![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| daconst |
24-02-2008, 10:56 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.281 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dany,mersi de explicatiile cu Bionimul sau cum se cheama,ca u am apucat sa-l caut de frica sa nu mananc tort pina la saturatie.
Imi plac bijuteriile tare si rochia merge cu papucii si cred ca te va aranja tare bine.Sa le porti sanatoasa! M-am uitat si eu la meci la tv si cred ca nu i-a parut rau lui Dirk ca a venit pina aici,ca s-a meritat.A fost un meci tare fain,pacat ca s-a terminat egal. -------------------- |
| dany |
24-02-2008, 11:03 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.450 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Cu multa placere , Dana
Ma bucur ca iti place ce primesc de la al meu ( vezi , am adoptat tehnica ta Aaaa, te-ai uitat la meci ??? N-ai putut sa dai un telefon sa comentam in direct ? Dirk a fost multumit de rezultat cu toate ca in ultimii 2 ani mereu am castigat in München . Anul viitor va trebui sa fiu si eu acolo sa le aduc noroc ......cica hai ca s-au gasit microbistele Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 24-02-2008, 11:05 PM -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| daconst |
24-02-2008, 11:12 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.281 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Da,da trebuia sa sun,ca eu tinem cu Bayern si aveam ce ne certa pe faze.
Ai dreptate cu golul,dar arbitrul a cam tinut cu Hamburg si cred ca trebuia sa fie si un 11m pt Bayern.Ca sa nu mai spun ca ultima repriza au fost tot pe ei Bayernul Daca vii la anul,imi iau si eu bilet. -------------------- |
| dany |
24-02-2008, 11:16 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.450 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ce , maaaaaa ? Bayern a fost mai bun ???? Or fii fost ei tot pe Hamburg dar avem portar super asa ca .....Moamaaaaaa, ce cearta trageam la telefon
I-am zis lui Dirk deja ca vin anul viitor . Dar .... tu iti iei bilet de la voi si o sa stai la cuca macaii , nu langa mine Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 24-02-2008, 11:17 PM -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| daconst |
24-02-2008, 11:21 PM
|
Intr-adevar aveti portar bun...dar cum era Kahn in tinerete mai rar.
Hai ca o tinem asa pina dimineata. Dirk cred ca s-a distrat super ca au fost 19 grade.Numai bune de baut bere la greu! -------------------- |
| dany |
24-02-2008, 11:26 PM
|
Kahn s-a dus deja , al nostru mai poate inca cativa ani
Da , Dirk mi-a trimis dimineata la ora 10 sms ca sunt pe terasa la bere Ne gandim cum facem pentru anul viitor , da ? Anul asta era misto ca l-as fii vazut si pe Lucas ( ce mai face ? e sanatos ? pup de la mine !! ) Te uiti la Oscar in noaptea asta ? Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 24-02-2008, 11:28 PM -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
24-02-2008, 11:29 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.484 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Vaiiiiii
Ce faci de ziua ta? -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
24-02-2008, 11:33 PM
|
Vaiiiiii Ce faci de ziua ta? Chiar asa de mult iti plac ???????? De ziua mea .... muncesc Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 24-02-2008, 11:36 PM -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| daconst |
24-02-2008, 11:36 PM
|
Lucas e mucios,dar in rest e bine.Face numai prostii si ne uimeste cite lucruri pricepe deja.
Pai la anul e si el prezent la meci,ca atunci poate face si galerie,ca acum nu-i prea ies cuvintele. Pe ce program sunt Oscarurile? -------------------- |
| May |
24-02-2008, 11:37 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.484 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Deci eu nu port aur galben si rar se intampla sa imi placa vreo bijuterie care il contine, dar astea m-au dat pe spate, imi plac enorm de mult
Muncesti de ziua ta dar o tii si tu pe 8 sau pe 9 Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 24-02-2008, 11:38 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
24-02-2008, 11:47 PM
|
Lucas e mucios,dar in rest e bine.Face numai prostii si ne uimeste cite lucruri pricepe deja. Pai la anul e si el prezent la meci,ca atunci poate face si galerie,ca acum nu-i prea ies cuvintele. Pe ce program sunt Oscarurile? Alles klar !!!! Luam bilete la tribuna familiei ....ca dosr suntem cu junior la purtator Pe Pro7 ...dar incepe la ora 2:30 Deci eu nu port aur galben si rar se intampla sa imi placa vreo bijuterie care il contine, dar astea m-au dat pe spate, imi plac enorm de mult Muncesti de ziua ta dar o tii si tu pe 8 sau pe 9 Toate costa 60 € Nu pot face chef inainte de ziua mea !!! Aici se zice ca aduce ghinion chiar si daca cineva ma felicita inainte . Voi face in sambata de dupa dar .....voi chefui intai doar cu gagicile si barbatii vin mai tarziu ( vor fii in Hamburg la meci ) Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 24-02-2008, 11:47 PM -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
24-02-2008, 11:50 PM
|
Toate costa 60 € Doar atat? -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
25-02-2008, 12:03 AM
|
Lucas e mucios,dar in rest e bine.Face numai prostii si ne uimeste cite lucruri pricepe deja. Poate mai pui si tu cateva poze sau filmuletze cu el ......te roooogggggg !!!! sa se faca repede sanatos !!! Mucii nu sunt pentru un babuin -junior .... -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
25-02-2008, 12:06 AM
|
Lucas e mucios,dar in rest e bine. M-as lua la intrecere cu el ca nici eu nu sunt mai prejos -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
25-02-2008, 12:10 AM
|
Lucas e mucios,dar in rest e bine. M-as lua la intrecere cu el ca nici eu nu sunt mai prejos -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 12:20 PM |