![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
12-10-2007, 01:52 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.737 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
vrei sa lesin pe aici , buey ??? sexos rauuuuuuuu ... umblu tastatura de bale
Am incercat si eu biftec tartar dar aveam cam 15 ani , cred , si nu mai stiu daca mi-a placut sau nu Hihihi, cica ascult muzica egipteana ....Mi-am adus aminte ca unul dintre animatori mi-a dat un mp3 cu muzica pusa ziua si seara pe terasa hotelului -------------------- ![]() |
| dany |
12-10-2007, 02:57 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.737 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Printre calcat si stat cu voi la taclale , am halit un tiramisu gata facut care are 3,5 p ( daca ar fii sa numar ) . E drept ca sunt doar 90 gr
Va Tema pentru WE : Cine mai stie cum se dansa pe "Meneaito " ???? In concediu am ascultat intr-o seara o melodie ff asemanatoare si vroiam sa topai si nu mai stiam cum Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 12-10-2007, 02:57 PM -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
12-10-2007, 03:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Tema pentru WE : Cine mai stie cum se dansa pe "Meneaito " ???? In concediu am ascultat intr-o seara o melodie ff asemanatoare si vroiam sa topai si nu mai stiam cum Me, me, meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Te bag la o incercare?Numai ca nu prea stiu cum sa explic. Ia sa vedem: intinzi dreapta in fata, plan orizontal, apoi stanga. Dreapta pe cap undeva, sa zicem langa urechi (naiba mai stie Ai inteles ceva? Hai ca ma bag la cautat imagini. |
| Anna |
12-10-2007, 03:26 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Printre calcat si stat cu voi la taclale , am halit un tiramisu gata facut care are 3,5 p ( daca ar fii sa numar ) . E drept ca sunt doar 90 gr Va Tema pentru WE : Cine mai stie cum se dansa pe "Meneaito " ???? In concediu am ascultat intr-o seara o melodie ff asemanatoare si vroiam sa topai si nu mai stiam cum http://www.youtube.com/watch?v=JmjRRj-U67U...ted&search= cam asa, mai cauta pe youtube ca sunt mai multe variante -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| ganesha |
12-10-2007, 03:27 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.656 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Mama, cit spor aici in traversarea culturilor lumii
-------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| May |
12-10-2007, 05:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Me, me, meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Te bag la o incercare?Numai ca nu prea stiu cum sa explic. Ia sa vedem: intinzi dreapta in fata, plan orizontal, apoi stanga. Dreapta pe cap undeva, sa zicem langa urechi (naiba mai stie Ai inteles ceva? Hai ca ma bag la cautat imagini. -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
12-10-2007, 06:02 PM
|
Anna , m-am uitat pe youtobe si m-am dezmeticit Terminat de calcat totul Mama, cit spor aici in traversarea culturilor lumii Coregrafie egipteana ?? Cum o fii ? Noi ne-am tampit de tot : am cumparat 5 DVD-uri legate de Egipt In legatura cu Craciunul .. stai sa vina si sa vezi atunci poze pe aici -------------------- ![]() |
| emu |
12-10-2007, 06:03 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.002 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Am trecut sa te salut Dany... si sa va declar pe toate "oficiale"
Ce bine e sa incepi ziua razand -------------------- |
| dany |
12-10-2007, 06:05 PM
|
Am trecut sa te salut Dany... si sa va declar pe toate "oficiale" Ce bine e sa incepi ziua razand Sa ai o zi buna ! -------------------- ![]() |
| dany |
12-10-2007, 11:06 PM
|
Chiar daca as fii stiut cum se danseaza cand am fost in concediu nu as fii avut sanse ca vreuna din amicele noastre sa danseze cu mine -------------------- ![]() |
| dany |
12-10-2007, 11:40 PM
|
Intrebare - intrebatoare ....
Cine ma sustine la tinut WW daca ma apuc de luni ...marti ?????? Chiar daca se va vorbi pe aici despre ingrasacioase nu ma va deranja !! Acum 2 ani m-am apucat de WW tot dupa ziua lui Dirk si pana pe 24 decembrie slabisem 9 kg !!!!! Era prima mea incercare de slabit in viata mea !!! Oare mai reusesc si acum ???? -------------------- ![]() |
| emu |
13-10-2007, 12:02 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.002 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
E imposibil sa nu reusesti daca te hotarasti sa te tii de treaba
La multi ani lui Dirk, sa sarbatoriti cum vreti voi -------------------- |
| dany |
13-10-2007, 12:22 AM
|
Multumesc mult in numele lui , Emi !!!! Ziua lui e duminica ( atunci sarbatoreste si Pisi 1 an de casnicie
Mda , stiu ca voi reusi DACA ma voi hotara sa ma tin de treaba !!!! Dirk a zis ca e alaturi de mine ( vrea si el sa mai dea cateva kg jos ) asa ca sustinere as avea .....DAR problema mea mare e CLICK-ul care trebuie facut in capul meu plin de nebunii si prostii Ziceam ca acum 2 ani am inceput cu WW si am fost multumita ! DAR ...pe vremea aceea viata mea era altfel : inafara sotului meu si a job-ului nu stiam altceva !!!!!!! Nu tu chefuri multe , nu tu forumuri , nu tu prieteni /e amici /e care sa ma duca in ispita ...... Offfff, voi incerca de luni ....daca nu reusesc ...macar voi face o incercare si ...poate , incet-incet voi reusi !!!!! Sper ca DE DATA ASTA sa fie al meu sot cel care sa ma traga de maneca ! Si eu am facut la fel cand el a vrut sa slabeasca ... Grea treaba Hai....va Poate vin maine noapte cu impresii de la ziua lui Dirk ...poate nu...... Despre WW vorbim saptamana viitoare , da ? Astept muuuuuuuullltiiii pumni stransi !!!!!! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 13-10-2007, 12:16 AM -------------------- ![]() |
| emu |
13-10-2007, 12:24 AM
|
Iti tin pumnii... vedem pe parcurs cum merge treaba
-------------------- |
| May |
13-10-2007, 01:13 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Hai ca ma apuc si eu de luni cu tine... nu ca as fi lasat cumva dieta, doar ca nu am mai numarat, am apreciat totul din ochi si merge cam greoi cu cantarul, trebuie sa revin la obiceiul de a scrie pe caiet tot ce mananc
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 07:32 AM |