![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
15-05-2008, 11:16 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.898 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Astept posta
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
15-05-2008, 11:17 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.231 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
15-05-2008, 11:19 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.083 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ce-ai mai facut cu aqua jogging-ul? Am facut ...... nimic Asa sa faci, asa sa faci! Ai toata galeria din partea mea, asa ca nu esti singura! -------------------- |
| dany |
15-05-2008, 11:21 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.231 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Astept posta Sper sa vina cat mai repede ca am pus vinerea trecuta . Ce emotzii am !!!!!!!!!!!!!! Mda ...pai 1 amica trebuie sa faca cina pentru sotz la ora 19 ( cand incepe in celalalt oras cursul ) , alta vine la ora 17:30 de la job si e prea obosita si a -3-a vrea mai degraba sa mearga la ora 8 dimineatza ( cursul incepe la ora 9:30 ) ....Sper sa reusesc singura , mai ales ca am muncit 2 ani in acea piscina la inceputurile mele ca "proaspata casatorita " si cunosc lumea de pe acolo ( daca nu s-au schimbat intre timp ) . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| May |
15-05-2008, 11:24 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.898 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Vineri ai pus?
Ce motive au si colegele tale -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
15-05-2008, 11:26 PM
|
Asa sa faci, asa sa faci! Ai toata galeria din partea mea, asa ca nu esti singura! Multumesc mult !!!! Poate asta ma va ajuta sa mai dau ceva jos ca vad ca ( , ) cu WW n-am sanse , tot la aceeasi greutate stau . Dar nici nu vreau sa ma bag la alta dieta : corpul meu stie doar de WW .....Nu stiu de ce dar nu prea sunt adepta schimbarii dietelor . Poate si din cauza ca nu am tinut nici o dieta niciodata pana am intalnit WW ?? Vineri ai pus? Ce motive au si colegele tale Das , vineri am spus DARRRRRRRRR apoi a fost sambata , duminica SI luni ( rusaliile aici ) asa ca poate mai dureaza un pic . Nu e plic ca nu a vrut al meu , e un pachetzel mic . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Amazoana |
15-05-2008, 11:40 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Intr-o mare gaura neagra....
Emo...daaaaaa......desi imi lipseste freza aia specifica lor. Eu am parul valvoi....vuulcanic.....iar privirea mea nu-i pasnica deloc |
| honey79 |
15-05-2008, 11:52 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Da, Dany... se pare ca nu o sa am parte de asa cuptor.
Aici sunt 110 V. Cand am plecat din Germania mi-am vandut tot ce era electronic si nu aveau voltaj dublu. Si-aveam o masina de paine ..uff..asa multumita am fost de ea.... Mai caut pe net, sa vad. Mersi frumos,oricum. Si ...super ideea cu aqua-gym. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| May |
15-05-2008, 11:55 PM
|
|
Daca ai pus pachetel mic inseamna ca il ridic eu de la posta, mai bine asa ca e mai in siguranta
P.S.: si eu ma gandeam la aia cu emo-kids cand am vazut mesajul lui dulci Oricum, nu e de glumit cu asta caci am vazut aseara la o emisiune ca o fetita de 12 ani s-a sinucis din cauza asta -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
16-05-2008, 12:19 AM
|
Intr-o mare gaura neagra.... ????????? Da, Dany... se pare ca nu o sa am parte de asa cuptor. Aici sunt 110 V. Cand am plecat din Germania mi-am vandut tot ce era electronic si nu aveau voltaj dublu. Si-aveam o masina de paine ..uff..asa multumita am fost de ea.... Mai caut pe net, sa vad. Mersi frumos,oricum. Si ...super ideea cu aqua-gym. Cum [*****]. In State exista doar 110 V ??????????? " tara tuturor posibilitatilor " ??????? Nu pot crede asa ceva !!!!! Oricum , imi pare rau ! Poate gasesti pe acolo ceva in genul cuptorului meu . Si al meu sotz se gandea ca voi nu aveti 220 V . Aiurea rau !!! Daca ai pus pachetel mic inseamna ca il ridic eu de la posta, mai bine asa ca e mai in siguranta P.S.: si eu ma gandeam la aia cu emo-kids cand am vazut mesajul lui dulci Oricum, nu e de glumit cu asta caci am vazut aseara la o emisiune ca o fetita de 12 ani s-a sinucis din cauza asta Nu stiu daca il ridici tu de la posta . Si eu am primit un pachetzel de acasa si mi-a venit la usa . Vezi tu DAR te rog mult sa imi spui daca esti multumita !!!!!!!! Daca nu .... se rezolva ! In legatura cu emo-kids .......Stiu ca nu e de glumit dar eu n-am auzit pe aici ( pana acum ) de cazuri extreme asa ca in Ro sau Anglia ...... Chiar ma abtin la comentarii . Singurul gand care imi trece prin cap e ca ....poate ... e si vina parintilor . Dar nu vreau sa vorbesc prostii ..... -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| May |
16-05-2008, 12:32 AM
|
|
Sunt sigura ca o sa fiu multumita, mai ales daca tu ai fost
Acum astept sa imi vina pachetul de la Yves Rocher. Mi-am comandat o crema de corp cu miros de zmeura -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
16-05-2008, 12:38 AM
|
Crema cu sclipici ????? Cum se cheama ???? Vreau si eu .....N-am mai comandat de la ei de vreo 5 ani
Ce parfum primesti ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| May |
16-05-2008, 12:46 AM
|
|
Crema se numeste Voile d`amour din gama Ode a` l`amour. Primesc parfumul Naturelle, cica e nou
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
16-05-2008, 12:58 AM
|
Ma gandeam ca e un parfum pe care il stiu .......Hmmmm, probabil voi comanda si eu ceva cu prima ocazie cand voi mai primi brosura de la ei ...
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| dany |
16-05-2008, 01:09 AM
|
Am si eu plantute...si vroiam sa vi le arat la subiectul "casa si gradina" , dar nu merge sa pun poze pe site. Doar sa..le incarc pe vreun site de photos si sa pun linkul. Nici cu image nu merge ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 11:37 PM |