![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
08-10-2007, 03:22 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.182 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Apropos de butonul Next, si eu am avut problema asta in Mozilla. Cu Internet Explorer merge bine.
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
08-10-2007, 03:23 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ma bucur ca ti-au placut , Anca
Sa aveti o zi buna , fetelor . Noi iesim la o plimbare ( chiar daca e urat afara ) si apoi ne bagam la TV sau la citit - ca mosnegii Am avut o tentativa de WW azi dar ... am dat-o in bara -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
08-10-2007, 03:23 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.859 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Nici la mine nu merge butonul " next " asa ca le-am revazut cu slideshow Si tie o saptamana perfect si ...sa nu mananci prea mult azi La mine nu mergea slide show, raminea static pe prima pagina. Nu maninc mult ca are cine ma pazi -------------------- |
| dany |
08-10-2007, 03:26 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Apropos de butonul Next, si eu am avut problema asta in Mozilla. Cu Internet Explorer merge bine. Mersi , Miha . Cum spuneam , le-am vazut cu slideshow . Dar e bine de stiut pentru data viitoare La mine nu mergea slide show, raminea static pe prima pagina. In dreapta pozelor ai cateva optiuni , printre care si " view slideshow" ... Eu am dat click acolo si a mers . Asa , deci are cine sa-ti atraga atentia daca papi aiurea azi ( daca e cazul ) -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| axe10 |
08-10-2007, 03:56 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Terminat de vazut poze....ce sa zic...no coment!!!
Ce mai pot adauga?...Chiar vroiam sa intreb ce "printz" e Dirk dar am aflat raspunsul... Binenteles ca m-au distrat zapacitii de fani Hamburg care au avut grija san nu plece de acasa fara steag ca sa-l agate undeva... te pupic si fug la treaba -------------------- ![]() |
| Amazoana |
09-10-2007, 08:53 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
![]() ![]() ![]() Neata Am vazut foto. Sunt superbe!!!!! Ce mult mi-as dori sa inot si eu pe acolo..... |
| dany |
09-10-2007, 09:16 AM
|
Buna dimineata !!!!
Binenteles ca m-au distrat zapacitii de fani Hamburg care au avut grija san nu plece de acasa fara steag ca sa-l agate undeva... te pupic si fug la treaba Doar ai vazut cum e cu steagul . nu ? Neata Am vazut foto. Sunt superbe!!!!! Ce mult mi-as dori sa inot si eu pe acolo..... Saru-mana de cafea , Mada ! Ce zici , urmatorul concediu il faci/faceti in Egipt ? Buey , ceva nu e in regula cu mine ....Dupa ce ne-am intors , am avut 2 zile stomacul deranjat rau .... Duminica si ieri n-am ajuns pe " tron " - constipata . Si mi-a fost si rau in fiecare seara , nici macar n-am putut sa mananc ca lumea Ceva sfaturi ? -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| bubbles |
09-10-2007, 09:20 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.269 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
| dany |
09-10-2007, 09:32 AM
|
Multumesc , Andreea ! As mai vrea eu sa am 20 de ani . Sau mai bine nu ... e bine asa cum e acum
As incerca ce zici tu acolo dar .... nu stiu daca gasesc si nici nu cred ca as putea inghiti taratele alea ( bleah ) . -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| dany |
09-10-2007, 09:43 AM
|
Am ajuns " hiena " -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| axe10 |
09-10-2007, 09:56 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Multumesc , Andreea ! As mai vrea eu sa am 20 de ani . Sau mai bine nu ... e bine asa cum e acum As incerca ce zici tu acolo dar .... nu stiu daca gasesc si nici nu cred ca as putea inghiti taratele alea ( bleah ) . Amesteca taratele cu un pic de miere ca sa alunece pe gat! -------------------- ![]() |
| dany |
09-10-2007, 10:06 AM
|
Cred ca dau in icter .... bleahhhhh . Mai stau si azi si vad cum imi e .....Oricum n-am tarate in casa .
Va -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Amazoana |
09-10-2007, 10:09 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Egipt spui, huh?
|
| axe10 |
09-10-2007, 11:57 AM
|
Egipt spui, huh? Sa inteleg ca urmaresti "clona"...chiar am vrut sa ma uit pe un atlas sa vad unde e Fes... -------------------- ![]() |
| Amazoana |
09-10-2007, 12:36 PM
|
Mai, stiu ca ruleaza si acum, dar nu am timp sa urmaresc din nefericire. Dar cand a fost dat prima oara era in fiecare 23 FIX in fata tembelizorului. Nici in club nu ma duceam decat dupa film, da?
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 06:19 AM |