![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| daconst |
21-02-2008, 09:51 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dany,nu vii si tu la München cu Dirk?
Si cit sta el la meci,ne vedem si noi. -------------------- |
| May |
21-02-2008, 11:27 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.894 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Sper sa il convingi pe Dirk sa mearga, desi e cam greu... poate mergi si tu cu el
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
21-02-2008, 11:37 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.227 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dany,nu vii si tu la München cu Dirk? Si cit sta el la meci,ne vedem si noi. Of , mai , Dana ...m-am gandit la asta in decembrie cand a comandat si platit biletul dar ...ma gandeam ca poate nu vei avea timp de mine fiind cu bb ..... Sper sa il convingi pe Dirk sa mearga, desi e cam greu... poate mergi si tu cu el Si eu sper sa il conving ! Mai ales ca mai sunt cativa prieteni de ai raposatului care au platit biletele.....Nici ei nu stiu daca merg dar incearca sa-l convinga pe Dirk ..... De abia astept sa vad cum vine in seara asta de la job ...... -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| May |
21-02-2008, 11:41 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.894 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Daca mai merg si alti prieteni, poate reusesc ei sa il convinga pe Dirk sa mearga
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
21-02-2008, 11:49 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.227 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Chestia e ca fiecare incearca sa convinga pe fiecare ..... TOTI sunt prieteni de ai raposatului si fiecare se gandeste ( probabil ) ca nu e drept sa mearaga fara el ( si el platise biletul ) .......Ca n.a.i.b.a .....
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| May |
22-02-2008, 12:00 AM
|
|
Aiurea de tot situatia asta.... cred ca numai chef de fotbal nu au
Noapte buna si sper sa fie mai ok Dirk asta seara -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
22-02-2008, 02:00 AM
|
Se pare ca e mai bine al meu om !!!!! Ptiu-ptiu sa nu-l deochi ...
Da a venit acasa si ...printre altele a zis ca "asta e viata si nu putem schimba nimic din cursul ei" .....Spoer sa fie exact ce a gandit si nu doar o placa pusa de creierul lui .....si care ar trebui sa se invarteasca mereu .... La n.a.i.b.a. ...... imi vreau sotul inapoi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| daconst |
22-02-2008, 08:45 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Hai Dany,ca incet,incet isi revine.E normal sa sufere asa.Mai ai putina rabdare cu el.
Parerea mea e ca ar trebui sa mearga toti la meci sa mai schimbe putin atmosfera.Stiu ca nu e dreapta viata asta,dar noi suntem prea mici sa schimbam ceva. Poate poti sa-ti iei bilet la tren,sa vii cu ei.Eu m-as bucura,sa stii. -------------------- |
| bubbles |
22-02-2008, 10:53 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Dany
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 22-02-2008, 10:54 AM -------------------- |
| Anna |
22-02-2008, 10:56 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
-------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| Sexymom |
22-02-2008, 11:06 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Pupici Dany, sper sa iasa asa cum iti doresti, v-ar prinde bine la amandoi o iesire.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| Ramo |
22-02-2008, 12:34 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.023 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
-------------------- |
| Cherie |
22-02-2008, 08:35 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.204 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Pusa pe fapte mari :P Sex: Feminin |
Sper ca esti mai bine Dany scumpa, la fel si sotul tau.
Viata e de multe ori nedreapta si din pacate nu putem schimba nimic. Doar sa ne resemnam si sa nu-i uitam niciodata pe cei plecati dintre noi. Iti doresc numai bine si multa, multa putere de a merge mai departe amandurora! -------------------- Candva, 77 kg...
Marea cantareala! Start: 70.6 25.10.2008 71.2 ( + 0,6 kg ) ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
22-02-2008, 09:49 PM
|
Ce m-as fii facut fara voi ? Va
Am reusit sa-l conving pe al meu azi sa mergem la cumparaturi in Flensburg ( a avut liber ) Apoi am venit acasa si am gatit din nou impreuna , ca in vremurile bune Acum ne bagam amandoi la TV si sper ca vom vedea ceva dragutz ( de ex.Hit Giganten ) ... Poate poti sa-ti iei bilet la tren,sa vii cu ei.Eu m-as bucura,sa stii. Dar tot te prind eu odata sa te vad ca doar esti prima persoana cunoscuta de la WW ( fara tine n-as fii descoperit neuronii ) Apropo , te-am visat azi noapte si te-am certat ca aratai ca o scandura si tu tot vroiai sa mai slabesti Va multumesc inca o data tuturor si sper sa incep sa apar mai des pe aici . Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 22-02-2008, 09:52 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| julyalina |
22-02-2008, 10:58 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
-------------------- "Ai învins, continuã, ai pierdut, continuã!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:47 PM |