![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| iulikutza |
17-10-2007, 02:26 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 73 Inscris: 15-10-2007 Membrul Nr.: 442 Dispozitie: EXCELENT!!!!!!! Sex: Feminin |
Prietena mea cea mai buna e tot in Australia, in Queensland... si-i place acolo, mai ales ca e innebunita dupa soare, caldura, plaja Si eu tot in Queensland, mai precis in mirobolantul Gladstone.... probabil ca ea este intr-un oras mai mare gen BRISBANE( ca pe acolo se vaita aia de apa potabila!!! -------------------- "ZAPADA RAMANE INTOTDEAUNA ALBA CHIAR SI ATUNCI CAND SE ASTERNE PE CENUSA"
|
| emu |
17-10-2007, 06:12 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
'neata!
Iulikutza, ei nu sunt in Brisbane Am cautat poze cu Gladstone, pare frumos. Vorbesti serios sau glumesti cand il numesti "mirobolant"? Dany -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| iulikutza |
17-10-2007, 06:21 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 73 Inscris: 15-10-2007 Membrul Nr.: 442 Dispozitie: EXCELENT!!!!!!! Sex: Feminin |
Draga Emu eu chiar nu glumesc... aici traiesc cosmarul existentei mele.... am venit chipurile ca sa ma casatoresc iar individul, pana acum de 4 ori s-a dat la mine cu gandul de a-mi curma viata...
Amalia, o dragutza si ea, imi sugera chiar sa imi creez propriul jurnal... dar ce sa scriu?? cum era sa fiu ucisa?? cum sunt batjocorita zi de zi ora de ora prin fapte si cuvant?? nu!!! multumesc!!! ah, si inca ceva: CINE O FACE CA MINE..........CA MINE SA PATEASCA!!!!!!!! Acest mesaj a fost editat de iulikutza: 17-10-2007, 06:22 AM -------------------- "ZAPADA RAMANE INTOTDEAUNA ALBA CHIAR SI ATUNCI CAND SE ASTERNE PE CENUSA"
|
| axe10 |
17-10-2007, 07:23 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Draga Emu eu chiar nu glumesc... aici traiesc cosmarul existentei mele.... am venit chipurile ca sa ma casatoresc iar individul, pana acum de 4 ori s-a dat la mine cu gandul de a-mi curma viata... Amalia, o dragutza si ea, imi sugera chiar sa imi creez propriul jurnal... dar ce sa scriu?? cum era sa fiu ucisa?? cum sunt batjocorita zi de zi ora de ora prin fapte si cuvant?? nu!!! multumesc!!! ah, si inca ceva: CINE O FACE CA MINE..........CA MINE SA PATEASCA!!!!!!!! Aoleu, ce citesc eu aici? Ce se intampla cu tine? De cand esti acolo?...acum zi-ne ceva ca Dany ne permite sa-i acaparam "caietul"... Buna dimineata doamna! Cum v-ati trezit? Vad ca ai inceput dieta tiptil ...ia-o incetisor ca asa e dupa pauza. Mie mi-e pofta de eugenii numai cand vad pe altii... -------------------- ![]() |
| iulikutza |
17-10-2007, 07:33 AM
|
LAVINIA DRAGA sunt cam de 2 luni aici dar parca a trecut deja o vesnicie... cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa ma intorc curand acasa.... intreaga!!!!
Danny stiu ca ai sa ma ierti ca am indarznit sa imi scriu si eu ofurile pe aici OTILICI, 'neatza... Acest mesaj a fost editat de iulikutza: 17-10-2007, 07:37 AM -------------------- "ZAPADA RAMANE INTOTDEAUNA ALBA CHIAR SI ATUNCI CAND SE ASTERNE PE CENUSA"
|
| Amazoana |
17-10-2007, 08:56 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neata Dany, fetelor!
Dau si eu o raza de soare, ca a venit si in Ct. Ce faceti voi scumpelor? |
| axe10 |
17-10-2007, 09:58 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
LAVINIA DRAGA sunt cam de 2 luni aici dar parca a trecut deja o vesnicie... cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa ma intorc curand acasa.... intreaga!!!! Danny stiu ca ai sa ma ierti ca am indarznit sa imi scriu si eu ofurile pe aici OTILICI, 'neatza... Si eu iti doresc acelasi lucru....nici nu pot sa-mi inchipui prin ce treci.... -------------------- ![]() |
| dany |
17-10-2007, 01:09 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.450 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Salutari !!
Doamne , Iuli , prin ce treci !!!! Si eu iti doresc sa ajungi cat mai repede acasa , sa-ti revii si sa-ti traiesti viata in liniste !!!! Nu-ti face probleme ca mi-ai acaparat jurnalul ... esti oricand binevenita ! Lavi , cica azi-noapte am dormit mai bine asa ca de cand m-am trezit m-am apucat de treaba ( ptiu , sa nu ma deochi ce harnica sunt Mada , soarele trimis de voi s-a tansformat in ploaie urata rau -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
17-10-2007, 01:42 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.484 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza, se pare ca ai profitat de orele de somn
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
17-10-2007, 01:46 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.450 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Da, mey , am reusit sa dorm cam 6 ore adunate
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| axe10 |
17-10-2007, 01:56 PM
|
Eu ma carabanesc de la servici acum....gasit drapele...maine ma duc sa le cumpar!!!
-------------------- ![]() |
| daconst |
17-10-2007, 02:51 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.281 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Iuli,dar cum ai ajuns in situatia asta?Adica nu l-ai cunoscut inainte pe tip?
Scuza-mi curiozitatea,dar m-am cam socat cind ti-am citit mesajul. Poti sa scrii,unde-ti face tie placere,sunt convinsa ca Dany nu se supara. -------------------- |
| dany |
17-10-2007, 03:32 PM
|
Eu ma carabanesc de la servici acum....gasit drapele...maine ma duc sa le cumpar!!! Iuli,dar cum ai ajuns in situatia asta?Adica nu l-ai cunoscut inainte pe tip? Scuza-mi curiozitatea,dar m-am cam socat cind ti-am citit mesajul. Poti sa scrii,unde-ti face tie placere,sunt convinsa ca Dany nu se supara. Si eu sunt curioasa sa ne povestesti , daca vrei , Iuli , sa te mai descarci un pic ! Tipul e roman sau australian ? Danutza , la digitv ai setat tu ce satelit ai vrut sau ai pus pe Intelsat ??? Pe net zice de Intelsat , in manualul de instructiuni ( pe care data trecuta nu l-am avut ) zice ca poti seta tu satelitul ...... Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 17-10-2007, 03:36 PM -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| dany |
17-10-2007, 04:21 PM
|
Gata , m-am dumirit ... Satelitul e gata instalat
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| axe10 |
17-10-2007, 04:25 PM
|
Succes la prins sateliti....
Gata am ajuns cu copila cu tot....acum ma ia pe mine cred raceala, dar deja am bagat un Humex....eu o duc pe picioare. -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 12:20 PM |