![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| otilici |
23-02-2008, 05:53 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Am trecut sa-ti las o floricica
-------------------- |
| dany |
23-02-2008, 10:36 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.239 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
canarule , si de la mine un
Oti , aia era ora de scris pe forum ? Ai facut noapte alba ? te-ai odihnit azi ? Am fost la restaurant , am trecut si peste hop-ul asta . A fost dragutz , la inceput a vorbit familia lui putin despre el si apoi sotia lui a dat tonul la chef spunand : stiti cu totii ca a fost un tip plin de viata si ca nu ar vrea sa ne vada tristi . Asa ca a iesit un mic chefuletz , ca sa zic asa . Seful restaurantului ( am fost la grec unde ne stie seful si de aceea a avut restaurantul deschis doar pentru noi in seara asta timp de 2 ore jumate ! ) a dat mancarea din partea lui ( am fost 22 persoane ) si noi am platit bauturile . Acum baietii sunt in drum spre Hamburg si de acolo spre München . Atmosfera era chiar destinsa , daca se poate spune asa , cand i-am dus la gara . Asa ca sunt fara sotz pana luni pe la pranz p.s. facusem o poza cum m-am imbracat azi ( nu ceva nemaipomenit dar am avut eu chef de poze ) dar nemaistiind cum sa umblu cu autofocalizarea la aparat Sa aveti un WE superb toate ! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 23-02-2008, 10:37 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Cherie |
23-02-2008, 11:50 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.204 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Pusa pe fapte mari :P Sex: Feminin |
Un weekend placut si tie Dany scumpa!
P.S. Ce-ati papat bun la grecesc? -------------------- Candva, 77 kg...
Marea cantareala! Start: 70.6 25.10.2008 71.2 ( + 0,6 kg ) ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
24-02-2008, 12:07 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.239 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Hehehe .......s-au facut platouri cu jdemii de feluri de carne + platouri cu orez + platouri cu (,) cartofi prajiti ( n-am papat ) + platouri cu tzatziki + platouri imense cu salata !!!!! Si plus ca au venit 3 sticle de OUZO pe masa
Eu am papat 3 bucati de carne de pui + orez + tzatziki + muuuuuuulllltaaaaa salata . Oricum cantarul nu s-a miscat de 3 saptamani asa ca mi-am pemis -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| dany |
24-02-2008, 03:28 PM
|
Salutari !
Am profitat ca sunt singura si.... mi-am comandat cadoul de ziua mea de la Dirk O rochie vaporoasa pentru vara : ![]() Pupuci care se potrivesc la culoare ( cei turcoaz ) : ![]() Si un set de bijuterii la care pun poze atunci cand le primesc . Dana , am gasit ce e johannisbrotkernmehl . ![]() Johannisbrotkernmehl bindet Flüssigkeit auch in kaltem Zustand. Eignet sich deshalb besonders zum Stabilisieren von Schlagsahne oder für Tortenfüllungen, die ihre Konsistenz behalten sollen. -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Andreea-Rodica |
24-02-2008, 03:39 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.909 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Ce faina e rochita!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| dany |
24-02-2008, 03:47 PM
|
Mersi , Andreea
Ca sa fiu sinceraaaaa.... mi-am comandat 2 : 1 turcoaz si 1 rosie -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| uka |
24-02-2008, 03:47 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
pupiciosi si de la mine...
Weekend placut! -------------------- |
| dany |
24-02-2008, 03:53 PM
|
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Amazoana |
24-02-2008, 06:36 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| May |
24-02-2008, 06:37 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.906 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Mama ce mistho, esti gata de vacanta
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Amazoana |
24-02-2008, 06:38 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Eu am o rochita identica roz cu niste floricele dragute bleu. Nu am mai purtat-o de muuult, dar era favorita mea acum cativa ani!
Sa le poti sanatoasa. |
| ironmissy |
24-02-2008, 06:55 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 358 Inscris: 22-01-2008 Membrul Nr.: 637 Dispozitie: hardcore Sex: Feminin |
iti dai seama ca atunci cand le primesti, o sa vrem sa te vedem si imbracata, nu?
oricum, culorile sunt foarte frumoase si o sa-ti mearga super cu parul tau roscat. -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| lucy |
24-02-2008, 07:41 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 421 Inscris: 18-11-2007 Membrul Nr.: 515 Dispozitie: schimbatoare Sex: Feminin |
Buna Dany-dulce
Ma bucur ca ti-ai revenit ! Te pup |
| uka |
24-02-2008, 07:49 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
vazut rochita- placut la maxim, vazut si papuceii dar nu's genul meu....tie sa iti placa
mai e putin pana maine -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 12:19 AM |