left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

460 Pagini V « < 26 27 28 29 30 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ... seperator Optiuni V right
dany
mesaj 12-10-2007, 01:52 PM
Mesaj #406

Panda

Grup: Membri
Raspunsuri: 8.737
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

vrei sa lesin pe aici , buey ??? sexos rauuuuuuuu ... umblu tastatura de bale lol.gif

Am incercat si eu biftec tartar dar aveam cam 15 ani , cred , si nu mai stiu daca mi-a placut sau nu doh.gif

Hihihi, cica ascult muzica egipteana ....Mi-am adus aminte ca unul dintre animatori mi-a dat un mp3 cu muzica pusa ziua si seara pe terasa hotelului cheer.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 12-10-2007, 02:57 PM
Mesaj #407

Panda

Printre calcat si stat cu voi la taclale , am halit un tiramisu gata facut care are 3,5 p ( daca ar fii sa numar ) . E drept ca sunt doar 90 gr sad.gif dar ... de pofta merge , nu ? Imi fac acum de cap ca daca ma voi pune pe numarat adio dulciuri .

Va hug.gif si va doresc un WE superb !!!!

Tema pentru WE :

Cine mai stie cum se dansa pe "Meneaito " ???? In concediu am ascultat intr-o seara o melodie ff asemanatoare si vroiam sa topai si nu mai stiam cum doh.gif doh.gif

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 12-10-2007, 02:57 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Amazoana
mesaj 12-10-2007, 03:19 PM
Mesaj #408

Hiena

Raspunsuri: 4.665
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: :(

CITAT(danyhoney @ 12-10-2007, 03:57 PM) *

Tema pentru WE :

Cine mai stie cum se dansa pe "Meneaito " ???? In concediu am ascultat intr-o seara o melodie ff asemanatoare si vroiam sa topai si nu mai stiam cum doh.gif doh.gif

Me, me, meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Te bag la o incercare?Numai ca nu prea stiu cum sa explic.
Ia sa vedem: intinzi dreapta in fata, plan orizontal, apoi stanga. Dreapta pe cap undeva, sa zicem langa urechi (naiba mai stie )).gif ), apoi stanga, in ritmul melodiei. Dreapta pe umarul stang si stanga pe umarul drept, urmeaza cu mainile pe solduri si hooooop, sari invartindu-te in acelasi tiiimp! tease.gif
Ai inteles ceva?
Hai ca ma bag la cautat imagini.
+Quote Post
Anna
mesaj 12-10-2007, 03:26 PM
Mesaj #409

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

CITAT(danyhoney @ 12-10-2007, 03:57 PM) *

Printre calcat si stat cu voi la taclale , am halit un tiramisu gata facut care are 3,5 p ( daca ar fii sa numar ) . E drept ca sunt doar 90 gr sad.gif dar ... de pofta merge , nu ? Imi fac acum de cap ca daca ma voi pune pe numarat adio dulciuri .

Va hug.gif si va doresc un WE superb !!!!

Tema pentru WE :

http://www.youtube.com/watch?v=JmjRRj-U67U...ted&search=

cam asa, mai cauta pe youtube ca sunt mai multe variante

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
ganesha
mesaj 12-10-2007, 03:27 PM
Mesaj #410

Koala

Raspunsuri: 2.656
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Mama, cit spor aici in traversarea culturilor lumii lol.gif de la muzica egipteana la 'meneaito'! Eu ma cam iau de git cu muzica si coregrafia egipteana (specializarea de baza a profei mele - care e si directoarea trupei grin.gif ), da' eh... Spor in toate it doresc, si sa stii ca si eu astept Craciunul cu sufletul la gura, savurez fiecare zi din Postul Craciunului, asa ca m-au uns la suflet bradutii de pe-aici! floare.gif si pupic.gif

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine
+Quote Post
May
mesaj 12-10-2007, 05:12 PM
Mesaj #411

Hiena

Raspunsuri: 4.850
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

CITAT(dulcikatty @ 12-10-2007, 03:19 PM) *

Me, me, meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Te bag la o incercare?Numai ca nu prea stiu cum sa explic.
Ia sa vedem: intinzi dreapta in fata, plan orizontal, apoi stanga. Dreapta pe cap undeva, sa zicem langa urechi (naiba mai stie )).gif ), apoi stanga, in ritmul melodiei. Dreapta pe umarul stang si stanga pe umarul drept, urmeaza cu mainile pe solduri si hooooop, sari invartindu-te in acelasi tiiimp! tease.gif
Ai inteles ceva?
Hai ca ma bag la cautat imagini.

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Asa se danseaza pe Macarena lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 12-10-2007, 06:02 PM
Mesaj #412

Panda

lol.gif lol.gif Macarena era asta ??? Eu ma gandeam ca e dansul celor de la " ceva cu ketchup " - nu-mi vine acum numele lor in minte doh.gif

Anna , m-am uitat pe youtobe si m-am dezmeticit )).gif . Mersi ! hug.gif

Terminat de calcat totul cheer.gif cheer.gif , facut mancare pentru maine cu Dirk , el s-a dus acum pana la un vecin si eu ... tzop aici )).gif

CITAT(ganesha @ 12-10-2007, 03:27 PM) *

Mama, cit spor aici in traversarea culturilor lumii lol.gif de la muzica egipteana la 'meneaito'! Eu ma cam iau de git cu muzica si coregrafia egipteana (specializarea de baza a profei mele - care e si directoarea trupei grin.gif ), da' eh... Spor in toate it doresc, si sa stii ca si eu astept Craciunul cu sufletul la gura, savurez fiecare zi din Postul Craciunului, asa ca m-au uns la suflet bradutii de pe-aici! floare.gif si pupic.gif

Coregrafie egipteana ?? Cum o fii ? Noi ne-am tampit de tot : am cumparat 5 DVD-uri legate de Egipt doh.gif

In legatura cu Craciunul .. stai sa vina si sa vezi atunci poze pe aici hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
emu
mesaj 12-10-2007, 06:03 PM
Mesaj #413

Marmota

Raspunsuri: 1.002
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

Am trecut sa te salut Dany... si sa va declar pe toate "oficiale" lol.gif acum pot sa ma intorc linistita la treaba )).gif

Ce bine e sa incepi ziua razand smile.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 12-10-2007, 06:05 PM
Mesaj #414

Panda

CITAT(emu @ 12-10-2007, 06:03 PM) *

Am trecut sa te salut Dany... si sa va declar pe toate "oficiale" lol.gif acum pot sa ma intorc linistita la treaba )).gif

Ce bine e sa incepi ziua razand smile.gif

lol.gif lol.gif deci am ajuns si la rangul asta lol.gif

Sa ai o zi buna !

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 12-10-2007, 11:06 PM
Mesaj #415

Panda

cheer.gif cheer.gif Am dansat pe " el meneaito " de una singura prin casa lol.gif lol.gif Dirk se uita cam aiurea dar ...asta e nevasta-sa lol.gif Chiar se distra cum ma chinui sa-mi reamintesc totul lol.gif

Chiar daca as fii stiut cum se danseaza cand am fost in concediu nu as fii avut sanse ca vreuna din amicele noastre sa danseze cu mine sad.gif sad.gif sad.gif .Sunt tipe faine dar doar la "cheful stat la masa " ....cand e vorba de topaiala ....sunt singura doh.gif ROMANCA , FRATE !!!!!!! lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 12-10-2007, 11:40 PM
Mesaj #416

Panda

Intrebare - intrebatoare ....

Cine ma sustine la tinut WW daca ma apuc de luni ...marti ?????? Chiar daca se va vorbi pe aici despre ingrasacioase nu ma va deranja !! Acum 2 ani m-am apucat de WW tot dupa ziua lui Dirk si pana pe 24 decembrie slabisem 9 kg !!!!! Era prima mea incercare de slabit in viata mea !!!

Oare mai reusesc si acum ????

--------------------
Imagine
+Quote Post
emu
mesaj 13-10-2007, 12:02 AM
Mesaj #417

Marmota

E imposibil sa nu reusesti daca te hotarasti sa te tii de treaba smile.gif Eu te sustin. Poate incepe si Pisik de luni - marti smile.gif

La multi ani lui Dirk, sa sarbatoriti cum vreti voi smile.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 13-10-2007, 12:22 AM
Mesaj #418

Panda

Multumesc mult in numele lui , Emi !!!! Ziua lui e duminica ( atunci sarbatoreste si Pisi 1 an de casnicie cheer.gif ) !! Ea va incepe cu dieta o saptamana mai tarziu ...

Mda , stiu ca voi reusi DACA ma voi hotara sa ma tin de treaba !!!! Dirk a zis ca e alaturi de mine ( vrea si el sa mai dea cateva kg jos ) asa ca sustinere as avea .....DAR problema mea mare e CLICK-ul care trebuie facut in capul meu plin de nebunii si prostii doh.gif doh.gif

Ziceam ca acum 2 ani am inceput cu WW si am fost multumita ! DAR ...pe vremea aceea viata mea era altfel : inafara sotului meu si a job-ului nu stiam altceva !!!!!!! Nu tu chefuri multe , nu tu forumuri , nu tu prieteni /e amici /e care sa ma duca in ispita ......

Offfff, voi incerca de luni ....daca nu reusesc ...macar voi face o incercare si ...poate , incet-incet voi reusi !!!!! Sper ca DE DATA ASTA sa fie al meu sot cel care sa ma traga de maneca ! Si eu am facut la fel cand el a vrut sa slabeasca ...

Grea treaba doh.gif )).gif

Hai....va hug.gif si va doresc o noapte buna cu vise frumoase !!!!

Poate vin maine noapte cu impresii de la ziua lui Dirk ...poate nu......

Despre WW vorbim saptamana viitoare , da ? Astept muuuuuuuullltiiii pumni stransi !!!!!! )).gif

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 13-10-2007, 12:16 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
emu
mesaj 13-10-2007, 12:24 AM
Mesaj #419

Marmota

Iti tin pumnii... vedem pe parcurs cum merge treaba smile.gif

--------------------
+Quote Post
May
mesaj 13-10-2007, 01:13 AM
Mesaj #420

Hiena

Raspunsuri: 4.850
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Hai ca ma apuc si eu de luni cu tine... nu ca as fi lasat cumva dieta, doar ca nu am mai numarat, am apreciat totul din ochi si merge cam greoi cu cantarul, trebuie sa revin la obiceiul de a scrie pe caiet tot ce mananc smile.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post

460 Pagini V « < 26 27 28 29 30 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-09-2008 - 07:32 AM