![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
26-02-2008, 11:31 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.899 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Ca bine zice dana, mai ramane sa pui tu in practica.
P.S.: i-am aratat mamei bijuurile tale si a cazut in adoratie vesnica -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
26-02-2008, 11:45 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.233 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Nu pun poze ca nu-mi place deloc culoarea ....
Asa vroiam si eu , Dana , Anca , May , sa-mi fac suvitze dar in seara asta m-am vazut cu a mea coafeza si a zis si ea ca e prea inchis si sa mai astept pana la urmatoarea tura de culoare ..... Dana , diva ? Euuuu ???? Nie im Leben Oti , ai mai dat 1 kg jos ? Bravo ! May , zii repede cate persoane au vazut pozele cu bijuurile ? Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 26-02-2008, 11:46 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
26-02-2008, 11:54 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.899 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
May , zii repede cate persoane au vazut pozele cu bijuurile ? Socrii, parintii, frate-meu si prietena lui... si vroiau toti -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
27-02-2008, 12:00 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.233 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
He,he,he sa-si puna pofta-n cui
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| May |
27-02-2008, 12:13 AM
|
|
Asa le-am zis si eu
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| daconst |
27-02-2008, 12:14 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dany,astepta citeva spalari sa vezi ce se decoloreaza.
Iti spune Je,ca am experienta la astea. Iar dive sunt cele care se simt asa.Asta e cel mai important! -------------------- |
| dany |
27-02-2008, 12:17 AM
|
Asa fac , Dana , astept cateva spalari dar atunci iar imi vor iesi firele albe la suprafata la radacina
Ma simt si eu cateodata diva -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| May |
27-02-2008, 12:23 AM
|
|
Hai sa facem Clubul divelor care beau doar apa plata cu lamaie si mananca Nutella direct din borcan
Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 27-02-2008, 12:49 AM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| emu |
27-02-2008, 12:27 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Daca te simti diva se observa, nu mai e nevoie s-o strigi in gura mare
Eu ma bag la partea cu mancatul lamailor... deocamdata. -------------------- |
| dany |
27-02-2008, 12:41 AM
|
Daca te simti diva se observa, nu mai e nevoie s-o strigi in gura mare Eu ma bag la partea cu mancatul lamailor... deocamdata. Cam asta vroiam sa spun si eu , de fapt, dar a iesit altceva Ramai tu cu lamaile ca ma bag eu la cioco ( nutella nu ma prea atrage , deocamdata ) Noapte buna si somn usor tuturor ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| bubbles |
27-02-2008, 08:54 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Hai sa facem Clubul divelor care beau doar apa plata cu lamaie si mananca Nutella direct din borcan Neata scumpa duamna -------------------- |
| Amazoana |
27-02-2008, 09:08 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neata
|
| Cherie |
27-02-2008, 10:25 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.204 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Pusa pe fapte mari :P Sex: Feminin |
-------------------- Candva, 77 kg...
Marea cantareala! Start: 70.6 25.10.2008 71.2 ( + 0,6 kg ) ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
27-02-2008, 11:01 AM
|
Neata ,fetele !
Cherie , stiu cum e cu vopseaua ca doar ma vopsesc de cativa ani buni -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Anna |
27-02-2008, 11:19 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Am vazut si eu rochia si bujurile sunt suuper. vreau si eu -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 11:45 PM |