara la cartofi prajiti si carnaciori de casa, cu mustar. Desi aveam mancare pregatita, simteam o pofta nebuna sa ma dau in stamba sorry.gif
De astazi sunt fata cuminte insa, imi iau papa la pachet wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 06-02-2008, 09:56 AM
Mesaj #3049

Yeti

cheer.gif Ina cheer.gif Si tu ? )).gif Dar tu macar iti permiti la greutatea ta . Uita-te cat mai am eu de slabit ( si asta e doar primul tel ) si apoi zii si tu daca chiar am voie sa-mi fac de cap doh.gif hug.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 06-02-2008, 10:02 AM
Mesaj #3050

Hiena

Voie ai, doar 2 zile, nu mai mult pupic.gif .Fii fata cuminte astazi hug.gif . Poate daca ai avea pregatit un pachetel mic sa-l papi inainte sa ajungi acasa sau sa faci cum zice Deea: sa nu papi imediat ce ajungi, sa-ti mai faci de treaba.

Adevarul e ca nu prea vreau sa slabesc, ma zbat pt mentinere. Cu poftele mele as lua rapid in greutate, 2-3 kg intr-o saptamana. Si acum, mai ales ca am observat ca slabesc mult mai greu ca anul trecut, sunt hotarata sa ma tin de treaba.

Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 06-02-2008, 10:03 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 06-02-2008, 10:27 AM
Mesaj #3051

Yeti

Pai s-au dus alea 2 zile sad.gif

Ma gandeam si eu sa-mi iau o banana la mine sa o mananc cand ies de la job darrrr.... cum am iesit de acolo intai fumez o tigara grin.gif si apoi tzop la vecina in masina si in 10 min sunt acasa )).gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 06-02-2008, 10:29 AM
Mesaj #3052

Hiena

Stiu ca s-au dus, de asta iti spuneam sa vezi cum faci astazi, sa nu mai cazi in ispita pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 06-02-2008, 10:36 AM
Mesaj #3053

Yeti

salut.gif salut.gif
Luat mic-dejun de 4,5 p smile.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
stardust
mesaj 06-02-2008, 10:43 AM
Mesaj #3054

Ciocanitoare

Raspunsuri: 362
Inscris: 29-05-2007
Membrul Nr.: 305

Si eu am dat-o raaaaaaaaaau in bara ieri. Am mancat ce e mai rau, la McDonalds blushing.gif si ma mai si amuza una de la masa de langa mine care a scos cantarul electronic si cantarea hamburgherul si cartofii. Era colega de-a mea de suferinta, probabil tot WW tinea, da' fata probabil ca-si pusese puncte deoparte...spre deosebire de mine blushing.gif

Ieri cred ca am mancat de 40 de puncte sad.gif

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
dany
mesaj 06-02-2008, 10:49 AM
Mesaj #3055

Yeti

Tare faza cu scosul cantarului lol.gif lol.gif

Ei , hai , de azi esti cuminte , da ? Si eu incerc sa fiu hug.gif
Parca a dat streschea in noi doh.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 06-02-2008, 11:08 AM
Mesaj #3056

Elefant

Raspunsuri: 9.046
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Neata hug.gif .Si eu am mancat dezordonat tare ieri lol.gif .

Am scapat la pranz intr-o pernuta cu budinca si vanilie de la Forneti doh.gif .

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
dany
mesaj 06-02-2008, 11:26 AM
Mesaj #3057

Yeti

Am zis eu ca a dat strechea )).gif )).gif Poate daca zicem de deochi o trece ? wacko.gif )).gif

pope.gif pope.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
crissy
mesaj 06-02-2008, 11:30 AM
Mesaj #3058

Marmota

Raspunsuri: 1.430
Inscris: 10-10-2006
Membrul Nr.: 142

cheer.gif Eu fac galerie ca sa fii cuminte, da?
Eu azi nu numar ca mi-am luat sange pt niste analize si trebuie sa mananc sa nu ma trezesc cu dureri de cap sau stari de lesin, dar de maine sunt din nou cuminte.
Cu gresia / mocheta / balustrada nu stiu ce sfaturi sa-ti dau. Nu ma pricep. Cand termini sa pui poze, da?
Noi avem gresie pe hol la parter (maro mai deschis), peretii vor fi albi, scarile imbracate in lemn, culoare mahon sau visiniu, nici eu nu stiu ce culoare au blink.gif si indata vine si ni le pune. Nu voi pune nimic peste lemn, din motive de lene, ca e greu de intretinut. Unde stam momentam avem covoare lungi si sunt greu de batut. Si facem chestia asta de 2 ori pe an. Nu mai zic de aspirat...
Spor la munci. Eu cred ca organismul tau inca e socat de schimbare: de la activitate moderata la activitate intensa, are nevoie de mai multa energie si de asta simti nevoia sa mananci mai mult. floare.gif

Hai ca dau si eu cu tamaie pe aici pope.gif pope.gif poate piere devil.gif care ne impinge la ispite.

--------------------
In stand by...
+Quote Post
dany
mesaj 06-02-2008, 11:39 AM
Mesaj #3059

Yeti

Crissy hug.gif pentru galerie . Pune mana si mananca azi . Stiam ca dupa ce iti ia sange e bine sa bei cafea neagra , sa mananci friptura de porc mai in sange si sa bei vin rosu ... Care iti face cu ochiul din astea ? naughty.gif

Voi pune poze cu scarile dar asta pe la sfarsitul lui aprilie ( atunci ne apucam de ele ) si astept si poze cu a ta casutza cand va fii gata ( sunt sigura ca va arata tare fain ) .

CITAT(crissy @ 06-02-2008, 10:30 AM) *

Spor la munci. Eu cred ca organismul tau inca e socat de schimbare: de la activitate moderata la activitate intensa, are nevoie de mai multa energie si de asta simti nevoia sa mananci mai mult. floare.gif

Sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate , la asta nu m-am gandit doh.gif . Cam de cand am inceput job-ul m-am dat peste cap ..... O iau incet-incet de la inceput , trebuie sa reusesc .

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 06-02-2008, 11:51 AM
Mesaj #3060

Taz

Raspunsuri: 3.318
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

Dany,voi nu aveti Praktiker sau Bauhaus in zona voastra?
Ca acolo sunt tare multe modele de mochete si ieftine.Sau poti sa iei ceva la metru si sa le faci singura. naughty.gif

Cu mancatul am fost cuminte pina ieri la cantari si apoi am scapat si eu la dulce.Si am o foame de zile mari.Cred ca vine luna plina si cind creste luna,creste si pofta de mancare...altfel nu-mi explic ca rusi nu mai am in zona. sorry.gif

--------------------
+Quote Post

611 Pagini V « < 202 203 204 205 206 > » 
Reply to this topic
4 Membri citesc acest subiect (4 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 11:38 PM