![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
06-02-2008, 12:09 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.239 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Avem in Flensburg , Dana . Si acolo avem si Kibek ( doar mochete ) , de aceea ziceam ca vom cauta la magazine specializate . Mersi , oricum pentru idei
Si tu esti cu foamea-n gat ? Bine ca ai zis de luna plina : m-am uitat in calendar siiiiiii pe 7 e . Acum stiu si de ce dorm eu aiurea -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| ina_ceva |
06-02-2008, 12:16 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Cu dormitul aiurea inteleg si eu care e faza: aseara m-am culcat pe la vreo 11.30, m-am trezit la 1 si am stat o ora pe net, m-am trezit si la 6, tot pe net ora, si apoi la 8.30. Am pus asta pe baza stresului
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
06-02-2008, 12:22 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.239 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| bubbles |
06-02-2008, 12:35 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Dany am uitat sa intreb
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 06-02-2008, 12:35 PM -------------------- |
| stardust |
06-02-2008, 12:35 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Si eu dorm foarte prost noaptea de cateva zile si ma trezesc obosita si ma simt de parca a trecut un tir peste mine
-------------------- ![]() [/url] |
| dany |
06-02-2008, 12:46 PM
|
Dany am uitat sa intreb Da , am schimbat prefix-ul dar sambata il am la loc pe cel vechi , sunt sigura Si eu dorm foarte prost noaptea de cateva zile si ma trezesc obosita si ma simt de parca a trecut un tir peste mine Las` ca de vineri dormim neintoarse Am mai mancat acum 200 gr de salata falsa de boeuf ( nici macar mazare n-am pus in ea ) facuta azi dimineata ( 1 p ) si 1 felie de toast 1 p .....Pana acum am 7,5 p ( baut cappuccino de 1 p dimineata ) . Sa vedem diseara cum ma invart Sa aveti o zi buna ! Am -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| bubbles |
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Si eu am dormit destul de rau in ultima vreme
-------------------- |
| crissy |
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Stiam ca dupa ce iti ia sange e bine sa bei cafea neagra , sa mananci friptura de porc mai in sange si sa bei vin rosu ... Care iti face cu ochiul din astea ? Cafeaua am baut-o, dar nu neagra ci indulcita cu zaharina. Friptura in sange nu imi place, la fel si vinul (pe care il beau f. rar si doar daca e dulce Voi pune poze cu scarile dar asta pe la sfarsitul lui aprilie ( atunci ne apucam de ele ) si astept si poze cu a ta casutza cand va fii gata ( sunt sigura ca va arata tare fain ) . O sa pun cu siguranta. Nu stiu cat de fain va arata ca eu vreau sa fie util si nu neaparat la moda -------------------- In stand by...
|
| dany |
06-02-2008, 12:58 PM
|
Va pun repede-repede o poza facuta acum 5 minute
![]() -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| ina_ceva |
06-02-2008, 01:03 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Las` ca de vineri dormim neintoarse Nu se poate, vine babuinul Super poza! Sper sa-mi iau niste ghiocei la serviciu -------------------- |
| daconst |
06-02-2008, 01:05 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Wow deja ghiocei,vine primavara!!!
-------------------- |
| otilici |
06-02-2008, 02:42 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Vai ce frumosi si plapanzi ghioceii tai! Mi-au inseninat ziua
-------------------- |
| Anna |
06-02-2008, 03:34 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Salutare Dany, ce ghiocei super
Am vazut ca ai scris mai sus ca fugi la job, nu prea am mai citit pe la tine -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| anca veselie |
06-02-2008, 05:00 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
mi-au bucurat ochisorii ghioceii tai
pup u mult! -------------------- |
| bubbles |
06-02-2008, 05:04 PM
|
Vine vine primavara ...floricele-n toata tara
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 12:18 AM |