left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

611 Pagini V « < 333 334 335 336 337 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ... seperator Optiuni V right
May
mesaj 15-05-2008, 11:16 PM
Mesaj #5011

Jaguar

Grup: Membri
Raspunsuri: 6.898
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)
Sex: Feminin

Astept posta naughty.gif pupic.gif . Bravo pt hotararea de a merge singura.... adevarul e ca in zilele noastre nu iti mai poti pune baza in nimeni dry.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 15-05-2008, 11:17 PM
Mesaj #5012

Yeti

Raspunsuri: 10.231
Membrul Nr.: 87

)).gif )).gif Rad gandindu-ma ca Mada a pus asa de multe emoticoane intr-un singur mesaj si citisem pe forum la subiectul " emo-kids" ca " cica " cele care pun multe emoticoane intr-un singur mesaj se cam incadreaza in catregoria " emo-kids" )).gif . Si eu pun multe emoticoane de acelasi fel de multe ori intr-un mesaj .......Sunt si eu un " emo-kid " ??? lol.gif lol.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ganesha
mesaj 15-05-2008, 11:19 PM
Mesaj #5013

Taz

Raspunsuri: 3.083
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT(danyhoney @ 15-05-2008, 11:12 PM) *

CITAT(ganesha @ 15-05-2008, 11:05 PM) *

Ce-ai mai facut cu aqua jogging-ul? naughty.gif pupic.gif

Am facut ...... nimic doh.gif sad.gif . DARRRRRRRR , mi-am propus sa nu ma mai las in speranta ca mai vin si alte persoane ! Am descoperit ca se face aqua-jogging si in oraselul in care merg eu la job . Termin job-ul la ora 17 , pot merge la piscina si inota putin , la ora 18 incepe aqua-jogging-ul , dureaza 30 min , am timp de dus si de prins bus-ul de la ora 19:05 . Va fii masi scump decat daca as fii mers cu cineva cu masina dar ....3 amice vroiau sa inceapa cu mine si apoi cam toate au inceput sa caute motive ....Peste cateva zile ( duminica - luni ) vin rusii , astept sa treaca si apoi voi merge singura .

Asa sa faci, asa sa faci! Ai toata galeria din partea mea, asa ca nu esti singura! cheer.gif

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
dany
mesaj 15-05-2008, 11:21 PM
Mesaj #5014

Yeti

CITAT(Maybeline @ 15-05-2008, 11:16 PM) *

Astept posta naughty.gif pupic.gif . Bravo pt hotararea de a merge singura.... adevarul e ca in zilele noastre nu iti mai poti pune baza in nimeni dry.gif

Sper sa vina cat mai repede ca am pus vinerea trecuta . Ce emotzii am !!!!!!!!!!!!!!

Mda ...pai 1 amica trebuie sa faca cina pentru sotz la ora 19 ( cand incepe in celalalt oras cursul ) , alta vine la ora 17:30 de la job si e prea obosita si a -3-a vrea mai degraba sa mearga la ora 8 dimineatza ( cursul incepe la ora 9:30 ) ....Sper sa reusesc singura , mai ales ca am muncit 2 ani in acea piscina la inceputurile mele ca "proaspata casatorita " si cunosc lumea de pe acolo ( daca nu s-au schimbat intre timp ) .

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
May
mesaj 15-05-2008, 11:24 PM
Mesaj #5015

Jaguar

Vineri ai pus? w00t.gif Pai trebuie sa vina in orice clipa. E un plic, nu? Inseamna ca imi vine direct in casuta postala naughty.gif Maine sunt calare pe ea lol.gif

Ce motive au si colegele tale dry.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
dany
mesaj 15-05-2008, 11:26 PM
Mesaj #5016

Yeti

CITAT(ganesha @ 15-05-2008, 11:19 PM) *

Asa sa faci, asa sa faci! Ai toata galeria din partea mea, asa ca nu esti singura! cheer.gif

Multumesc mult !!!! pupic.gif

Poate asta ma va ajuta sa mai dau ceva jos ca vad ca ( , ) cu WW n-am sanse , tot la aceeasi greutate stau . Dar nici nu vreau sa ma bag la alta dieta : corpul meu stie doar de WW .....Nu stiu de ce dar nu prea sunt adepta schimbarii dietelor . Poate si din cauza ca nu am tinut nici o dieta niciodata pana am intalnit WW ??

CITAT(Maybeline @ 15-05-2008, 11:24 PM) *

Vineri ai pus? w00t.gif Pai trebuie sa vina in orice clipa. E un plic, nu? Inseamna ca imi vine direct in casuta postala naughty.gif Maine sunt calare pe ea lol.gif

Ce motive au si colegele tale dry.gif

Das , vineri am spus DARRRRRRRRR apoi a fost sambata , duminica SI luni ( rusaliile aici ) asa ca poate mai dureaza un pic . Nu e plic ca nu a vrut al meu , e un pachetzel mic . )).gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 15-05-2008, 11:40 PM
Mesaj #5017

Hiena

Raspunsuri: 4.731
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

Intr-o mare gaura neagra....

CITAT(danyhoney @ 16-05-2008, 12:17 AM) *

)).gif )).gif Rad gandindu-ma ca Mada a pus asa de multe emoticoane intr-un singur mesaj si citisem pe forum la subiectul " emo-kids" ca " cica " cele care pun multe emoticoane intr-un singur mesaj se cam incadreaza in catregoria " emo-kids" )).gif . Si eu pun multe emoticoane de acelasi fel de multe ori intr-un mesaj .......Sunt si eu un " emo-kid " ??? lol.gif lol.gif

Emo...daaaaaa......desi imi lipseste freza aia specifica lor. Eu am parul valvoi....vuulcanic.....iar privirea mea nu-i pasnica deloc blum.gif
+Quote Post
honey79
mesaj 15-05-2008, 11:52 PM
Mesaj #5018

Marmota

Raspunsuri: 1.095
Din: SUA
Membrul Nr.: 84

Da, Dany... se pare ca nu o sa am parte de asa cuptor. sad.gif
Aici sunt 110 V.
Cand am plecat din Germania mi-am vandut tot ce era electronic si nu aveau voltaj dublu. Si-aveam o masina de paine ..uff..asa multumita am fost de ea....

Mai caut pe net, sa vad.

Mersi frumos,oricum.

Si ...super ideea cu aqua-gym.

--------------------
+Quote Post
May
mesaj 15-05-2008, 11:55 PM
Mesaj #5019

Jaguar

Daca ai pus pachetel mic inseamna ca il ridic eu de la posta, mai bine asa ca e mai in siguranta cheer.gif. Dar de ce nu te-a lasat domne` in plic? )).gif

P.S.: si eu ma gandeam la aia cu emo-kids cand am vazut mesajul lui dulci )).gif

Oricum, nu e de glumit cu asta caci am vazut aseara la o emisiune ca o fetita de 12 ani s-a sinucis din cauza asta dry.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
dany
mesaj 16-05-2008, 12:19 AM
Mesaj #5020

Yeti

CITAT(dulcikatty @ 15-05-2008, 11:40 PM) *

Intr-o mare gaura neagra....

????????? pupic.gif pupic.gif
CITAT(honey79 @ 15-05-2008, 11:52 PM) *

Da, Dany... se pare ca nu o sa am parte de asa cuptor. sad.gif
Aici sunt 110 V.
Cand am plecat din Germania mi-am vandut tot ce era electronic si nu aveau voltaj dublu. Si-aveam o masina de paine ..uff..asa multumita am fost de ea....

Mai caut pe net, sa vad.

Mersi frumos,oricum.

Si ...super ideea cu aqua-gym.

Cum [*****]. In State exista doar 110 V ??????????? " tara tuturor posibilitatilor " ??????? Nu pot crede asa ceva !!!!!

Oricum , imi pare rau ! Poate gasesti pe acolo ceva in genul cuptorului meu . Si al meu sotz se gandea ca voi nu aveti 220 V . Aiurea rau !!!
CITAT(Maybeline @ 15-05-2008, 11:55 PM) *

Daca ai pus pachetel mic inseamna ca il ridic eu de la posta, mai bine asa ca e mai in siguranta cheer.gif. Dar de ce nu te-a lasat domne` in plic? )).gif

P.S.: si eu ma gandeam la aia cu emo-kids cand am vazut mesajul lui dulci )).gif

Oricum, nu e de glumit cu asta caci am vazut aseara la o emisiune ca o fetita de 12 ani s-a sinucis din cauza asta dry.gif

Nu stiu daca il ridici tu de la posta . Si eu am primit un pachetzel de acasa si mi-a venit la usa . Vezi tu DAR te rog mult sa imi spui daca esti multumita !!!!!!!! Daca nu .... se rezolva !

In legatura cu emo-kids .......Stiu ca nu e de glumit dar eu n-am auzit pe aici ( pana acum ) de cazuri extreme asa ca in Ro sau Anglia ...... Chiar ma abtin la comentarii . Singurul gand care imi trece prin cap e ca ....poate ... e si vina parintilor . Dar nu vreau sa vorbesc prostii .....

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
May
mesaj 16-05-2008, 12:32 AM
Mesaj #5021

Jaguar

Sunt sigura ca o sa fiu multumita, mai ales daca tu ai fost hug.gif

Acum astept sa imi vina pachetul de la Yves Rocher. Mi-am comandat o crema de corp cu miros de zmeura w00t.gif si una care are un sclipici discret in ea ce ramane pe piele. Astept mai mult pachetul din cauza ca o sa primesc 3 cadouri: un parfum, o geanta si un costul de baie yahoo.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
dany
mesaj 16-05-2008, 12:38 AM
Mesaj #5022

Yeti

Crema cu sclipici ????? Cum se cheama ???? Vreau si eu .....N-am mai comandat de la ei de vreo 5 ani smile.gif

Ce parfum primesti ?

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
May
mesaj 16-05-2008, 12:46 AM
Mesaj #5023

Jaguar

Crema se numeste Voile d`amour din gama Ode a` l`amour. Primesc parfumul Naturelle, cica e nou smile.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
dany
mesaj 16-05-2008, 12:58 AM
Mesaj #5024

Yeti

Ma gandeam ca e un parfum pe care il stiu .......Hmmmm, probabil voi comanda si eu ceva cu prima ocazie cand voi mai primi brosura de la ei ...

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 16-05-2008, 01:09 AM
Mesaj #5025

Yeti

CITAT(honey79 @ 14-05-2008, 07:52 PM) *

Am si eu plantute...si vroiam sa vi le arat la subiectul "casa si gradina" , dar nu merge sa pun poze pe site.

Doar sa..le incarc pe vreun site de photos si sa pun linkul.

Nici cu image nu merge ?

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post

611 Pagini V « < 333 334 335 336 337 > » 
Reply to this topic
4 Membri citesc acest subiect (3 Vizitatori si 0 Anonimi)
1 membri: May

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 11:37 PM