![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Mariana |
21-05-2008, 07:59 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 728 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Neata.
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
| dany |
21-05-2008, 09:39 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.229 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neatza !
Am cam disparut de pe aici zilele astea dar nu prea am avut ce sa scriu asa ca doar v-am citit dimineatza la cafea . Eu sunt cu rusii dupa mine si sunt tare rai luna asta , de abia astept sa merg luna viitoare la control sa vedem cum ii pot potoli cat de cat . Am terminat terasa , azi mai avem doar de finisat putin Cu dieta sunt cam pe langa , in sensul ca am avut grija ce am mancat dar n-am numarat . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ramo |
21-05-2008, 09:49 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.023 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Dany
Cu dieta las ca ne revenim noi. -------------------- |
| anca veselie |
21-05-2008, 09:55 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
-------------------- |
| dany |
21-05-2008, 09:58 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.229 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Asa am zis si eu , Ramo .
Cum spunea cineva : ne vom intalni ca sa ne cunoastem si live nu ca sa constatam daca ne-am atins sau nu target-ul la slabit . Nu asta conteaza , nu ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Ramo |
21-05-2008, 10:14 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.023 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Pai conteaza si asta
Glumeam, principalul e sa ne vedem live. -------------------- |
| otilici |
21-05-2008, 02:08 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Poze cu terasa cand ne pui?
-------------------- |
| May |
21-05-2008, 04:11 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.896 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
.....principalul e sa ne vedem live. Eu fac playback daca nu mai slabesc dany O colega de lucru s-a operat marti ( reducere de stomac) si i-au atins, din greseala, intestinul subtire cu laserul. Si-au dat seama de abia dupa 2 zile cand infectia i-a ajuns in plamani si nu mai putea sa respire, vineri au operat-o din nou ca sa repare fisura din intestin si de atunci e la terapie intensiva si nu se stie daca o sa scape. Ieri a ramas fara puls si de abia au reusit sa o faca sa reactioneze -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Mariana |
21-05-2008, 10:46 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 728 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Ingrozitor, mai bine gras decat deloc.
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
| amalia0701 |
22-05-2008, 06:42 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
-------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| dany |
22-05-2008, 10:05 AM
|
Neatza !
Ingrozitoare povestea , May liliac inflorit ![]() cactus inflorit ![]() si terasa ( mai trebuie sa imprastiem nisip peste ca sa se umple spatiile dintre dale ) . ![]() -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Ramo |
22-05-2008, 10:08 AM
|
Sunt innebunita dupa liliac. E la tine in curte????????
SUPERB!!! -------------------- |
| nella |
22-05-2008, 10:11 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.445 Inscris: 22-02-2008 Membrul Nr.: 720 Sex: Feminin |
Hello
-------------------- ![]() greutatea initiala : 94 -- greutatea actuala : 84.5 talie : 100 cm -- 88 cm burta: 119 cm -- 108 cm coapse : 116 cm -- 112 cm bust : 107 cm -- 102 cm brat : 38 cm --33 cm http://forum.oneden.com/Jurnal-Nella-t1674.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
22-05-2008, 10:13 AM
|
Sunt innebunita dupa liliac. E la tine in curte???????? SUPERB!!! La vecinu` e tulpina si la mine sunt crengile Noi am avut unul in gradina din spate dar era atat de stramb ....A trebuit sa-l taiem Si mie imi place liliacul de mor ! Si freziile ... Bine ai revenit ,Nella -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Ramo |
22-05-2008, 10:14 AM
|
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 11:18 PM |