![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Anna |
19-09-2007, 11:10 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
-------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| dany |
19-09-2007, 11:35 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.435 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna , Anna !
Mersi pentru melodie -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
19-09-2007, 11:40 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.138 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Depinde de cine si ce reteta va scrie pe aici . Eu sper sa fie ceva si pentru mandra ta , sa te mai scape pe tine de ceva treaba Deocamdata a facut pasine pentru carbonara si un sos de ciuperci Io nu o pun sa faca, dar o mai apuca pe ea cheful sa ma alinte -------------------- Obezitatea ucide !
Tu ce faci sa traiesti ? Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1818 calorii/zi. |
| amalia0701 |
19-09-2007, 07:29 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.138 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
-------------------- Obezitatea ucide !
Tu ce faci sa traiesti ? Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1818 calorii/zi. |
| axe10 |
19-09-2007, 08:39 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Ma distreaza fata asta....si e chiar dragutza asa plinutza! -------------------- ![]() |
| dany |
19-09-2007, 10:04 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.435 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
O fii ea dragutza as plinutza dar nu luam exemplu de la ea , nu-i asa ??? Noi suntem fete cuminti ..... cica
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| axe10 |
20-09-2007, 07:51 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
O fii ea dragutza as plinutza dar nu luam exemplu de la ea , nu-i asa ??? Noi suntem fete cuminti ..... cica Tu oricum nu esti pofticioasa....si mananci si iaurt.... -------------------- ![]() |
| dany |
20-09-2007, 09:49 AM
|
Neata !
V-am adus cate o pentru fiecare si va anunt ca , in sfarsit , mi-au trecut durerile de cap Mai, fetelor , vreau si eu o zi cu soare ( sau macar fara sa ploua ) !!!! Mi-am luat lalele, narcise , krokusi sa-mi pun in gradina si nu ma lasa vremea Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 20-09-2007, 10:16 AM -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| axe10 |
20-09-2007, 11:52 AM
|
Da, de unde!!!....ca si la noi e tot asa....
-------------------- ![]() |
| amalia0701 |
20-09-2007, 12:54 PM
|
Neata ! V-am adus cate o pentru fiecare si va anunt ca , in sfarsit , mi-au trecut durerile de cap Mai, fetelor , vreau si eu o zi cu soare ( sau macar fara sa ploua ) !!!! Mi-am luat lalele, narcise , krokusi sa-mi pun in gradina si nu ma lasa vremea Io m-a indragostit de vremea voastra "urata". Dar daca vrei vin sa iti tziin umbreala sa potzi planta floricelele -------------------- Obezitatea ucide !
| uka |
20-09-2007, 01:20 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.818 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
hello hello, iete ca am ajuns si eu pe la tine....acum am descoperit k ai jurnal....
si inca ce jurnal.... pupiciosi multi multi si dragi.. p.s. am avuzt pozele cu fetele si sunteti niste scumpe toate... hai sa pun o poza si cu noua mea freza....nu va uitatzi si la fatza... -------------------- |
| dany |
20-09-2007, 01:21 PM
|
Io m-a indragostit de vremea voastra "urata". Daca-i pe asa ...nu vrei tu sa facem schimb de vreme ? Heyyy, Uka ! Bine ai venit pe aici Ma bucur ca ti-au placut pozele .... Ce mai faci ? Cum e la Brasov ? -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| dany |
20-09-2007, 01:44 PM
|
Acum am vazut si poza ! Iti sta bine acea culoare , parerea mea ! Si tunsoarea ...chiar daca arata un pic cam ciufulita
data viitoare sa zambesti putin in poza , da ???? -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| otilici |
20-09-2007, 01:49 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Buna Dany!
Trimit eu de aici putin soare,ca aici este destul,numai ca e cu dinti... Io nici nu stiu cum de ma mai tin de dieta,nu stiu ce am,mananc numai prostii,de-abia ma tin in puncte -------------------- |
| dany |
20-09-2007, 01:56 PM
|
Cred ca si vremea e de vina , Oti ! Banuiesc ca mai multe dintre noi nu ne simtim chiar in forma acum in prag de toamna . As zice sa iei niste vitamine , niste calciu , ceva .
Of , n-am vrut sa trimit durerea la tine , imi pare rau . Ia 2 antinevralgice la interval de 15 minute una de cealalta . sau bea un pic de cafea tare cu zeama de lamaie in ea ( daca poti ) . -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 11:16 AM |