![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Amazoana |
12-10-2007, 08:16 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.723 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
| amalia0701 |
12-10-2007, 08:39 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.136 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Inteleg ca e de la mana natura tenul
Toata lumea a inceput sa isi faca planuiri de revelion, ar trebui sa gandesc si io -------------------- Obezitatea ucide !
Tu ce faci sa traiesti ? Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1818 calorii/zi. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
12-10-2007, 09:10 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.723 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Eu nu am nici un plan. Desi, ca si Dany, mi-ar placea sa fac Revelionul acasa, ar fi primul in casuta noastra.....
Anul trecut am vrut sa impodobesc bradul in februarie, cand a venit B. Noroc ca e mai stabil la cap si nu m-a lasat Anul acesta, pe 1 Decembrie SIGUR imi impodobesc bradul, sa simt THE SPIRIT o luna intreaga. Ce parere aveti? Danyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, unde eeeeeeeesti? Dormi? |
| dany |
12-10-2007, 10:19 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.431 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata !!!!
- in partea stanga e scris numele lui Dirk si in dreapta al meu Tot al tau e mai lung... Pai normal ca e mai lung ... sunt 7 litere Buna , Amelie Crema de fata ??? De vreo 2 luni ( cred ) ma dau cu o crema hidratanta luata de la Aldi Amalia iti zic eu...are un dulap intreg de creme si alte smacuri...dar nu le foloseste. Ii place sa le cumpere, ca si mie de altfel, dar de folosit... Na, ca te-am dat de gol. Ce faceti de Revelion , ati facut deja planuri sau e prea devreme ? Eu as fii vrut sa-l facem la noi ( primul revelion in casa noua ) dar amicii nostrii au zis ca ramane asa cum am stabilit anul trecut . Sunt cam suparici din cauza asta Adica ce ati stabilit ca nu stim?! Stabilisem sa facem la o familie dintre amicii nostrii ....sa vad , poate ii conving sa facem la noi . Eu nu am nici un plan. Desi, ca si Dany, mi-ar placea sa fac Revelionul acasa, ar fi primul in casuta noastra..... Anul trecut am vrut sa impodobesc bradul in februarie, cand a venit B. Noroc ca e mai stabil la cap si nu m-a lasat Anul acesta, pe 1 Decembrie SIGUR imi impodobesc bradul, sa simt THE SPIRIT o luna intreaga. Ce parere aveti? Danyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, unde eeeeeeeesti? Dormi? O luna intreaga sa ai brad in casa ??? Va trebui sa ai grija de care iei sa nu ramai cu crengile golase daca se scutura Ei, bine, dormeam dar m-a trezit tipatul tau -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| amalia0701 |
12-10-2007, 10:20 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.136 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Eu nu am nici un plan. Desi, ca si Dany, mi-ar placea sa fac Revelionul acasa, ar fi primul in casuta noastra..... Anul trecut am vrut sa impodobesc bradul in februarie, cand a venit B. Noroc ca e mai stabil la cap si nu m-a lasat Anul acesta, pe 1 Decembrie SIGUR imi impodobesc bradul, sa simt THE SPIRIT o luna intreaga. Ce parere aveti? Danyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, unde eeeeeeeesti? Dormi? Io am organizat odata un Revelion doar eu si el, cu lumanarele, papa bun, desuuri sexi, sampanie si alte cele si alte cele : -------------------- Obezitatea ucide !
Tu ce faci sa traiesti ? Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1818 calorii/zi. |
| dany |
12-10-2007, 10:47 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.431 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Nebunateco
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| amalia0701 |
12-10-2007, 10:49 AM
|
Nebunateco E casa voastra noua si trebuie sarbatorita cum se cuvine -------------------- Obezitatea ucide !
| dany |
12-10-2007, 11:03 AM
|
Asa ziceam si eu . Mi-e indiferent daca il sarbatorim singuri sau cu gasca , important e sa fim in casa noastra .
Ma pun cu gura pe ei sambata ca si asa ne chefuim impreuna si ... poate ,poate . De sarbatorit in 2 am tot facut-o de cand ne-am mutat Iar vin cu miloaga la voi : trimiteti si la mine ceva soare !!!! Sau macar vreme uscata , fara ploaie . Plssssssssssssssssss !!! Vreau sa-mi sadesc flori in gradina si mai avem de facut freza unui tei si nu putem pe ploaie -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Amazoana |
12-10-2007, 11:50 AM
|
O luna intreaga sa ai brad in casa ??? Va trebui sa ai grija de care iei sa nu ramai cu crengile golase daca se scutura Ei, bine, dormeam dar m-a trezit tipatul tau ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fata JUR ca am vrut, dar nu m-a lasat B! A spus ca facem anul acesta. Si daca ne ajuta Dumnezeu, asa va fi! Ziceam de 1 Dec deoarece ma gandeam la un bradut artificial, dar daca iubi doreste unul natural, d'ala luam si il montam pe.....10 Ioooooiiii, ma infiorez numai cand ma gandesc la casuta mea draga, la B, la bradut, la vin fiert cu scortiosoara, la musafiri si cadouri, la verde, auriu si rosu..... Abia asteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeept! Io am organizat odata un Revelion doar eu si el, cu lumanarele, papa bun, desuuri sexi, sampanie si alte cele si alte cele : Lasa-ma cu desuurile, ca m-am dat peste cap sa-mi iau rosii (cul lui preferata) inainte de a veni din voiaj si nu l-a impresionat deloc. Voia sa le scot si apoi m-a mai intrebat daca am si dat bani pe ele. Ce m-am enervaaaaaaaaaaat Si sincer vreau sa fie multa lume, veselie, rasete, clinchete de pahare....m-am saturat de singuratate Asa ziceam si eu . Mi-e indiferent daca il sarbatorim singuri sau cu gasca , important e sa fim in casa noastra . Ma pun cu gura pe ei sambata ca si asa ne chefuim impreuna si ... poate ,poate . De sarbatorit in 2 am tot facut-o de cand ne-am mutat Iar vin cu miloaga la voi : trimiteti si la mine ceva soare !!!! Sau macar vreme uscata , fara ploaie . Plssssssssssssssssss !!! Vreau sa-mi sadesc flori in gradina si mai avem de facut freza unui tei si nu putem pe ploaie Iti trimit eu. Daca nu soare, macar ganduri bune. |
| dany |
12-10-2007, 11:56 AM
|
Si eu sunt nebuna dupa atmosfera Sarbatorilor de iarna , chiar daca nu avem zapada . De abia astept sa vina 1 decembrie si sa dau jos din pod toate ornamentele de iarna si sa incep cu decoratul casutei Daca tot faceti brad ...luati unul natural !!!! Asa va mirosi frumos in casa . Mi se pare ca bradul argintiu nu-si pierde asa usor acele ....Parca asa am auzit.... Si sincer vreau sa fie multa lume, veselie, rasete, clinchete de pahare....m-am saturat de singuratate Cred ca si B. va vrea veselie in casa ! Aveti timp sa va faceti de cap singurei pana de Rev , nu ? Iar vin cu miloaga la voi : trimiteti si la mine ceva soare !!!! Sau macar vreme uscata , fara ploaie . Plssssssssssssssssss !!! Vreau sa-mi sadesc flori in gradina si mai avem de facut freza unui tei si nu putem pe ploaie Iti trimit eu. Daca nu soare, macar ganduri bune. Multumesc mult !!!!!!!! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 12-10-2007, 11:57 AM -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| julyalina |
12-10-2007, 12:00 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
yupiiiiiiiiiiiii , saptamana trecuta radeati de mine cand am zis ca se apropie sarbatorile de iarna iar acum vad ca v-a apucat si pe voi
mie imi place ca de Craciun sa mananc cozonac si sa beau cacao cu lapte langa bradul cu luminitele aprinse -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Amazoana |
12-10-2007, 12:02 PM
|
Nu am avut ever bradut argintiu. Dar asa nu mai mere auriul....
|
| Nessie |
12-10-2007, 12:02 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.037 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Dulci, daca pui tulpina bradului intr-un vas cu apa (sub suportul de brad) si ai grija sa completezi apa la 2-3 zile, o sa te tina mult timp. O luna sigur tine.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Amazoana |
12-10-2007, 12:03 PM
|
yupiiiiiiiiiiiii , saptamana trecuta radeati de mine cand am zis ca se apropie sarbatorile de iarna iar acum vad ca v-a apucat si pe voi mie imi place ca de Craciun sa mananc cozonac si sa beau cacao cu lapte langa bradul cu luminitele aprinse Cozonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac Dulci, daca pui tulpina bradului intr-un vas cu apa (sub suportul de brad) si ai grija sa completezi apa la 2-3 zile, o sa te tina mult timp. O luna sigur tine. Multumesc scumpa |
| bubbles |
12-10-2007, 12:06 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.994 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ziua
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 10:39 AM |