![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| emu |
26-02-2008, 04:54 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Ola Dany, in sfarsit apuc sa scriu si-n casuta ta.
Ce-mi place setul ala de bijuuri! Mai ales cerceii... sa stii ca m-am zgait la ei ceva Si... ma bucur din suflet ca va simtiti din ce in ce mai bine Apropo de premiile Oscar - chiar ma bucur ca a luat Daniel Day Lewis la cel mai bun actor. Abia astept sa vad filmul (There will be blood). Vroiam sa mergem aseara (duminica), dar am ajuns la Spiderwick Chronicles... noi cruise-am (vorba vine, ca era un trafic infernal) pe Hollywood Blvd. la ora cand incepeau oscarurile Mi-am notat reteta cu vanata si omleta Dany Mai fetelor, ia mana jos de pe omleta ca am prioritate Ieri cred ca am vazut zacusca intr-o Farmer's Market, dar n-am realizat decat cand aveam deja stomacul plin cu un fel de shawerma de miel si inghetata Mie imi place cum au iesit cu iaurt , nu au gustul ala de maioneza si nici nu sunt asa de grase . Otilici, chiar ma aprinsesem si vroiam sa te felicit pt "noutati"... sa-ti fac galerie si tot tacamul Dana, eu zic sa pui bani deoparte pt inca un laptop, ca pe-asta n-o sa-l mai vezi inapoi cat de curand Acest mesaj a fost editat de emu: 26-02-2008, 04:56 AM -------------------- |
| otilici |
26-02-2008, 10:20 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Otilici, chiar ma aprinsesem si vroiam sa te felicit pt "noutati"... sa-ti fac galerie si tot tacamul Dany,buna dimineata!!! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
26-02-2008, 11:48 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.106 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dany,am trecut sa-ti las un filmulet cu fi-miu sa vezi ce "cuminte" e mai nou si de ce scriu eu asa de putin in ultima vreme. http://www.youtube.com/watch?v=4ClDXSeOpkw Ai pus-o de acum incolo cu laptop-ul . Sefu` e sef Dany, o Buna seara neata ! Apropo de premiile Oscar - chiar ma bucur ca a luat Daniel Day Lewis la cel mai bun actor. Abia astept sa vad filmul (There will be blood). Vroiam sa mergem aseara (duminica), dar am ajuns la Spiderwick Chronicles... noi cruise-am (vorba vine, ca era un trafic infernal) pe Hollywood Blvd. la ora cand incepeau oscarurile Mi-am notat reteta cu vanata si omleta Dany Mai fetelor, ia mana jos de pe omleta ca am prioritate Data viitoare sa mergeti si voi mai devreme sa prindeti locuri in fata Ai dreptate cu priritatea ca doar sunteti 2 in 1 Sunt curioasa daca iti va place salata de vinete cu iaurt . Dany,buna dimineata!!! Neata si tie ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| bubbles |
26-02-2008, 11:49 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.876 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
| Amazoana |
26-02-2008, 11:49 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.730 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Ce faci draga Danny?
Eu sunt asa nervoasaaaaaaa. Don't ask why, ca nu raspund. Cel putin aici, nu. Ma gandeam doar ca poate ma destind vorbind cu voi... |
| dany |
26-02-2008, 12:04 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.106 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Of , Mada
Hai , ca mai vorbim de un gratar ... o chestioe ...trestie si poate iti trece -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| ganesha |
26-02-2008, 03:06 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.002 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Eu am fo' pe-aici, as usual, mai cu o poveste, mai c-o poza, mai c-o caprioara... Intr-adevar, cu altfel de povesti, nu de dieta -------------------- |
| dany |
26-02-2008, 03:13 PM
|
Superbe pozele , A. !!
M-am vopsit ! Am vrut sa iasa un saten normal si a iesit un saten inchiiiissssss rau -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| otilici |
26-02-2008, 03:19 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Baga poze ,poate noua ne place
-------------------- |
| ganesha |
26-02-2008, 04:03 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.002 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
-------------------- |
| Amazoana |
26-02-2008, 04:05 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.730 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
M-am vopsit ! Am vrut sa iasa un saten normal si a iesit un saten inchiiiissssss rau Sa-ti fie de bine!!! Nu te agita, asa m-am vopsit si eu si s-a dus la spalat f repede. Acum este exact ca nuanta parului meu natural. Daca ai timp diseara, iti dau invite la web cam sa ma vezi |
| bubbles |
26-02-2008, 05:04 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.876 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Vrem poze
Oti felicitari pt cele 7 kg alungate -------------------- |
| anca veselie |
26-02-2008, 05:19 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
pozeee
si suvite cand iti faci? -------------------- |
| otilici |
26-02-2008, 10:55 PM
|
Oare Dany pe unde umbla?
Multumesc Bubu -------------------- |
| daconst |
26-02-2008, 10:58 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Pai numai bine.Ai baza inchisa si-l deschizi cu suvite!
Eu zic ca ti-ar sta super,iar daca te mai si tunzi in scari cu breton lung,esti o diva! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 11:47 PM |