![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
14-10-2007, 02:37 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.554 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Miha, A. ,
Cica azi e program de PC pentru amandoi : Dirk copiaza niste DVD-uri si eu cu sorcova pe aici La ora 15 vin parintii lui la cafea si tort + inghetata . La ora 18 plecam la bowling cu gasca de aseara ..... si uite asa s-a dus si ziua de azi . De maine Dirk reia munca -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| dany |
14-10-2007, 02:54 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.554 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Va
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
14-10-2007, 05:47 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
O duminica placuta si tie!
...yummy...tort si inghetata -------------------- |
| daconst |
14-10-2007, 08:45 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Acest mesaj a fost editat de daconst: 14-10-2007, 08:46 PM -------------------- |
| nusarich |
15-10-2007, 09:48 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.915 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Dany, cu intarziere, La multi ani! pentru Dirk, sanatate multa si fericire maxima!
-------------------- |
| dany |
15-10-2007, 10:05 AM
|
Neataaaaaa !!
Danutza, Nusa , Sunt chiauna de cap : aseara la ora 21:30 a venit o amica la noi ( cea care a fost bolnava in concediu si care nu a fost la ziua lui Dirk si la care trebuia sa facem Rev-ul ) si ne-a intrebat daca poate dormi la noi 1 noapte . Plangea in hohote cand am deschis usa .Bineinteles ca nu am avut nimic impotriva . Apoi ne-a spus ca ... vrea sa divorteze Chestia e ca ea e depresiva de vreun an de zile ... ia tablete peste tablete . In decembrie va merge intr-o clinica pentru 6 saptamani . I-am spus sa astepte sa vada cum se va simti si cum va gandi cand va reveni de acolo... poate va uita de divort . Nici nu am stiut ce sa-i spun , cum sa o linistesc . Sotul ei nu stia ca a venit la noi ....Nu stiu cum de a lasat-o sa plece de una singura la ora aia Acum astept sa se trezeasca ....Nu credeam ca va dormi asa de mult . Eu am dormit cu pauze si mi-am facut o mie de ganduri . Asa ca sunt cam trista azi .... -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Amazoana |
15-10-2007, 10:13 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| anca veselie |
15-10-2007, 10:31 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
LA MULTI ANI!!!!!!!!! pt Dirk!
sa fiti fericiti, sanatosi si sa va iubiti! imi pare rau pt prietena ta, e trist sa auzi asemenea lucruri... se pare ca ceea ce se vede nu e mereu adevarul... -------------------- |
| dany |
15-10-2007, 10:37 AM
|
Multumesc , Anca
Da asa e....Dar e tare aiurea sa nu poti sa ajuti , sa nu stii ce sa spui ....Noi nu avem cum sa stim ce se intampla cu adevarat in familia lor deci nu putem invinovati pe nici unul dintre ei dar nici nu stim ce si cum sa spunem ca sa nu suparam pe nici unul .... Offffffff ! Imi cam fac ganduri ca inca nu a coborat din camera ei ...... -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| anca veselie |
15-10-2007, 11:07 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
probabil are nevoie de un timp sa fie singura. o sa coboare.
-------------------- |
| dany |
15-10-2007, 11:12 AM
|
Cred ca aud ceva pe sus ....pheeeewwww
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| daconst |
15-10-2007, 11:35 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dany,of biata femeie.Ce-o fi in sufletul ei.Copii au?Banuiesc ca e nemtoaica.
Da un bip cind esti mai libera si vorbim. -------------------- |
| Amazoana |
15-10-2007, 12:21 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Dany, La multi ani si din partea mea pt Dirk!
Acum stau si eu cu inima stransa pt saraca femeie. Abia astept sa ne povestesti ce face! |
| dany |
15-10-2007, 12:48 PM
|
Multumesc , Mada ! Da, Danutza ,e nemtoaica si are copii dar sunt mari ( 21-22 ani ) si nu mai stau in aceeasi casa cu ei. Eu sunt cam tot timpul acasa asa ca vorbim cand vrei tu A coborat , n-a vrut sa manance nimic ... doar o cafea si un pahar de apa . Se pare ca era mai bine ... a avut o cadere psihica aseara si a simtit nevoia sa plece de acasa . Ma bucur ca a venit la noi in loc sa conduca aiurea si sa se intample altceva . A zis ca va astepta pana va reveni de la clinica si apoi va vedea in ce directie o va lua viata ei . Toata viata ei a strans totul in ea , nu s-a descarcat si acum e normal ca , corpul ei sa isi ceara drepturile la liniste . I-am spus ca usa casei noastre e totdeauna deschisa si , daca va mai avea probleme ca aseara , sa vina linistita la noi . A promis ca asa va face . A plecat spre casa intr-o mult mai buna stare decat aseara . Offfffffff , ma bucur ca am putut fii aici pentru ea si acum sunt si eu mai linistita . Ma duc sa pap ceva si sa pun rufe la spalat ( iar Ziceam ca de azi incerc sa revin la WW .... Nu tine ...mai avem inca papa de sambata de la chef asa ca azi sar peste WW -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| otilici |
15-10-2007, 01:01 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Dany
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 12-10-2008 - 03:21 PM |