![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
16-10-2007, 01:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Cam cate ore imi dai din somnul tau , May ? La cate te lasa inima sa renunti ? Iti donez 4 ca aici spun medicii ca 5 ore de somn pe noapte sunt mai mult decat suficiente, nu ca la noi, 8 -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
16-10-2007, 01:15 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.743 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ca tot vorbeam de piramida . Uite cam despre ce zicem noi , Iuli . La Hebalife n-ai auzit de asa ceva , sunt sigura !!! Acolo de 2 ori / zi shake de-al lor ( + ceva pastile ) si in rest aveai voie sa mananci ce vrei si cat vrei .
![]() Cam cate ore imi dai din somnul tau , May ? La cate te lasa inima sa renunti ? Iti donez 4 ca aici spun medicii ca 5 ore de somn pe noapte sunt mai mult decat suficiente, nu ca la noi, 8 Le donezi in fiecare zi sau doar azi ? Ca sa stiu daca le pun undeva ca rezerva sau trebuie sa incerc sa profit de ele la noapte -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
16-10-2007, 01:16 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
In fiecare zi si, daca vrei, ma sacrific si dorm si mai mult ca sa donez mai considerabil
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
16-10-2007, 01:18 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.743 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata. Dau si eu o raza-doua de soare. Iuli draga mea... HERBALIFE nu-ti poate asigura necesarul zilnic de minerale, vitamine, proteine, etc. Ori, a manca sanatos, din toate grupele de alimente, cu masura , e tocmai ce e indicat si normal intr-un stil de viata. Si nu ai restrictii de la nimic.Trebuie doar sa stii cum sa-ti socotesti" punctele" in asa fel in care sa ai mese sanatoase si.."copioase". E ca si sa zicem.... cu copiii...cand parintii incearca sa le asigure un necesar/zi...dandu-le mancaruri cat mai sanatoase: lactate, legume, fructe,carne slaba, etc. Scuze Dany ca ti-am invadat jurnalul. No problem ! Inca o raza -doua de soare .....hai , care mai da ? Asa fac si eu un soare intreg In fiecare zi si, daca vrei, ma sacrific si dorm si mai mult ca sa donez mai considerabil Muaica-mia ce darnica esti !!!! Saru-mana ....si-un picior Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 16-10-2007, 01:18 PM -------------------- ![]() |
| iulikutza |
16-10-2007, 01:49 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 73 Inscris: 15-10-2007 Membrul Nr.: 442 Dispozitie: EXCELENT!!!!!!! Sex: Feminin |
Aha , pe acolo te invarti Cat ai de gand sa stai ? Nici mie nu mi-a fost usor sa ma obisnuiesc aici dar incet-incet am reusit . Vei reusi si tu , daca vrei . Am auzit si eu de Herbalife ( chiar am pe cineva in familie care a incercat sa ma atraga in directia aia ) si .... de la inceput nu mi-a sunat bine . Acolo bei doar shake-uri si iei nu-stiu-ce pastile si ...gata mancarea . Pai , cum , Doamne-iarta-ma , sa fie sanatos ????????? Suntem multe fete pe aici care am tinut si mai tinem WW si niciodata nu am auzit ca cineva sa s-a imbolnavit . Intra la " neuronii WW " , citeste din urma ( e cam mult Imi pare rau ca ai trecut prin asta si iti doresc muuuulta sanatate !!!!!! Nici tie nu ti-a fost usor sa te obisnuiesti??? adica unde????? -------------------- "ZAPADA RAMANE INTOTDEAUNA ALBA CHIAR SI ATUNCI CAND SE ASTERNE PE CENUSA"
|
| dany |
16-10-2007, 02:58 PM
|
Nici tie nu ti-a fost usor sa te obisnuiesti??? adica unde????? Germania Ajutoooooorrr !!! Cate P are eugenia ??? Mai am 2 pachete ( a cate 2 buc ) si ...parca imi face una cu ochiul -------------------- ![]() |
| daconst |
16-10-2007, 04:22 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.259 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Ajutoooooorrr !!! Cate P are eugenia ??? Mai am 2 pachete ( a cate 2 buc ) si ...parca imi face una cu ochiul Intre 3p si 4,5p.Depinde de care e,cu multa crema sau alea model vechi cu mai putina? -------------------- |
| ganesha |
16-10-2007, 04:24 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.667 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Chiar iti plac eugeniile?
-------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| dany |
16-10-2007, 04:47 PM
|
Intre 3p si 4,5p.Depinde de care e,cu multa crema sau alea model vechi cu mai putina? Aoleuuuu , asa de multe ???? Noroc ca nu m-am aruncat la ele Mersi , Danutza ! Chiar iti plac eugeniile? Imi plac Unde mai pui ca mai am si niste ( cam multa ) cioco de casa Mersi pentru floare -------------------- ![]() |
| Nessie |
16-10-2007, 04:51 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.910 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Un comentariu mic (mai mult o intrebare) referitoare la alune. In mod normal orice ulei e bun daca e crud. Stiu ca si la WW, uleiul de masline e considerat bun tot daca e crud. La alune cum e? Nu ar trebui sa fie tot crude? Nu imi amintesc sa fi citit pe undeva asta cand tineam ww.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| dany |
16-10-2007, 04:58 PM
|
Asa e , Nessie . Crude le-am papat , din alea care sunt cate 2 in coaja si nu sunt prajite .
later edit : aparuse postarea de 2 ori Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 16-10-2007, 05:01 PM -------------------- ![]() |
| dany |
16-10-2007, 09:33 PM
|
Salutari !
Am incheiat prima zi de WW cu o depasire de 2 p -------------------- ![]() |
| dany |
16-10-2007, 09:54 PM
|
Diploma de sotie
Aviz amatorilor ![]() Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 16-10-2007, 10:08 PM -------------------- ![]() |
| dany |
16-10-2007, 10:07 PM
|
Sunt pusa pe ghidusii in seara asta , se pare
Ce face omul cand nu are bani de pom de Craciun .... ![]() -------------------- ![]() |
| emu |
17-10-2007, 12:29 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.002 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
eu am ajuns in emisfera sudica... mai precis in Australia... aici vine vara Prietena mea cea mai buna e tot in Australia, in Queensland... si-i place acolo, mai ales ca e innebunita dupa soare, caldura, plaja Buna Dany, vad ca ai inceput bine. Bravo, sunt sigura ca o sa recuperezi cele 2p pana la sf saptamanii. M-au distrat tare ultimele 2 poze. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 01:09 PM |