left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce stiti despre SUPER SLIM?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

521 Pagini V « < 24 25 26 27 28 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ... seperator Optiuni V right
Amazoana
mesaj 12-10-2007, 08:16 AM
Mesaj #376

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.723
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D
Sex: Feminin

Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
amalia0701
mesaj 12-10-2007, 08:39 AM
Mesaj #377

Hiena

Raspunsuri: 4.136
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

Inteleg ca e de la mana natura tenul pupic.gif esti o fericita.
Toata lumea a inceput sa isi faca planuiri de revelion, ar trebui sa gandesc si io )).gif , nu de alta dar al meu sotz e totdeauna de acord cu mine lol.gif

--------------------
Obezitatea ucide !

Tu ce faci sa traiesti ?

Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1818 calorii/zi.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Amazoana
mesaj 12-10-2007, 09:10 AM
Mesaj #378

Hiena

Eu nu am nici un plan. Desi, ca si Dany, mi-ar placea sa fac Revelionul acasa, ar fi primul in casuta noastra.....
Anul trecut am vrut sa impodobesc bradul in februarie, cand a venit B. Noroc ca e mai stabil la cap si nu m-a lasat )).gif altfel poate ma duceam si cu colindul lol.gif
Anul acesta, pe 1 Decembrie SIGUR imi impodobesc bradul, sa simt THE SPIRIT o luna intreaga. Ce parere aveti?

Danyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, unde eeeeeeeesti? Dormi? tease.gif
+Quote Post
dany
mesaj 12-10-2007, 10:19 AM
Mesaj #379

Elefant

Raspunsuri: 9.431
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Neata !!!!

CITAT(ina_ceva @ 11-10-2007, 08:07 PM) *

CITAT(danyhoney @ 11-10-2007, 03:02 PM) *

- in partea stanga e scris numele lui Dirk si in dreapta al meu

Tot al tau e mai lung...

Pai normal ca e mai lung ... sunt 7 litere blum.gif
CITAT(axe10 @ 11-10-2007, 08:15 PM) *

CITAT(danyhoney @ 11-10-2007, 05:57 PM) *

Buna , Amelie hug.gif

Crema de fata ??? De vreo 2 luni ( cred ) ma dau cu o crema hidratanta luata de la Aldi )).gif , deci nu vreo marca cunoscuta doh.gif . N-am folosit niciodata creme ( chiar daca am o gramada - de ce le-oi fii cumparat oare ? ) dar , de la o vreme , mi s-a parut ca parca ma strange fata dupa spalatul de dimineata . Asa ca am apelat la Aldi )).gif

Amalia iti zic eu...are un dulap intreg de creme si alte smacuri...dar nu le foloseste. Ii place sa le cumpere, ca si mie de altfel, dar de folosit...

Na, ca te-am dat de gol. pupic.gif

blum.gif blum.gif
CITAT(danyhoney @ 11-10-2007, 06:14 PM) *

Ce faceti de Revelion , ati facut deja planuri sau e prea devreme ? Eu as fii vrut sa-l facem la noi ( primul revelion in casa noua ) dar amicii nostrii au zis ca ramane asa cum am stabilit anul trecut . Sunt cam suparici din cauza asta sad.gif

Adica ce ati stabilit ca nu stim?!

Stabilisem sa facem la o familie dintre amicii nostrii ....sa vad , poate ii conving sa facem la noi .
CITAT(dulcikatty @ 12-10-2007, 09:10 AM) *

Eu nu am nici un plan. Desi, ca si Dany, mi-ar placea sa fac Revelionul acasa, ar fi primul in casuta noastra.....
Anul trecut am vrut sa impodobesc bradul in februarie, cand a venit B. Noroc ca e mai stabil la cap si nu m-a lasat )).gif altfel poate ma duceam si cu colindul lol.gif
Anul acesta, pe 1 Decembrie SIGUR imi impodobesc bradul, sa simt THE SPIRIT o luna intreaga. Ce parere aveti?

lol.gif lol.gif lol.gif Eu , in locul tau , l-as fii impodobit in februarie lol.gif

O luna intreaga sa ai brad in casa ??? Va trebui sa ai grija de care iei sa nu ramai cu crengile golase daca se scutura )).gif

Ei, bine, dormeam dar m-a trezit tipatul tau tease.gif

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
amalia0701
mesaj 12-10-2007, 10:20 AM
Mesaj #380

Hiena

CITAT(dulcikatty @ 12-10-2007, 10:10 AM) *

Io am organizat odata un Revelion doar eu si el, cu lumanarele, papa bun, desuuri sexi, sampanie si alte cele si alte cele : naughty.gif

--------------------
Obezitatea ucide !

Tu ce faci sa traiesti ?

+Quote Post
dany
mesaj 12-10-2007, 10:47 AM
Mesaj #381

Elefant

Nebunateco naughty.gif naughty.gif

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
amalia0701
mesaj 12-10-2007, 10:49 AM
Mesaj #382

Hiena

CITAT(danyhoney @ 12-10-2007, 11:47 AM) *

Nebunateco naughty.gif naughty.gif

E casa voastra noua si trebuie sarbatorita cum se cuvine )).gif

--------------------
Obezitatea ucide !

Tu ce faci sa traiesti ?

+Quote Post
dany
mesaj 12-10-2007, 11:03 AM
Mesaj #383

Elefant

Asa ziceam si eu . Mi-e indiferent daca il sarbatorim singuri sau cu gasca , important e sa fim in casa noastra .

Ma pun cu gura pe ei sambata ca si asa ne chefuim impreuna si ... poate ,poate .

De sarbatorit in 2 am tot facut-o de cand ne-am mutat naughty.gif

Iar vin cu miloaga la voi : trimiteti si la mine ceva soare !!!! Sau macar vreme uscata , fara ploaie . Plssssssssssssssssss !!!

Vreau sa-mi sadesc flori in gradina si mai avem de facut freza unui tei si nu putem pe ploaie sad.gif sad.gif

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 12-10-2007, 11:50 AM
Mesaj #384

Hiena

CITAT(danyhoney @ 12-10-2007, 11:19 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Eu , in locul tau , l-as fii impodobit in februarie lol.gif

O luna intreaga sa ai brad in casa ??? Va trebui sa ai grija de care iei sa nu ramai cu crengile golase daca se scutura )).gif

Ei, bine, dormeam dar m-a trezit tipatul tau tease.gif

ImagineImagineImagineImagineImagine

Fata JUR ca am vrut, dar nu m-a lasat B!
A spus ca facem anul acesta. Si daca ne ajuta Dumnezeu, asa va fi!
Ziceam de 1 Dec deoarece ma gandeam la un bradut artificial, dar daca iubi doreste unul natural, d'ala luam si il montam pe.....10 )).gif lol.gif
Ioooooiiii, ma infiorez numai cand ma gandesc la casuta mea draga, la B, la bradut, la vin fiert cu scortiosoara, la musafiri si cadouri, la verde, auriu si rosu..... Abia asteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeept! cheer.gif

CITAT(amalia0701 @ 12-10-2007, 11:20 AM) *

Io am organizat odata un Revelion doar eu si el, cu lumanarele, papa bun, desuuri sexi, sampanie si alte cele si alte cele : naughty.gif

Lasa-ma cu desuurile, ca m-am dat peste cap sa-mi iau rosii (cul lui preferata) inainte de a veni din voiaj si nu l-a impresionat deloc. Voia sa le scot si apoi m-a mai intrebat daca am si dat bani pe ele. Ce m-am enervaaaaaaaaaaat mad.gif E romanticos rau omu' meu )).gif

Si sincer vreau sa fie multa lume, veselie, rasete, clinchete de pahare....m-am saturat de singuratate sad.gif

CITAT(danyhoney @ 12-10-2007, 12:03 PM) *

Asa ziceam si eu . Mi-e indiferent daca il sarbatorim singuri sau cu gasca , important e sa fim in casa noastra .

Ma pun cu gura pe ei sambata ca si asa ne chefuim impreuna si ... poate ,poate .

De sarbatorit in 2 am tot facut-o de cand ne-am mutat naughty.gif

Iar vin cu miloaga la voi : trimiteti si la mine ceva soare !!!! Sau macar vreme uscata , fara ploaie . Plssssssssssssssssss !!!

Vreau sa-mi sadesc flori in gradina si mai avem de facut freza unui tei si nu putem pe ploaie sad.gif sad.gif

Iti trimit eu. Daca nu soare, macar ganduri bune. pupic.gif
+Quote Post
dany
mesaj 12-10-2007, 11:56 AM
Mesaj #385

Elefant

lol.gif lol.gif lol.gif Parca ai fii eu lol.gif lol.gif

Si eu sunt nebuna dupa atmosfera Sarbatorilor de iarna , chiar daca nu avem zapada . De abia astept sa vina 1 decembrie si sa dau jos din pod toate ornamentele de iarna si sa incep cu decoratul casutei cheer.gif

Daca tot faceti brad ...luati unul natural !!!! Asa va mirosi frumos in casa . Mi se pare ca bradul argintiu nu-si pierde asa usor acele ....Parca asa am auzit....

CITAT(dulcikatty @ 12-10-2007, 11:50 AM) *

Si sincer vreau sa fie multa lume, veselie, rasete, clinchete de pahare....m-am saturat de singuratate sad.gif [/color]

Cred ca si B. va vrea veselie in casa ! Aveti timp sa va faceti de cap singurei pana de Rev , nu ? naughty.gif ( am ingrosat ca n-am copiat cum trebuie postarea ta doh.gif )
CITAT(danyhoney @ 12-10-2007, 12:03 PM) *

Iti trimit eu. Daca nu soare, macar ganduri bune. pupic.gif

Multumesc mult !!!!!!!! hug.gif

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 12-10-2007, 11:57 AM

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
julyalina
mesaj 12-10-2007, 12:00 PM
Mesaj #386

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

yupiiiiiiiiiiiii , saptamana trecuta radeati de mine cand am zis ca se apropie sarbatorile de iarna iar acum vad ca v-a apucat si pe voi )).gif

mie imi place ca de Craciun sa mananc cozonac si sa beau cacao cu lapte langa bradul cu luminitele aprinse blum.gif si sa simt mirosul de brad rolleyes.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
Amazoana
mesaj 12-10-2007, 12:02 PM
Mesaj #387

Hiena

Nu am avut ever bradut argintiu. Dar asa nu mai mere auriul.... dry.gif
+Quote Post
Nessie
mesaj 12-10-2007, 12:02 PM
Mesaj #388

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.037
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Dulci, daca pui tulpina bradului intr-un vas cu apa (sub suportul de brad) si ai grija sa completezi apa la 2-3 zile, o sa te tina mult timp. O luna sigur tine. wink1.gif

--------------------
+Quote Post
Amazoana
mesaj 12-10-2007, 12:03 PM
Mesaj #389

Hiena

CITAT(julyalina @ 12-10-2007, 01:00 PM) *

yupiiiiiiiiiiiii , saptamana trecuta radeati de mine cand am zis ca se apropie sarbatorile de iarna iar acum vad ca v-a apucat si pe voi )).gif

mie imi place ca de Craciun sa mananc cozonac si sa beau cacao cu lapte langa bradul cu luminitele aprinse blum.gif si sa simt mirosul de brad rolleyes.gif

Cozonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac cheer.gif

CITAT(Nessie @ 12-10-2007, 01:02 PM) *

Dulci, daca pui tulpina bradului intr-un vas cu apa (sub suportul de brad) si ai grija sa completezi apa la 2-3 zile, o sa te tina mult timp. O luna sigur tine. wink1.gif

Multumesc scumpa pupic.gif . Asa facea mama cand eram mai micuti.
+Quote Post
bubbles
mesaj 12-10-2007, 12:06 PM
Mesaj #390

Crocodil

Raspunsuri: 7.994
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Ziua yahoo.gif .Ti-as trimite eu soare si caldura .. dar au anuntat de la noapte vijelii si .. ninsoare blink.gif bang.gif .

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post

521 Pagini V « < 24 25 26 27 28 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-10-2008 - 10:39 AM