![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
17-05-2008, 10:07 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.233 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Sexy , si eu as fii vrut sa nu merg singura dar daca celelalte fete au dat bir cu fugitzii....
Ma duc sa termin cu plantatul florilor . Revin . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| dany |
17-05-2008, 01:52 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.233 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Gata ! Ar mai fii trebuit sa fac curat pe zona noastra de trotuar dar nu mai am chef.
Ma mai plimb putin pe net si apoi am program de calcat si ( in acelasi timp ) ma uit si la meci . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| otilici |
17-05-2008, 06:32 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Buna seara!
Am aparut si eu ca nu stiam de unde vine mirosul de capsune si iaca,ma inghesui si eu la ele Te admir cata miscare faci prin casa si mai ales in gradina,ti-e plina ziua.Nu stai locului o clipa,precum o furnicuta -------------------- |
| dany |
17-05-2008, 10:34 PM
|
Victory Victory Victory
HSV !!!! 7 - 0 vs Karlsruhe wir spielen nächste Saison UEFA-CUP evtl. gegen rumänische teams !! P.S. acesta a fost Dirk -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| dany |
17-05-2008, 11:19 PM
|
Traducere : Victorie !!
Echipa noastra a castigat 7-0 azi , sezonul urmator jucam in Cupa UEFA si eventual impotriva catorva echipe din Ro . A trebuit sa-l las sa va scrie cateva cuvinte ........ -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| May |
18-05-2008, 12:05 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.899 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Buna seara
Dirk sollte öfter schreiben, um uns mitzuteilen, wie zu heilen Fuß -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
18-05-2008, 12:57 AM
|
Buna seara! Am aparut si eu ca nu stiam de unde vine mirosul de capsune si iaca,ma inghesui si eu la ele Te admir cata miscare faci prin casa si mai ales in gradina,ti-e plina ziua.Nu stai locului o clipa,precum o furnicuta Buna seara Dirk sollte öfter schreiben, um uns mitzuteilen, wie zu heilen Fuß Te-ai apucat de invatat germana ???? Super !!!!!! dar ......n-am inteles ce ai vrut sa spui cu " wie zu heilen Fuß " -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| michelle |
18-05-2008, 12:20 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Salutari lui Dirk! Pup gazda Sa stii ca ne-a ramas gandul la cuptorul tau si cel mai probabil o sa il comandam si noi -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
18-05-2008, 12:28 PM
|
Neatza ....la pranz
Am tras o tura mica cu bicicleta , e vreme numai buna pentru asa ceva . In curand papam ceva si apoi inca o tura . Miha , ieri am fost un pic in gradina , apoi calcat 3 ore De unde vreti sa va comandati cuptorul ? Sper ca nu de la vreo firma ! Am mai zis : pe E-Bay il gasesti mult mai ieftin ! Daca il comanzi va trebui sa ai dulap in care sa fie incorporat , deci cand iei mobila de bucatarie sa fii atenta sa nu uiti ( in cazul in care comanzi mobila si nu o iei de-a gata ) . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| michelle |
18-05-2008, 12:35 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
De unde vreti sa va comandati cuptorul ? Sper ca nu de la vreo firma ! Am mai zis : pe E-Bay il gasesti mult mai ieftin ! Daca il comanzi va trebui sa ai dulap in care sa fie incorporat , deci cand iei mobila de bucatarie sa fii atenta sa nu uiti ( in cazul in care comanzi mobila si nu o iei de-a gata ) . De pe ebay, clar Da, stiu de mobila, noi o sa o facem la comanda, ca nu se potriveste nimic din comert cu bucataria noastra. Noi nu vom avea corpuri suspendate -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
18-05-2008, 12:45 PM
|
Un sfat : cuptorul sa il ai la inaltime , nu sub aragaz . Pentru asta e , de fapt , toata smecheria cu usa ascunsa .
Pe E-bay sa cautati oferta care expediaza cuptorul si in strainatate , nu doar in Germania . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| May |
18-05-2008, 10:19 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.899 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Pai eu am vrut sa spun sa intre si el mai des si sa ne spuna cum mai e cu piciorul... a iesit ce vezi
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Amazoana |
20-05-2008, 07:37 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Unde esti? |
| bubbles |
20-05-2008, 07:40 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
| amalia0701 |
21-05-2008, 07:14 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
-------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 11:44 PM |